"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 6. мај 2016.

Noviteti # 11


Dragi moji pratioci došao je na red još jedan post o novitetima koje sam dobila u zadnje vreme, o nekima sam vam već pisala a o nekima tek slede recenzije, znate da u zadnje vreme jako retko pišem iako sam kući na strogom mirovanju, svakodnevni bolovi mi otežavaju bilo koju aktivnost pa i pisanje, ali nadam se da će se stanje uskoro popraviti. Svakako najveći novitet je to što sam najzad u drugom stanju kao što već većina vas zna, ušla sam polako u peti mesec, svaki dan je novi izazov i nova borba ali mali Ivan je super i to je jedino bitno sve ostalo ćemo prebroditi i zaboraviti kada se naš mali anđelak rodi bože zdravlja.


Kozmetika-AURA me je obradovala neobičnim letnjim hit novitetima , sve sam ih već isprobala i pisala sam vam o istim ovde  i ovde.



Ovaj divan poklon dobila sam od sponzora mojih nagradnih igara u pitanju je prelepi ručni rad jedne umetnice, njene radove možete videti na stranici Blackfairy JW.


Essence Srbija maskaru i puder dobila sam uz kupovinu nekih časopisa, ne sećam se tačno kojih :).


LMX brend poslao mi je super  Baly omekšivače za veš koji su me oduševili, pisala sam vam o njima ovde.


Divni paket kao i uvek od dragih prijatelja Hedera vita natural cosmetics, do sada sam pisala o piling sapunu, i o šamponu i maski za kosu.


Martovski Dm drogerije Srbija blogerski paketić kao i uvek pun svega lepog, dosta toga sam već isprobala , nešto uveliko testiram, za sada sam pisalala o šminkerskom delu paketa ovde i o kupkici za stopala i vlažnim maramicama  ovde.


Moja draga Tamara iz Estar-cosmetics među prvima je saznala za lepe vesti pa mi je brže bolje poslala ovu kremicu koja služi u prevenciji protiv strija da mažem stomak od prvog dana, sada koristim već drugu bočicu pa uskoro ide i recenzija.


                           Još noviteta od kozmetika-AURA , recenzija ovde.


Nova divna saradnja ostvarena je i sa  Golden Rose Srbija i moram reći da su me noviteti oduševili, i drago mi je da su postovi koje sam do sada napisala izuzetno čitani, za sve koji su propustili pisala sam o olovkama za očigel alajnerima i mat tečnim karminimamaskaramaprajmeru i puderima kao i lakovima za nokte.


Poklon od moje drage Jovane Veljkov sapun sa natpisom i moram reći da mi je spakovala i trudničke helanke ali nisu stale na sliku haha, još su mi velike ali polako ima vremena :)


Igrala sam neku igru i zamislite izvukli su me, osvojila sam ovaj preparat za ravnanje kose, sponzor je bila Madamme-Farmasi Miljana.


Od moje najdraže Teodore Lolin svet najdraži poklon ikad mogla bih tako reći, dugo sam htela da nabavim ovakvu jednu spravicu ali nikako nije stizala na red i ona je to znala i naravno nabavila mi je ona i ostavila me bez daha kada mi je stigao ovaj poklon iznenađenja bez najave :).


BIOKO natural cosmetics poslali su mi Bilka ulje za telo sa čak 6 različitih vrsta ulja, savršeno za stanje i potrebe moje kože u ovom periodu, recenzija ovde,


Moja draga Milena Pretty and stylish me je obradovala jednim osmomartovskim paketićem , naravno kao i uvek sve po meri i ukusu, znamo se dobro :).


        Leco distribucija  mi je poslala ovaj divni paketić stvoren za pripreme za leto.


Bios-Fitomedik brine uvek o mom zdravlju i zdravlju moje porodice pa su nam tako stigla ova dva sirupa, muž već uveliko pije ovaj za imunitet i dugovečnost o kojem sam vam već pisala ovde.


