"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 12. април 2016.

Alverde - maskara Big Drama lashes i mineralni prajmer


U martovskom paketiću dm drogerije Srbija između ostalih našlo se i ova dva predivna Alverde proizvoda čijem sam se isprobavanju posebno radovala jer jako volim taj brend i sve do sada što sam probala mi je izuzetno odgovaralo, a od šminke nisam probala još ništa osim tonirane kreme koja mi je jedna od omiljenih i pigmenta za potamljivanje pudera. Za šminku mi je uvek potrebno najmanje vremena da steknem prave i realne utiske pa vam ih tako danas prenosim kroz ovu recenziju o maskari i prajmeru.


Alverde maskara Big Drama lashes me je prvo oduševila pakovanjem koje je moderno, lepo, kvalitetno i elegantno, pre svega drugačije od svih sa kojim sam se sretala do sada, a kada sam je otvorila i videla četkicu zanemela sam. Totalno neobičan oblik, četkica šira i deblja, na prvi pogled delovala mi je baš obećavajuće i pomislila sam da bi mogla da napravi neko čudo od mojih jadnih kratkih i retkih trepavica, i nisam pogrešila.


Kod maskare mi se još dopada to sto ne ostaje višak tečnosti na četkici nego izađe na njoj taman onoliko koliko je potrebno za jedan sloj i taj jedan sloj već je dovoljna da vidljivo produži trepavice i da im volumen, moram reći da je maskara postala ljubav na prvo mazanje. Sa dva sloja ona daje efekat skoro pa veštačkih trepavica, moje su barem duplo duže i gušće, i dopada mi se što je izrazito crne boje i što je kao i sav Alverde asortiman prirodna, samim tim ne škodi očima, ne izaziva nikakve negativne efekte, dugotrajna je na trepavicama i jako se lako skida, ne razmazuje se i ne stvaraju se grudvice.




Na slikama gore možete videti i efekat na mojim trepavicama, gornja slika jedan sloj, donja dva sloja. Tačkice na kapku nisu od preslikane maskare nego od alajnera koji nisam temeljno skinula očigledno pre mazanja maskare i slikanja :).



 Alverde mineralni prajmer me je takođe oduševio i mnogo sam ga zavolela na prvo mazanje, a inače ranije nisam bila ljubitelj ovih proizvoda i retko kad sam ih koristila, radije bih stavila kao podlogu neku kremu koju volim ili bb kremu svetliju pa preko nje neki puder, ali ovaj prajmer mi sada olakšava posao i menja sve to. Kod njega mi se posebno dopada što je blago obojen da tako kažem, nije bezbojan, pa samim tim kada ga namažem na lice već mi sakrije neke nesavršenosti i ublaži podočnjake pa kada stavim puder preko njega ili toniranu kremu to izgleda zaista besprekorno.


Maskara sadrži 12 ml a cene i prajmera i maskare ubaciću čim ih saznam sada malo teže dolazim do tih informacija jer mi je internet jedina opcija.


Miris mi se takođe dopada jako je nežan i blag, prajmer je jako lagan na licu i lako se i brzo razmazuje, daje licu i tenu neki poseban sjaj. Pakovanje je jako zanimljivo i praktično, u stiku je i odvrće se dole pa kroz rupice gore izlazi određena količina taman dovoljna za jedno nanošenje, super mi je taj način doziranja proizvoda, nikako ne može da se desi da izađe previše.


Na slici gore možete videti kako predivno izgleda na koži i kao se lepo stapa sa njom i sa mojim tenom. Prajmer je u pakovanju od 11,5 ml.
*Bitno je napomenuti da su Alverde proizvodi pogodni za vegance i vegeterijance, i da je to sertifikovana prirodna kozmetika dermatološki ispitana.
Ovi proizvodi mogu se nabaviti u svim objektima Dm drogerija a vi svakako možete posetiti i njihov sajt i uvek biti u toku sa novim dešavanjima, promocijama i popustima http://www.dm-drogeriemarkt.rs/.

Da li volite i koristite Alverde proizvode i kako vam se dopadaju ova dva? 

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Proizvodi su odlicni, steta sto u mojoj okolini nema DM prodavnica, inace bi rado probala njihove proizvode. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je žao što to čujem, jedni su od najboljih na tržišu, asortiman ogroman a cene povoljne :).

      Избриши
  2. Primer ne bi bio pravi izbor za mene jer se sjaji. a moje t-zona se dosta masti i obično tražim matirajuće, a što se tiče maskare, vidi se da da volumen i dužinu, ali mi se čini da ih je malo i sljepila i da ostaje po koja grudica ili je to jer je stvarno izbliza slikano pa se vidi svaka sitnica :-p Ja obožavam loreal zlatnu, tj,njena četkica mi je najbolja, razdvoji svaku trepavicu doslovno. Nemam običaj uopće pogledati alverde stalak jer sam nekad davno koristila par proizvoda koji mi se nisu pokazali dobri, a i sama sam uočila, a i pročitala dosta recenzija kako nisu toliko prirodni kako se reklamiraju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moje trepke su prirodno takve baš su i kratke i retke a nekako slepljenje i tu ništa ne pomaže, probala sam zaista 100 maskara, ali retko koja uspe da mi ih produži i da im lep volumen :). Ja volim jako Alverde brend i prija mi to je sve stvar ukusa, hvala puno za komentar :).

      Избриши
  3. Maskara izgleda super, ali ja sam bas izbirljiva po tom pitanju...Retko koja maskara me.obori s nogu.. A prajmer bih bas rado probala! Lep post! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super su i prajmer i maskara iskreno ja sam se oduševila i meni retko koja maskara baš odgovara , hvala na komentaru :)

      Избриши