"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 26. јун 2016.

Drugi blogorođendan - Giveaway # 21



Vreme leti, pa je tako i proletelo ovo divno druženje sa vama dragi čitaoci i pratioci mog bloga. Verovali ili ne uskoro baš ovaj moj mali blogić puni tačno 2 godine od nastanka, tačnije 11.08.2106. Najviše sam ponosna na broj poklona koje smo prijatelji bloga i ja podelili do sada vama koji nas pratite i podržavate, on sada već prelazi brojku od 200 nagradica, a sada ćemo je uvećati. Ne bih vas više gnjavila, želim da vam se zahvalim na svakom pregledu, podršci, komentaru, svakoj lepoj reči, sugestiji, pa i onim ne tako lepim stvarima koje sam doživela jer sam i iz njih izvukla veliku pouku, moj blog ne bi bio sada ovo što jeste da nije bilo vas. Raspisala sam se dosta pa je vreme da pređemo na nagrade, ovde ću vam ih predstaviti a prijave će biti na FB stranici bloga jer sam shvatila da je tako mnogima od vas lakše jer nemate svi mogućnost da komentare ostavite na blogu. Takođe moram da kažem da smo oborili i rekord nagrada koji je do sada iznosio 26 poklona po jednom nagrađivanju i veliko hvala sponzorima na tome  <3



1. BIOKO natural cosmetics poklanja COOL NYMPH šampon bez sulfata.
Šampon za sve tipove kose. Za osetljivu kožu, sadrži kombinaciju surfaktanata na bazi amino kiselina i biljnih masnih kiselina koje su hipoalergenske, biodegradibilne i bezbedne za humanu upotrebu. Prirodni omekšivač na bazi amino kiselina plus ekstrakt iz pupoljaka topole koji poboljšava strukturu epidermisa, usporava starenje ćelija, hidrira skalp. Protein iz svile saricin gradi zaštitnu barijeru na vlasima kose i D-pantenol olakšavaju češljanje.


2. Kosolid biljni preparati protiv opadanja kose poklanjaju čak dva seta svojih divnih proizvoda, šampon + serum za dva srećna dobitnika :). Čemu služi ovaj set? 27 biljnih sastojaka .
Rešite trajno opadanje kose. Najbolji preparat protiv opadanja kose.Vratite vašu kosu tamo gde je nekad bila.Pomaže bržo rast kose.Vratite svežinu vašoj kosi. Pomaže rast nove dlake na glavi. Izlečite vašu kosu. Potpuno biljni preparat. Bez ikakvih hemijskih dodataka.Višegodišnje iskustvo u proizvodnji biljnih preparata.Rezultati brzo vidljivi. Garantujemo uspešan tretman.
Formula je isključivo biljna.


3. Bios Fitomedik poklanja ovaj divni bio botox set od tri proizvoda nekome od vas, sadrži kremu, tonik i sapun. Više o proizvodima možete saznati ovde.



4. Prodaja decije garderobe jedna divna i prijatna žena rešila je da obraduje nekog od vas sa jednom dečijom majicom po izboru. Kada izvučemo srećnog dobitnika moći će da bira od tada trenutnog asortimana na stanju. Odeća je izrađena od kvalitetnog pamuka i možete je kupiti po povoljnim cenama.



5. Blackfairy's Jewelry poklanja ovu predivnu ogrlicu sa ružom od tibetanskog srebra i citrinom. Citrin je kristal koji snažno provodi toplu svetlosnu energiju. Nosiocu jača volju, mentalne sposobnosti, podstiče imunitet i metabolizam. Deluje antidepresivno, podiže raspoloženje i unosi harmoniju u naš život.




6. Moji dragi drugari Burra Skin Expert pružili su mi tu čast da sama izaberem poklon za vas i ja sam se odlučila za moja dva najdraža proizvoda koje sam najviše koristila, iako je odluka bila teška jer su svi savršeni. Neko od vas osvojiće BB kremu u medium nijansi i roll on - Prirodni mineralni dezodorans bez aluminijuma. Recenzije ovih proizvoda možete pročitati na mom blogu Burra-bb-krema i Burra-prirodni-mineralni-dezodorans.




