"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 31. мај 2016.

LMX- vlažne maramice i krema za ruke


Ja sam tip osobe koji ne može da zamisli dan bez vlažnih maramica i uvek ih imam više komada i vrsta u kući dok jedne uvek nosim sa sobom gde god da idem, a najviše volim baš one bebeće jer su nežne i prijaju mojoj koži. Koristim ih u razne svrhe ali većinom da obrišem ruke, da obrišem negde neku prljavu površinu kada sam negde spolja i slično, a čak ih koristim da svom psu Švrći očistim šapice nakon šetnje jer nisam u stanju baš svaki dan da mu ih perem. LMX brend mi je u poslednjem paketiću poslao 3 različite vrste maramica, sve sam potrošila, i mogu reći da su mi odgovarale sve vrste, nisam našla neke znatne razlike. Najviše mi se dopalo to što nemaju alkohola ni parabena a kod mene je to odmah veliki plus. Prve koje sam probala sa slike gore sadrže i vitamin E, namenjene su bebama i u pakovanju se nalazi 60 komada a cena je 120,00 RSD.



LMX Baby vlažne maramice nežno čiste bebinu kožu, uspešno zamenjuju sapun i vodu pa su idealne za upotrebu prilikom presvlačenja pelena. Ne iritiraju kožu, sprečavaju njeno isušivanje, održavaju prirodnu pH vrednost kože i čine je nežnom i mekom.(izvor).



Po meni najpraktičnije pakovanje Baby soft wet wipes i iskreno u njemu maramice najduže sačuvaju svoju svežinu, imaju efekat čišćenja i osvežavanja kože, nemaju alkohol ni parabene. U pakovanju ima 63 komada, a cena je 120,00 RSD.





Naredno pakovanje na redu  baby soft wet wipes je mini pakovanje praktično za svaku tašnu, u njemu se nalazi 24 komada maramica, cena je oko 56,00 RSD, ph 5,5 neutralne. Zajedničko za sve ove vlažne maramice je to što su izuzetno nežne, isto takvog su i mirisa, ne isušuju kožu i nisu lepljive.


Krema za ruke kamilica i maslinovo ulje - hidranta krema za ruke, namenjena je za svakodnevnu negu. Obogaćena je glicerinom i ekstratom kamilice, koji hrane i regenerišu kožu. Za nežan i mek dodir. (izvor).


Krema za ruke je izuzetno nežne teksture i isto takvog mirisa, tek ubranog svežeg cveta kamilice. Jako lepo neguje kožu ruku i laktova, kremu smo koristili i muž i ja i oboje smo jako zadovoljni učinkom i kvalitetom. Poseban efekat na kožu daje to maslinovo ulje koje se nalazi u kremi a mojim rukama izuzetno prija, sanira suve delove brzo i efikasno.




Pakovanje je od kvalitetne plastike, sadrži 200ml proizvoda a cena kreme iznosi samo 130,00 RSD.


Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajthttp://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje.

Da li ste koristili neki od ovih proizvoda i volite li vi vlažne maramice da koristite i za šta najčešće ? 

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Koristila sam njihove vlažne maramice, lepo mirišu i dosta su vlažne, zadovoljna sam. :)
    #Šminke nikad dosta :*

    ОдговориИзбриши
  2. Izuzetno povoljno, a dobrog kvaliteta :) Isto tako i ja uvek imam neke vlazne maramice pri ruci, pa tako uvek isprobam neke druge :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažemo se , zaista i više nego povoljno a dobro, srećna sam što i mi imamo čime da se pohvalimo :)

      Избриши
  3. Nisam probala, ali mi se sviđaju ovakva pakovanja vlažnih maramica sa plastičnim poklopcem.

    ОдговориИзбриши
  4. Ista si kao i ja sto se tice vlaznih maramica...svuda ih sa sobom nosim i obozavam ih.

    ОдговориИзбриши