"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 12. мај 2016.

Balea - Deo spray Brezzy touch & serum za negu tela


U martovskom Dm drogerije.Srbija pored proizvoda o kojima sam vam već pisala našla su se i ova dva koji su junaci današnje recenzije. Prvi od njih je Balea deo spray koji po rečima proizvođača pruža zaštitu od 48 h. Ne sadrži aluminijumove soli i pruža dugotrajan osećaj svežine.


Pakovanje je vrlo lepo, elegantno, vesele boje ali po meni nije mnogo praktično jer sadrži pumpicu a meni lično bi više odgovarao da je u pitanju roll on, ali to je zasita jedina mana što se mene tiče, sve ostalo je zadovoljilo moje potrebe i Balea je još jednom opravdala moje poverenje. Miris je blag i nežan, zaista pruža osećaj svežine, nije lepljiv ispod pazuha i ne ostavlja tragove na odeći.



Proizvod sadrži 75 ml za cenu nisam sigurna jer slabo posećujem prodajna mesta u zadnje vreme, kad nešto treba ide muž u nabavku :).


Balea serum za negu tela, brzo upijajući, za normalnu i suvu kožu. Blaga nega hidrira i pruža svilenkasti osećaj na koži. Sadrži ulje kamilice i ekstrakt kaktusovog cveta.


Ovaj serum za telo mi se dopao i prijao je mojoj koži koja u zadnje vreme zaista zahteva svu moguću negu i trošim mazalice za telo kao nikada u životu, imam osećaj da moram da namažem tri sloja da bi mi se koža zadovoljila i primila sve što joj je potrebno. Serum se lako razmazuje i brzo upija ali je meni vrlo kratko trajao sa obzirom na trenutno stanje kože, koristila sam ga za celo telo i  noge osim za stomak za to sada imam posebnu negu.


Vrlo je lagane tekstuure i nežnog miria koji se blago zadržava na koži. Pakovanje je od 200ml a cena mu je oko 220,00 rsd.



Za sve informacije tu je zvanična FB stranica dm drogerije Srbija kao i sajt http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/.

Koje vi Balea mazalice koristeite i volite, i da li ste probali neki od ova dva proizvoda ? 

* PR proizvodi

10 коментара:

  1. Nisam probala ni jedan od ova dva proizvoda,ali probala sam Balein gel za tusiranje i odusevljena sam.Otvoren je i Dm konacno u mom gradu,pa verujem da cu probati i ova dva proizvoda.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To mi je drago da čujem ja ne bih mogla da živim bez DM-a sreća imam ih na svakom ćošku :)

      Избриши
  2. Ja Baleu bas volim,nisam probala ni jedno od ovoga,sli deluje baš zanimljivo,moracu da probam.Super post! 😘😘😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala proizvode, nazalost u nasem gradu nema DM-a, tako da i nemam prilike, nadam se da ce naci neko mesto da dodju i u nas grad :)
    Prvi put vidim sprej za negu pazuha :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj to je strašno baš mi je žao, ja se nadam i verujem u to da će DM uskoro biti u svim mestima , navijam za to :)

      Избриши
  4. Serum mi se dopao, ali njegov miris ne. U pocetku mi je bas bio odbojan, sada sam se vec navikla. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je bio čudan na prvo mazanje ali nekako lepo čudan , nesvakidašnji :)

      Избриши
  5. Nisam probala ova dva proizvoda ali mi je serum delovao tako primamljivo. Volela bih bas da ga probam. Probala sam i koristila neke kreme za lice,ruke i gelove za tusiranje i dopali su mi se svi proizvodi.

    ОдговориИзбриши
  6. Serum je odlican, generalno Balea proizvodi mi se retko kad ne dopadnu :)

    ОдговориИзбриши