"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 5. мај 2016.

Depil Fruit senzitiv - trake za depilaciju ruku i nogu


Brend Depil Fruit koji uvozi distribucija Leco već sam par puta spominjala na svom blogu, pisala sam vam o trakama za depilaciju na bazi maline, a ovaj put su došle na red trake senzitiv na bazi shea butera i kokosovog ulja. Depil Fruit brend nam nudi dermatološki testirane trake za depilaciju lica i tela, bez parabena. U pakovanju se nalazi 20 komada, što je 40 traka i 4 maramice sa aloe verom za uklanjanje viška voska nakon depilacije, negu kože i smirivanje eventualnih iritacija. Trake su jako lake i jednostavne za upotrebu, lako se odlepe i po meni je veliki plus što na obe strane, odnosno na obe trake ostaje jednaka količina voska, dešavalo mi se ranije da na jednom delu ostane sav vosak a na drugom ne ostane ništa.


Ove senzitiv trake su mi baš u ovom periodu prijale iako sam mislila da od onih predhodnih nema boljih ipak su ove barem meni za nijansu više prijale, još su mi lakše i nežnije uklanjale neželjene dlačice, depilirala sam noge i to sa jednim pakovanjem čak dva puta.


Ove trake nemaju miris ili ga ja nisam osetila dok one predhodne baš jako lepo mirišu na prave sveže maline. Ja ih upotrebljavam tako što traku svaku posebno blago zagrejem u rukama, zatim odlepim i zalepim je na mesto koje želim da depiliram, držim je koji sekund na delu kože sa kojeg uklanjam dlake, pređem prstima preko nje i zatim naglo povučem u suprotnom smeru od rasta dlaka, i moram priznati da je prilično bezbolno. Ne mogu reći da ne osetim pritisak na sekund ali to je sve, mada ja sam prilično otporna i imuna na bol, al sam sigurna da su sve duge koje sam do sada probala stvarale neku vrstu bola koju sam malo osetila. Postupak ponavljam dokle god ne izdepiliram cele noge a zatim uklonim višak voska maramicama iz kutije. Noge su glatke, koža meka, nema iritacija ni crvenila, nema zaostalih dlačica a efekat traje i po dve nedelje.


Ceo Depil Fruit asortiman možete pogledati ovde, a za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama. Inače Leco je distribucija kozmetike pažljivo odabranih evropskih brendova kao i reniomiranih domaćih proizvođača. Osnovana je 1999-te godine i prati najsavremenije svetske trendove u kozmetici.

Da i ste probali neke od ovih traka i kao vi inače rešavate problem neželjenjih dlačica? 

*PR proizvod

12 коментара:

  1. Probala sam par ovakvih tracica i nikad mi ne odrade posao 40% dlaka mi skine. Da li je do mojih dlaka ili do gustine istih stvarno ne znam...odlican post draga :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, i meni se to dešavalo međutim sada sam našla prave trakice :)

      Избриши
  2. Mene trake za depilaciju plase i to bas bas, jednom sam probala, i toliko me je bolela da se vise nikada ne bih usudila da ih probam..:)Mada priznajem ove mi deluju stvarno fino..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Srce moje razumem te ima dosta njih koji se plaše trakice i depilacije uopšte, recimo ja nikad nisam bila u salonu mene to plaši ne zbog bola nego zbog osipa ili slično, ove trakice sam isprobala prvo na jednom delu i prespavala i kada sam videla da nema crvenila lepo sam sredila noge i jako sam zadovoljna :)

      Избриши
  3. Ja koristim ovakve trakice za pola noge (od kolena na gore), ispod kolena su mi jace dlake, pa tu prodjem epilatorom :)
    Konkretno ovu vrstu nisam probala, ali probacu cim ih ugledam negde.
    Super ti je postic :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obrnuto, hehe gore nisam ni imala nikada dlake ali su mi se pojavile od jakih i stalnih hormonskih terapija, hvala na komentaru i komplimentu :)

      Избриши
  4. Divno si ovo opisala,mada moram priznati da uuglavnom pribegnem onom starom brijanju,obzirom da se plasim bola.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, ja brijem noge kada baš žurim negde ali gledam da mi se to ne dešava često :)

      Избриши
  5. Ja nemam problema sa bolom, a od trakica za telo sam probala samo lilly i poginula sam sa njima, tako da ipak brijac vrsi sav posao :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma da moja supegirl kakav bre bol šta je to za nas :) Lilly si i meni bile prve i dugo mi je trebalo da prelomim i probam neke druge jer su blago rečeno užasne :D

      Избриши
  6. Ja koristim kremu za depilicaju i onu Afroditinu jer mi se ona pokazala kao najbolja. Ne iritira mi kozu i nema crvenila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Afroditine kreme su i meni bile ok ali sad se od većine ostalih uvek osula, zato su mi ove trake sada pravi spas :)

      Избриши