"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 26. април 2016.

LMX - Baly omekšivači za veš


Pre izvesnog vremena od  LMX brenda stigla su mi ova 4 Baly omekšivača za veš, 4 različite mirisne note i svaka specifična na svoj način. Baly koncentrovani omekšivači veša, daju lep svež miris, otklanjaju statički elektricitet i čine peglanje lakšim. Komercijalno pakovanje od 1000 ml.


Prvi omekšivač koji sam probala bio je Soft Essence, i jako mi se dopao pa sam ga potrošila u rekordnom roku. Ja sam neko ko ne štedi na omekšivačima, volim da sipam možda i malo više nego što treba jer jednostavno uživam u mirisu i mekoći odeće, posteljine i slično. Miris je ujedno i nežan i intenzivan, dugo se zadržava na odeći, i ono najvažnije nije mi izazvao reakcije na koži jer se meni to često dešava kada menjam prašak ili omekšivač. Nijedan od ova 4 mi nije izazvao nikakve reakcije.





Sledeći na redu bio je Baly Nature i baš sam naziv opisuje i miris ovog proizvoda, miriše sveže, na prirodu, na šumu, malo je jači od predhodnog i zaista zamiriše celo kupatilo i ceo stan kada perem veš.



Inače svaki omekšivač je u pakovanju od 1l ali je koncentrat pa se tako može dobiti 4l za one koji su umereni po tom pitanju što ja svakako nisam.




Baly Sensitive najnežniji i najlepši miris po mom ukusu, podseća me pomalo na moj omiljeni stari dobri beli bohor. Ovaj omekšivač sam načela pa sklonila sa strane da ga iskoristim sada kada budem prala letnje majice iz ormana od stajanja, mislim da će mi najviše prijati taj miris upravo na leto jer tada ne volim jake mirise nego što nežnije i prijatnije :).


Baly Sky Dream još jedna malo jača mirisna nota ali vrlo osvežavajuća, mene lično podseća na more, na miris talasa, na okean na sve vezano za vodu i taj miris pored vode, izuzetno dugo ostaje na garderobi i ona i nakon sedenja u zadimljenoj prostooriji recimo ne uvlači miris dima što me je najviše oduševilo kod njega.


Omekšivači su mi se jako dopali, lepo omekšavaju i krute peškire, oni su mi nekako najbolje merilo za to da li omekšivač zadovoljava moje potrebe ili ne. Cena ovih omekšivača kreće se od oko 150,00 rsd po komadu.

Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajt http://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje.

Da li ste probali Baly omekšivače i kako vam se dopadaju ?

*PR proizvodi


10 коментара:

  1. Lepo opisani, svi ponaosob, jos uvek mi nisu zapali pod ruku, ali sigurno cu ih probati :)

    ОдговориИзбриши
  2. Omeksivace nisam probala,ai dosta iz njihove palete proizvoda jesam i cini se da su kvalitetni,pa ne sumnjam ni u omeksivace,pa jos kada divno mirisu,savrsenstvo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista su im dobri proizvodi a povoljni, i još naša domaća proizvodnja gde ćeš bolje od toga :)

      Избриши
  3. Mnogo toga sam probala od kupka, krema, dezodoransa. Jedino dezodoransima nisam zadovoljna...nisam probala omeksivace ali verujem da su savrseni.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман30. јун 2016. 14:56

    Ja sam odusevljena ,probala sam sve ali najvise koristim beli,sensitive :)
    Nego,razocarah se posto sam ga mesecima kupovala u prodavnici u komsiluku i zaista je bio jako gust,pravi koncentrat a pre neki dan sam se jako razocarala jer je bio razvodnjen i miris nije bio intezivan.Sta se desilo ne znam ,ali jako sam razocarana.Recite mi da li ga ima u vecim marketima jer ne verujem da se tamo sluze ovakvim stvarima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima svega kod nas baš mi je žao što ste tako prošli, ja sam ih viđala u Rodi, Univeru, Disu recimo potražite tamo :).

      Избриши