"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 2. мај 2016.

Balea - kupka za stopala mrtvo more i micelarne vlažne maramice za lice



Nisam neko ko mnogo brine o stopalima moram to da priznam, makar nisam do sada jer nisam ni imala potrebe za tim. Sa vremena na vreme bi koristila turpiju  da sredim pete, namazala bih neku hranjivu kremu i to je bila neka moja nega, uz to mi je ponekad muž masirao stopala u čemu zaista uživam jer sam inače veliki ljubitelj masaža. Pokušala sam par puta da "banjam" noge u nekim solima, uljima radi bolje cirkulacije ali nikad nisam imala mnogo živaca za to, a onda je ova Balea kupka za stopala stigla do mene i ja sam je počela koristiti u svrhu testiranja. 


Sve po uputstvu sipala sam 3l tople,nikako ne vruće vode u jednu duboku kantu i nju sam sipala 3 čepa ove kupke, zatim stavila noge i držala ih prvi put 10 min, a svaki naredni po 15 minuta jer sam shvatila koliko mi sada to trenutno prija i koliko me opušta. Takođe sam po uputstvu dobro istrljala između prstiju a zatim se lepo namestila, gledala tv i banjala svoje noge. Posle svake upotrebe osećala sam da su mi noge odmornije, nekako svežije i da sam ja opuštenija pa sam počela da praktikujem ovaj ritual neposredno pre spavanja, tako mi najviše odgovara.







Jako sam zadovoljna efektom ove kupke za stopala, imam osećaj kao da noge brćkam u moru, negde u pličaku, preporučila bih svima koji vole ovaj način opuštanja, a uz to i lepa i negovana stopala. Kupka sadrži 200 ml, a cena je oko 250,00 RSD.


Balea micelarne vlažne maramice mi baš nisu odgovarale u potpunosti za ono za šta su namenjene, jer mi je sad koža posebno osetljiva kao i oči jer je sezona alergija a ja sam hronični alergičar to već znate, tako da sad ih ja koristila za ruke, vrat i slično iako mogu reći da zaista skidaju nečistoće sa lica jako lepo i temeljno, kao i šminku. Verujem da će mi kad prođu alergije sigurno odogvarati pa ću im tada pružiti još jednu priliku, jer su izuzetno lagane i praktične.


Maramice ne sadrže alkohol ni ulja, u pakovanju se nalazi 25 komada, a cena je oko 150,00 RSD koliko sam ja uspela da saznam.


Za sve informacije tu je zvanična FB stranica dm drogerije Srbija kao i sajt http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/.

Da li ste probali neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci ?

* PR proizvodi

8 коментара:

  1. Uzivaj jos malo dok mozes da dohvatis noge od stomaka, posle bude nemoguce :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nasmeja me draga sad hehe, jedva čekam iskreno što veći stomak pre će bebac <3 Mi smo usli u peti mesec i tek sad apetit kreće stomak malko narastao al kg još ništa no sad će i to a onda će muž da mi vezuje pertle verovatno :D

      Избриши
  2. Sto vise citam...sve vise shvatam koliko ja i ti volimo iste stvari. Uvodni deo kao da sam ja pisala. Obozavam masaze a ne poklanjam toliku paznju petama. Nisam ni probala ovaj proizvod. Maramicama sam izuzetno zadovoljna-

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe odavno smo tu sličnost zapazile samo se nadodaju situacije u kojima se pronalaziš :)

      Избриши
  3. Izbegavam da koristim maramice u svrhu skidanja necistoca sa lica, dok ih za ruke koristim non-stop. Svidja mi se ova kupkica, lepo deluje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskreno ni ja nikad nisam koristila maramice u tu svrhu ali ove su me zainteresovale jer sadrže tu čuvenu micelarnu vodu koju inače koristim :)

      Избриши
  4. Kupka za stopala me odusevila,mada i maramice,ali obzirom na moje probleme,kupka mi bas treba.

    ОдговориИзбриши