7. Herbateria moji dragi prijatelji daruju nekom od vas predivno jojoba ulje koje odlično neguje sve tipovw kože. Sprečava nastanak bora i ožiljaka, a deluje i antimikrobno. Pogodno za negu kože, kose i noktiju. Takođe poklanjaju i kokosovo ulje sa dodatim mirisom koje je odlično za negu kože, ne ostavlja mastan trag, koža ga brzo upija. Osim toga, pomaže protiv peruti, jača kosu, ubija gljivice i bakterije, štiti kosu od pucanja i isušivanja.



8. Za sve ljubitelje šminke prijatelji i sponzori bloga Golden Rose Srbija nekom od vas pokloniće poklon paket iznenađenja <3



9. Moji dragi sugrađani svima dobro poznati Estar cosmetics pokloniće čak 3 X 1 gel za tuširanje, dva Good night vanilla-lavanda i jedan Everlasting cedarwood with lemons. Post o jednom od njih sam pisala ovde.




10. Miss Pops devojka zlatnih ruku i pravi umetnik u pravljenju domaćih medenjaka pokloniće 3 X 1 paketić ručno rađenih medenjaka u veselim letnjim oblicima i bojama :).




11. Galafarm Beograd su po prvi put sponzori na mom blogu i jako mi je drago zbog toga, ovaj put daruju nekom od vas paketić iznenađenja sa bebi kozmetikom iz njihove poznate linije Babygal. Ovaj poklon bih volela da dobije neka trudnica ili mama sa malom bebicom pa takve neka u prijavi napomenu da bi volele možda ovaj poklon pa bih ja posebno izvlačila dobitnika :).


12. Moje dve drage dame iz S kozmetike poklanjaju jednom srećnom dobitniku mleko za sunčanje koje dubinski hidrira kožu, neguje i pomaže da dobijete blistav bronzani ten ovog leta.


13. Moja draga prijateljica i svima dobro već poznata Madamme Farmasi Miljana pokloniće nekom od vas Hair Control kremu za oblikovanje kovrdža.


14. Po prvi put sponzor još jedna žena umetnica, koja ručno izrađuje unikatni nakit, u pitanju je Unikatni MAJ nakit i ona ovom prilikom poklanja divnu narukvicu sa slike gore.


15. Moji dragi sugrađani svima već dobro poznati i uvek tu za mene da me podrže u svemu Ns kozmetika ovom prilikom poklanjaju čak 3 proizvoda, 2 x maska za kosu sa mlekom i cimetom i kremu za telo sa shea butterom. KREMA ZA TELO SA SHEA BUTTEROM namenjena svakodnevnoj nezi normalne i suve kože svih delova tela. Prijatne intenzivne arome, koža je lako i brzo upija. Osvežava kožu i čini je elastičnom. U sastav ove kreme, pored shea butera, ulaze još i bademovo ulje, pantenol, aloe vera , kao i ekstrakti kamilice i nevena. Maska za kosu mleko i cimet
kombinuje hidratantni efekat sa zaštitom i „repair“ efekat. Najkompleksija maska na bazi proteina mleka, keratina - kao osnovne gradivne komponente kose, hranljivog maslinovog, bademovog i ricinusovog ulja, biljnih ekstrakata kamilice, koprive i nevena, vitamina A i D i male količine cimeta.







16. Moji veliki prijatelji, drugari, saradnici i ne znam kako bi ih još nazvala, kompanija Dermix kao i uvek uz mene i široke ruke poklanjaju čak 4 poklona a to su : 1. Makeup remover+sapun za lice
2. Face Lotion+sapun za lice , 3. Venefit krem gel+univerzalni sapun. 4. Antibol krema+univerzalni sapun. Recenzije nekih proizvoda možete pronaći na mom blogu : Face lotion i sapun za liceMakeup removerAntibol.



17. SOFI-Fashion Jewelry već drugi put sponzori nagradne igre i ovaj put poklanjaju predivan komad nakita, u pitanju su minđuše sa slike.





