"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 9. април 2016.

AURA Resistant lakovi za nokte 4 nijanse + Jelly Top Coat


Kozmetika AURA je nedavno na tržište izbacila 4 nove nijanse Resistant lakova za nokte uz 4 nove nijanse karmina o kojma sam vam pisala ovde, kao i novi Jelly top coat visokog sjaja. Bočice lakova su jako lepe i kvalitetne, napravljene od čvrstog stakla, četkice su jako dobre za lako i precizno nanošenje laka na nokte, pogotovo za nas koji nismo neki fanovi lakiranja. Ja sam neko ko jako retko lakira nokte, a kad to radim ili je za neku priliku ili na leto kada volim jarke ili jake i tamne boje, zavisi od raspoloženja. Ove 4 nove nijanse su kao stvorene za mene jer pored ciklama i ljubičastih ovo su neke boje koje ja volim da mažem na svoje nokte.



Lakovi su dosta gusti ali se brzo suše, dovoljan je jedan sloj za lepe nokte i prikaz prave boje ali oni koji su navikli kao ja na dva sloja svakako nek mažu po svom za još intenzivniju boju. Pošto su moji nokti sada u očajnom stanju i isečeni do panja prikazala sam vam boje na ovim veštačkim, i to je namazan samo po jedan sloj i to redom po nijansama 423 Broken Paradise, 436 Beyond Everything, 435 New in Town i 437 Lost in Space. Svaki lak sadrži 11 ml a cena koju sam ja videla poslednji put je oko 310,00 RSD.


Dosta su dugotrajni jer naravno probala sam jedan i na svojim noktima i izdržao je 3 dana uz sve kućne posove i pranje sudova, što je po meni odlično retko koji mi izdrži i jedan ceo dan. Naravno i Top Coat je tome doprineo.


Jelly Top Coat je kolko sam ja upućena ranije bio već na Aurinim policama pa ga nije bilo neko vreme iz ne znam kog razloga a sada je ponovo tu za sve dame koje su ga volele i koristile. Zaista jedan kvalitetan završni sloj za predivan manikir, visokog sjaja i što je najvažnije produžava vek trajanja laka na noktima makar za dan, to sad već sve zavisi od smaog kvaliteta noktiju.



Teksture je baš kao pravi žele ali se lako i lepo razmazuje preko predhodno osušenog laka na noktima i daje im neverovatan sjaj kao da ste izašli upravo iz nekog manikir salona. Pakovanje je 11 ml a cena mu je oko 310,00 RSD.

Za sve informacije tu je FB stranicaKozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanijehttp://www.aura.co.rs/.

Kako vam se dopadaju ove nijanse lakova i da li volite i koristite neke, kao i Jelly Top Coat? 

*PR proizvodi 

14 коментара:

  1. Predivni su a top coat sam imala sad cu nabaviti novi

    ОдговориИзбриши
  2. Tu plavu pri dnu bih koristila, ostale ne verujem nisu to moje boje. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nekako volim ili jarke ili tamne lakove, kad se nalakiram a to je retko da se to primeti haha <3

      Избриши
  3. Sviđaju mi se sve nijanse, no nekako su mi zimski i rado bi ih nosila u tom vremenskom periodu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja zimi retko lakiram nokte pa su mi onda svi letnji :) Super su nijanse stvarno i kvalitetni su.

      Избриши
  4. Odlicne nijanse, bas mi se dopadaju!

    ОдговориИзбриши
  5. O novom Jelly top coatu ima podeljenih komentara i mišljenja, kažu da je stari neuporedivo bolji. Baš me mami da ga probam. :-)

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala raniju verziju, ova mi je skroz ok ali ja nisam merodavna kad su lakovi u pitanju niti išta za nokte jer slabo ih lakiram :) Hvala na komentaru.

      Избриши