"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 27. мај 2016.

Golden Rose Essential maskare


U predivnom paketiću sa Golden Rose Srbija novitetima našle su se i ove maskare i to čak 5 komada, od kojih je jedna plave boje, ostale crne a među njima jedna i vodootporna. Pakovanja su izuzetno lepa i kvalitetna , kao i same četkice maskara i svaka ima svoju funkciju pa tako svaka devojka može naći baš onu pravu koja odgovara njenim potrebama. Iskoristila bih priliku da još jednom kompaniji čestitam 15 godina postojanja na našem tržištu.




Prva koju ću vam predstaviiti je ujedno i moja omiljena , ova prelepa maskara plave boje koja me je vratila u bezbrižne tinejdžerske dane kada sam obožavaa i koristila isključivo plave maskare. Četkica je super i baš je prilagođena mom tipu trepavica, blago zaobljena na oba kraja, pruža trepavicama lepu gustinu i ne lepi ih. Ja najviše volim da je koristim uz plavi gel alajner koji sam takođe dobila u ovom paketu, više o njemu ovde.




Sledeća na redu je ova vodootporna, bila sam malo skeptična jer nisam nikad koristila vodootporne maskare i nisam znala kako se ponašaju na trepavicama niti kako se skidaju posle, ali sve je vrlo lako i jednostavno ako imate dobru micelarnu vodu. Šalu na stranu maskara mi se super pokazala i dopada mi se to što je baš dugotrajna iako se ni ostale ne trune uopšte i po ceo dan stoje na trepkama. Četkica je obična ali lepo produži i odvoji trepavice i opet što je jako bitno ne lepi ih.






Great Curl & Volume mascara mi je omiljena od ove 4 u crnoj boji, jako lepo izvuče trepavice izduži ih i da im lep volumen, ne lepi ih, četkica je izuzetno praktična za rukovanje. 




High definition Lift up & Great volume mascara je još jedna u nizu fenomenalnih maskara što se ove linije tiče ne mogu da kažem da me je bilo koja razočarala svaka je super na drugi način. Probala sam ovu maskaru jako mi se dopala i rešila sam da je poklonim mojoj Loli pa se nadam da će nam ona preneti uskoro neke detaljnije utiske o njoj :).



Full volume & Leigth Intese Black je maskara koja će biti pravi izbor za sve one koje vole izrazito crne trepavice prelepo definisane i maksimalno izdužene, ja sam jedna od onih koja to obožava. Četkica na izgled jednostavna ali čuda čini i sa malim, svetlim i retkim trepavicama poput mojih.


Zajedničko za sve ove maskare je to da se ne trune, da su kvalitetne, ne razmazuju se i ne sadrže parabene. Pakovanje maskara je od po 8ml za svaku.  Za one koji su propustili da vide i nove mat tečne karmine mogu to učiniti ovde.

Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt http://www.danijela-commerce.com/.

Kako vam se čine ove nove maskare i da li ste već isprobali neku? 

*PR proizvodi

26 коментара:

  1. Probala sam vodootpornu i prezadovoljna sam..lepo se nanosi,ne truni se,ne lepi trepavice,cena je super..moracu da nabavim Blue Volume i Great Curl & Volume..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se potpuno, hvala na komentaru :)

      Избриши
    2. Imamo iste trepuške i raduje me što ima jeftinijih maskara koje su odlične. 😊 Probaću vodootpornu, to je sigurno.

      Избриши
    3. Onda bi ti sigurno odgovarala bilo koja od ovih, moje trepke su kratke, retke i svetle :)

      Избриши
  2. Deluju super, posebno ova plava, odlično ti stoji. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Full Volume & Length Intense black obozavam a ovu plavu bih volela da probam :)

    ОдговориИзбриши
  4. Deluju super!Deluju zaista divno,jedva cekam da ih probam!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlične su i teško je odlučiti se za samo jednu ili dve , javi nam utiske :)

      Избриши
  5. Ne zna se koja je lepša. Najviše mi se dopada prva plava i Great Curl & Volume. Nisam probala ali imam drugu njihovu maskaru, i oduševljena sam njom. Odlična kozmetika.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristila sam i ja ranije neke maskare, jako su mi ble dobre a cena smešna, ove su sad čini mi se još mnogo bolje, probaj obavezno :)

      Избриши
  6. Svaka lepa na svoj nacin, a i tebi svaka super stoji, lepo ti oblikuje trepavice :)
    Nisam jos uvek probala, ali bice prilike :)

    ОдговориИзбриши
  7. Odlične su sve maskare i sviđaju mi se njihove četkice te bi ih probala sve osim vodootporne jer mi je nju kasnije teško skinuti s očiju :D Plava mi je baš fora i sjeti na mlade dane te ti ona odlično stoji :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sestro slatka i sama sam skeptična kada su vodootporne u pitanju kao što sam i napisala, ali prošlo je se ok sa skidanjem hehe, plava bi i tebi stajala samo tako <3

      Избриши
  8. Imam zelju da kupim plavu maskaru tako da cu verovatno da skoknem i uzem je :) prelepo ti stoje...ova zlatna ti je bas dala volumen :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Plava je božanstvena, ma ljubav :). Za zlatnu sam se i ja iznenadila kako mi je doterala trepke baš, hvala na komentaru :)

      Избриши
  9. Ove nove nisam probala, ali sam koristila starije i odlične su, a veoma povoljne.

    ОдговориИзбриши
  10. Koristila sam starije a ove nisam probala ali deluju divno...

    ОдговориИзбриши