"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 11. мај 2016.

AURA - Take it OFF micelarna voda i bifazno sredstvo


Pre nešto jače od mesec dana Kozmetika AURA izbacila je na trište opet nove proizvode na moju veliku sreću nešto skroz novo i totalno drugačije. Radi se o micelarnoj vodi i o dvofaznom sredstvu za uklanjanje šminke sa očiju i usana, pod nazivom Take it OFF.


Micelarna voda temeljno čisti kožu lica brzo i efikasno uklanjajući nečistoće i sve tragove šminke. Dermatološki i oftalmološki ispitano. Način upotrebe: Proizvod naneti na pamučni tupfer i nežnim pokretima očistiti kožu lica, bez ispiranja. (izvor).


U zadnje vreme imam dosta problema sa mnogim proizvodima sa kojima ranije nikad nisam imala to je verovatno ta slatka posledica drugog stanja ali nekako u ova dva proizvoda uopšte nisam sumnjala i nisam pogrešila u proceni. Iako se daleko ređe šminkam nego pre jer sam većinu vremena kod kuće i mirujem, sasvim dovoljno sam uspela da testiram ove proizvode da bih vam prenela svoje utiske. Micelarna voda je izuzetno nežna prema mojoj osetljivoj koži lica, a šminku uklanja savršeno i detaljno i to ne samo šminku već i sve nečistoće duboko iz pora. Nakon čišćenja lica ovom micelarnom koža je lepa, osvežena i zategnuta, nema iritacija, peckanja niti svraba.


Pakovanje micelarne vode je od 200ml a cena je oko 460,00 RSD.


Dvofazni losion efikasno uklanja čak i najvodootporniju šminku sa očiju i usana. Blaga formulacija pogodna je za osobe sa osetljivom kožom oko očiju.Oftalmološki i dermatološki ispitano.Način upotrebe: Proizvod dobro promućkati pre upotrebe. Naneti na pamučni tupfer i i nežnim pokretima ukloniti šminku sa očiju i usana. (izvor).


Ovo dvofazno sredstvo za skidanje šminke sa očiju i usana me je posebno iznenadilo i oduševilo jer ja sa očima baš imam veliki problem i dosta proizvoda mi je smetalo pri skidanju šminke i maskare. Vrlo je nežno prema očima, nema suza, nema crvenila niti peckanja očiju, nema svraba, a šminku skida u svega dva do tri poteza i to detaljno i temeljno bez ostataka i mrlja, kako sa očiju tako i sa usana čak i one dugorajne ruževe. Pogodno je i za najosetljivije oče, ne sadrži parabene niti mineralna ulja.


Pakovanje ovog proizvoda je od 100 ml a cena mu je oko 430,00 RSD.


Za sve informacije tu je FB stranica Kozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanijehttp://www.aura.co.rs/.

Da i ste već isprobali ova dva noviteta i kako su se vama pokazala ova sredstva za skidanje šminke?

* PR proizvodi

12 коментара:

  1. Još nisam probala ali mi se cini da su odlicni, verovatno cu da ih probam u skorije vreme :*

    ОдговориИзбриши
  2. Moram priznati, da nisam imala pojma da Aura ima micelarnu i dvofazni odstranjivač. Čine se super, možda razmislim o kupovini micelarne, jer sam se već zasitila svoje Byphasse koja je stvarno odlična, ali ju vec konstantno koristim. Pa bih ju trebala malo promijeniti, promijena je ugodna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se da je promena uvek dobra, ja sam koristila samo Niveinu a onda probala i neke druge i pokazale su mi se jednako efikasne:). Hvala na komentaru.

      Избриши
  3. Nisam probala ali deluju primamljivo! Imacu u vidu kada potrosim trenutna sredstva koja koristim.. ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala,ali ovo sredsvo za skidanje sminke sa ociju me je bas zaintrigiralo,jer takodje muke mucim sa skidanjem sminke sa ociju i mnogi proizvodi mi bas smetaju.

    ОдговориИзбриши