18. Moji drugari i jedni od prvih saradnika bloga Biomelem pokloniće nekom poklon iz asortimana ali ćemo naknadno saznati koji :).


19. Marrakesh Srbija poklanja ovom prilikom na moju veliku sreću jedan zlata vredan preparat za kosu, kao što su uostalom svi njihovi koje sam do sada probala. U pitanju je Marrakesh X - 10 u 1. Marokansko argan ulje je poznato hiljadama godina unazad po svojim neverovatno bogatim sastojcima korisnim za kosu i kožu. Neispirajući lagani sprej tretman koji pruža 10 neveroatnih pogodnosti - Olakšava reščešljavanje , Sprečava cvetanje krajeva, Osvežava boju kose, Ubrzava sušenje do 50%, Daje briljantan sjaj, Smiruje nemirnu kosu i kontroliše lokne, Olakšava ispravljanje kose, Štiti kosu od uticaja sunca i vetra, Hidrira sve tipove kose, Termo zaštita. Više o preparatu ovde. Za osvajanje ovog proizvoda potreban je LIKE I SHARE njihove FB stranice Marrakesh Srbija. Ja sam imala tu čast da isprobam neke proizvode, za one koji su propustili recenzije mogu ih pročitati ovde i ovde.


20. Moji dragi drugari i saradnici LMX brend pokloniće nekom od vas poklon paket iznenađenja :).


PRAVILA NAGRADNE IGRE:

1. Like FB stranicu sponzora Dermix
2. Like FB stranicu sponzora Burra Skin Expert
3. Like FB stranicu sponzora Estar cosmetics
4. Like FB stranicu bloga Sreća je zdravlje
5. Like FB stranicu sponzora S kozmetika
6. Like FB srtanicu sponzora Golden Rose Srbija
7. Like FB srtanicu sponzora Galafarm Beograd
8. Like FB srtanicu sponzora Miss Pops
9. Like FB srtanicu sponzora Bios Fitomedik
10. Like FB srtanicu sponzora Biomelem
11. Like FB srtanicu sponzora Bioko natural cosmetics
12. Like FB srtanicu sponzora Prodaja decije garderobe
13. Like FB srtanicu sponzora Unikatni MAJ nakit
14. Like FB srtanicu sponzora Ns kozmetika
15. Like FB stranicu sponzora Herbateria
16. Like FB stranicu sponzora  Blackfairy's Jewelry
17. Like FB stranicu sponzora  SOFI-Fashion Jewelry
18. Like FB stranicu sponzora Madamme Farmasi Miljana
19. Like i SHARE FB stranicu sponzora Marrakesh Srbija
20. Like FB stranicu sponzora LMX brend

*Sliku sa FB stranice ( OVU SLIKU  ) podelite javno (public) na svom zidu a zatim ispod nje tagujete barem tri prijatelja i pozovete ih da se i oni igraju, svako može učestvovati samo jednom sa jednog profila.

*Nagradna igra važi samo za SRBIJU i trajaće do 01.08.2016-te, možda koji dan duže, kako bi do blogorođendana koji je 11.08 sve nagrade stigle do dobitnika, ako slučajno dođe do neke izmene zbog privatnih obaveza bićete obavešteni na vreme !

* Ako broj prijava prđe dosadašnji rekord dodajem još jednu nagradu u to ime.

*Sva pravila se moraju ispoštovati da bi ušli u trku za izvlačenje, dobitnike izvlačim uz pomoć random.org servisa sa tim što ću verovatno opet kao i uvek sama odabrati jednog ili dvoje najaktivnijih na blogu i FB stranici sve zavisi, u izbor ulaze oni koji nisu nagrađivani ranije tim povodom. Nagrađeni će imati 24 h da se jave sa tačnim podacima u inbox stranice, ja podatke prosleđujem sponzorima a oni vama nagradu na kućnu adresu. Igrajmo se i srećno svima :).


* Nije obavezno ali bilo bi mi jako drago da me zapratite na Twiteru, Instagramu, Blogovinu i da se preplatite na moj YT kanal, sve ikonice imate sa desne strane bloga :).

