"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 3. април 2016.

Golden Rose - Longstay eyeshadow stick & Longstay kajal eyeliner


Na moju veliku radost nedavno sam dogovorila novu saradnju sa kompanijom  Danijela Commerce d.o.o koja je generalni uvoznik za Srbiju  čuvenog brenda šminke Golden Rose za koji ste svi verujem čuli i probali makar neki proizvod. Karakteristike ovih proizvoda su kvalitet i pristupačne cene.
Fabrika "ERKUL cosmetics" je proizvođač "Golden Rose" kozmetike, sa sedištem u Instanbulu, fabrika postoji više od dvadeset godina i vodeći je proizvodjač u toj grani proizvodnje. "Golden Rose" kozmetika se izvozi u osamdeset tri države širom planete, veoma je poznat brend i na našem trzištu.(izvor).

U današnjem prvom postu po redu predstaviću vam olovke za oči, dve debeljuce koje mogu biti i senka i olovka u jednom proizvodu i jedan kajal eyeliner.



Golden Rose Longstay eyeshadow stick ili čuvene debeljuškaste olovke dobila sam u dve nijanse, crnu i braon. Moram priznati da nisam neki fan ovakvih olovki bila ranije jer su mi se uvek oslikavale i razmazivale po kapcima ali ove dve su mi promenuile mišljenje. Jako se lako nanose, bukvalno klize po kapcima, izuzetno su meke pa nema grebanja a isto tako se ne trune niti se tope kada je napolju toplije pa je pravo uživanje mazati ih. Mogu se koristit samo kao olovka da se oči istaknu i uokvire a mogu se koristiti i preko celog kapka kao senka. Zaista su jako dugotrajne i mogu izdržati jako dugo na očima, a za još dugotrajniji efekat stavite pre nanošenja bazu za senku i olovke će stajati ceo dan na vašim očima.



 Olovke sadrže svaka po 1,4 g a cene ću ubaciti naknadno kada ih saznam.



Golden Rose Longstay kajal eyeliner - preslatka olovka u još lepšoj ambalaži za precizno nanošenje finih i tankih linija, izuzetno je meka, postojana je i do 12 h, vodootporna je i sadrži vitamine E i C. Za kratko vreme postala je moj favorit i odmah je našla mesto u mom neseseru koji uvek nosim u tašni kada negde idem. Iako nisam vešta u nanošenju preciznih linija sa ovim eyelinerom nemam tih problema u svega par poteza ja lepo namažem i istaknem svoje oči i ne moram da brinem da li će mi se olovka razmazati.




Na slici gore možete videti kako sam samo iz jednog poteza napravila finu liniju na gornjem kapku, nigde nije zapelo nigde nije ostalo nenamazano, zaista sam oduševljena kvalitetom, i naročito mi se dopada što su proizvodi dermatološki testirani i provereni jer ja imam izuzetno osetljivu kožu i oči.



U paketiću koji sam dobila pored ova tri proizvoda o kojima sam vam danas pisala našlo se dosta noviteta, tu su lakovi za nokte, gel eyelineri u 3 nijanse, čak 5 različitih maskara od kojih je jedna plave boje a jedna vodootporna, zatim tri predivna dugotrajna mat karmina, maskara za obrve, primer, dva divna pudera u kamenu mat završnice, rumenilo u stiku i dugotrajni highlighter shimmer eyeshadow.
Da li ste već probali neki od ovih noviteta i o čemu bi voleli da čitate naredni put? :).

Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

*PR proizvodi


10 коментара:

  1. Sve mi zvuci fino a posebno ajlajner -mogla bi te karmine da isprobas.Nisam probala nista

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za komentar, mene su za početak olovke oduševile a i karmini tako da verujem da ću pisati o njima uskoro :)

      Избриши
  2. Obozavam GR sminku jos od skolskih dana bila je to prva sminka koju sam pocela da koristim i drago mi je da se asortiman siri i da je sve bolji kvalitet,odmah idem da kupim ovaj kajal eyeliner a debeljuce imam par komada od njih, a lakove imam bar 50.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam isto prvo počela sa GR i sa još jednim domaćim brendom u srednjoj školi i evo ostala sam im verna i dan danas :)

      Избриши
  3. Nisam baš cura za eyelinere i jako slabo ih koristim, eventualno za neku posebnu priliku :D Jako lijep paket si dobila i baš se veselim recenzijama, pogotovo recenzijama maskara :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobila sam super gel eyelinere koji su me baš oduševili, a crnu tanku kajal olovku ovakvu volim da imam a inače nisam ni ja ljubitelj jer retko koju mogu da nanesem lepo da ne grebe, da crta nije isprekidana itd. Biće o maskarama uskoro , slikaju se i isprobavaju polako <3

      Избриши
  4. Meni su bas primamljive ove olovke...Koristila bi ih kao senku. Verujem da su savrseni i kvalitetni.

    ОдговориИзбриши
  5. Sve deluje tako lepo. Eyeliner mi deluje primamljivo, s obzirom da nisam bas vesta u nanosenju, mislim da bi ovaj lepo radio posao :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super je pazi kad sam ja u jednom potezu izvukla neku finu linijicu onda bi svako mogao jer ja sam tu vrlo smotana :)

      Избриши