Estar cosmetics druga bočica kreme za prevenciju nastanka strija i jedno ulje kao dodatak nezi tela u trudnoći, kada završim tuširanje, mažem ulje pa kremu i to je ta kombinacija, recezija ovde.


Poklon od drage Vanje sa bloga a mug of cocoa na moju sreću još Lumene proizvoda za isprobati, o nekima sam vam već pisala ovde.


Novi šampon od Biomelem kompanije za isprobati, recenzija ovde.


      LMX aprilski paketić, razne vrste vlažnih maramica i jedna krema za ruke, recenzija ovde.


Još jedan paketić od Leco distribucije , ono što uvek treba u svakom domaćinstvu, vate, tuferi, štapići za uši i jedan balzam za kosu. recenzija ovde.


SOFI-Fashion Jewelry sponzori moje poslednje nagradne igre na blogu obradovali su i mene ovom unikatnom predivnom ogrlicom, u pitanju je ručni rad.


Opet moja draga Lolin svet poslala mi je ovo malo čudo za pranje četkica Brushegg i baš me zanima kako će se pokazati na delu, pisaću vam o tome naravno. Inače ko želi da kupi ovaj proizvod nek se obrati u inbox njene FB stranice.


Moji drugari Burra Skin Expert obnovili su mi zalihe moje omiljene BB kreme kao i roll on dezodoransa koji mi je taman bio pri kraju, a tu su se našle  i dnevna i noćna krema koje još nisam probala kao i najnoviji proizvod na tržištu Dermalift. Recenzija kremica ovde.


Maybelline NY Srbija nedavno su održali divan event na koji sam bila pozvana ali nažalost nisam mogla ići, no ipak su neki noviteti stigli do mene, jedva čekam da ih probam.


To bi bilo sve za ovaj post, šta vam se najviše dopada od mojih noviteta i čime ste se vi ponovili u zadnje vreme?

19 коментара:

  1. Meni se sve svidja :) Aura i GR posebno...kod mene tek sledi soping tako da ce da bude noviteta :*

    ОдговориИзбриши
  2. Ne zna se sta je lepse, da sam blize ove Aurine i Golden Rose novitete bih ti sve ukrala. :D :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne bi morala da kradeš dala bih ti šta želiš , ovako dobije onaj ko je bliže hahaha <3

      Избриши
  3. Uuu, svasta nesto lepo! Pohvale za Burru, pored svega oni dodaju i gomilu testera, pa bravo! I dalje bolovi? Bice bolje, samo odmaraj :-* I please pokusaj da se setis koji casopis je bio u pitanju, ili bar pre koliko si ti to kupila :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Burra su genjalci, prošlo leto sam zahvaljujući testerima kremica za sunčanje tri put bila na bazenu i nisam izgorela :). Da, bol svaki dan od prvog dana i dalje ali šta je tu je, ko šiša mene bitno da je bebac ok, a časopisi burda i grazia moždaaaa ali ima već tome 3-4 meseca :)

      Избриши
    2. Meni uvek promaknu ti casopisi sa poklonima :-/ Polako, samo kad je Ivan dobro, izdrzi zeno zmaju :-***

      Избриши
  4. Punk divnih noviteta, odlicni proizvodi :)

    ОдговориИзбриши
  5. Savrsenstvo, apsolutno sve je prelepo..<3<3<3

    ОдговориИзбриши
  6. Wow, sve je divno i ne znam što da prije gledam :D Uz sve te kozmetičke divote, ogrlica mi je baš iskočila i predivna je :) Već te vidim u kombinaciji, jednostavna mala crna haljinica i ta ogrlica, ma predivno :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se jako dopala ogrlica isto i baš u takvoj kombinaciji sam je i zamislila <3

      Избриши
  7. U tebe kao da je svaki dan Božić :))) Uživaj :*

    ОдговориИзбриши
  8. Sviđaju mi se nijanse Aurinih lakova i Jovanin sapun :) Poseban plus za LMX vlažne maramice, odlične su :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se za maramice jako su dobre, a Joka je carica ona uvek nađe nešto da mi turi u sanduče :)

      Избриши