"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 14. мај 2016.

Brushegg - pranje četkica za šminkanje


Verujem da je većina vas već odavno čula za ovu magičnu spravicu koja služi pa pranje četkica, iskreno ja sam tek nedavno i zainteresovala me je, jer koliko god da sam prala i trljala svoje četkice uvek sam se plašila da li sam to dobro i temeljno uradila. Moja draga Teodora sa bloga Lolin svet obradovala men jednim primerkom i ja sam jedva dočekala da ga isrobam. Nadam se da će slike koje sam uslikala za vas uspeti da vam prenesu makar delić onoga šta ovaj mali Brushegg može da uradi za vaše četkice, samim tim i za vašu kožu.



Za početak ovog poduhvata spremila sam svoje AURA četkice koje najviše volim, Dermix univerzalni sapun koji inače koristim za sve, imam najviše poverenja u njega, posudicu sa čistom vodom i naravno Brushegg.


Prvu četkicu koju sam uzela da operem je ova za tečni puder koju perem inače nakon svake upotrebe zbog izrazito osetljive kože lica. Prvo sam je malo pokvasila, nasapunjala a zatim počela da je trljam o Brushegg i ono što sam videla u nastavku je bilo zaista neverovatno. Trljanjem četkice sve je počelo da peni a sa četkice da izlaze neprljavštine koje su se skupile. Postupak sam ponovila i prljavštine je bilo još, imala sam utisak kao da sma odnela četkicu negde na dubinsko pranje :).



Nadam se da na slikama možete videti sve ono o čemu vam pišem. Za četkicu za rumenilo onu veliku, široku sam malo bila skeptična, kako ću nju oprati, da se možda neće razbucati cela i slično međutim prevarila sam se, jako lako i efikasno Brushegg oprao je i ovaj tip četkice.


Sa malim uskim četkicama za senke imala sam najmanje posla i tu je posao pranja bio najlakši i najbrži, mada mi ukupno za svu pripremu i pranje iz dva puta i ispiranje nije trebalo više od 10 minuta.



Na kraju sam naravno isprala sve četkice još jednom pod mlazom vode u kupatilu, i stavila ih zatim na sušenje, kao i Brushegg. Zaista me je oduševio i nisam verovala da može ovako nešto brzo i efikasno da se odradi kada je pranje četkica u pitanju i imam osećaj da one nikad nisu bile čistije, kao nove su.



Ovaj Brushegg možete imati i vi vrlo lako, samo se obratite u inbox FB stranice Lolin svet za sve informacije i porudzbine.

Kako vam se čini ova spravica i kako vi perete vaše četkice? 

6 коментара:

  1. Vrlo detaljno si nam sve objasnila.
    Super recenzija :*

    ОдговориИзбриши
  2. Brushegg je odlična stvar :D Kako sam ga nabavila olakšalo mi je pranje kistova i ubrzalo cijeli postupak i sad mi čak više nije ni strašna pomisao na dan za pranje kistova :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad kad sam otkrila njegove čari i ja planiram češće da koristim četkice jer mi ih sad nije mrsko prati :)

      Избриши
  3. Super post :-) Svidja mi se sto se zaista trudis da sto blize i bolje docaras proizvod,zaista svaka cast!

    ОдговориИзбриши