36 коментара:

  1. Pratim te svuda gde imam nalog..jako volim da citam tvoje tekstove...nekako su puni pozotive..jako mi je drago zbog tvoje trudnoce i sto smo svi svedoci da si se jako namucila oko toga...drzim palceve da sve bude kako treba...samo napred..

    ОдговориИзбриши
  2. Congrats!!!! Good job!


    http://anna-alina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ne znam da li je neko poklonio vise nagrada :)
    Divna, predivna zeno, znas vec sve, ne bih da se ponavljam, a rodjus cemo cestitati kad dodje <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, trudim se zaista i ulažem dosta truda u to a imam i sreće sa divnim prijateljima i sponzorima, oduvek sam žellela da mogu svašta da poklanjam a blog mi je pružio tu priliku :).

      Избриши
  4. Skoro sam imala tu cast da budem izvucena u jednom prelepom darivanju. Pored nagrade draga Tijana mi je poslala i dodatno iznenadjenje. Ova nagradna igra je super, nagrade fantasticne! Svaka cast!I jos jednom srecan rodjus <3

    ОдговориИзбриши
  5. Svaka ti cast...uvek fenomenalne nagrade...blog ti je divan i zelim ti puno srece u zivotu i daljem radu :)

    ОдговориИзбриши
  6. Cestitam na drugom rodjendancicu blogu :) Jos puno lepih postova :)

    ОдговориИзбриши
  7. Kao i uvek sjajne nagrade na sjajnom blogu! Cestitke Tijana, a do blogorodjendana ocekujemo jos neki post :) Odoh da barim gospodina Randoma , odavno sam se nameracila da probam ovu bios kremicu protiv bora ali nikako da dodje na red. Jesi li je ti probala? Secam se da si pisala o nekom pilingu i kremici njihovoj ali ne secam se kojoj... moram da procackam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Bojana, nisam probala ovaj bio botox program ali jesam neke druge kremice i piling i bila sma prezadovoljna :).

      Избриши
  8. Svaka cast Tijana! Cestitam na velikom uspehu i zelim ti jos veci! Uspeces, takva divna i neposredna! Srecan rodjendannn :)

    ОдговориИзбриши
  9. Odlične nagrade na najboljem blogu. :) Čestitam, draga, na velikoooom uspehu! Zaslužila si svojim trudom, iskrenošću i posebnošću! <3

    ОдговориИзбриши
  10. Cestitam na drugom rodjusu i sa zadovoljstvom ucestvujem u igrici <3

    ОдговориИзбриши
  11. Srecan rodjendan!! Svaka Vam cast na ovolikom broju nagrada, neponovljivi ste! :D
    Pratim i na instagramu Dragce86
    Srdacan pozdrav!!
    email - dragicavukomanovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala od srca, trudimo se i ja i sponzori da obradujemo što više vas :).

      Избриши
    2. Ohoho cestitam na drugom rodjusu, svake godine sve vise lepih i korisnih postova.Mene bi najvise obradovao Golden Rose paketic.
      Samo napred i sve najbolje u daljem radu
      co.jovanovic@yahoo.com

      Избриши
    3. Hvala puno na čestitkama iako je taj dan tek 11.08 :).

      Избриши
  12. Srecan rodjendan tvom blogu,a tebi i bebici sve najlepse,pratim te od samog pocetka,kao sto znas i uvek su mi se dopadali tvoji postovi,svaka cast,cak sam napisala i svoju zivotnu pricu,tacnije opisala nedace u svom zivotu te malo olaksala svoju dusu,hvala i na tome i puno pozdrava.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam sce draga Tatjana i hvala tebi što si od starta uz mene i uvek tu negde kao podrška i mom blogu i meni :)

      Избриши
  13. Pratim uvek vasu stranicu kao i vas profil. Jedva cekam da se bebac rodi :)

    ОдговориИзбриши
  14. Tico zelim ti sve najlepse u daljem radu i zivotu. Da budes najbolja mama na svetu! I da do godine budi blizanci <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti od srca zaista, ali mislim da ćemo se zadržati na jednoj bebici bože zdravlja da i to sve protekne kako treba pa da se oporavim i budem dobra mama <3

      Избриши