"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 1. јун 2016.

Ipek - vata, tuferi i štapići za uši


Par puta već sam vam pisala o brendu Ipelina koji na naše tržište uvozi sada već svima poznata dostribucija Leco. Ipelina koncept baziran je na kvalitetu, tradiciji i iskustvu prerade najčistijeg turskog pamuka kompanije Ipek o čijim vam proizvodima danas pišem. U paketu dobila sam klasičnau vatu, tufere i štapiće za uši.


Nisam bila ljubitelj klasične vate, ali sam je uvek imala u kući ako zatreba za nešto, i više sam je koristila za neke kućne potrepštine nego za sebe, na primer posula bi je alkoholom ili sličnim sredstvom i dezinfikovala recimo kvake po kući, tastaturu na lap topu, a koristila sam je i za mog psa Švrću, sve dok se nisam srela sa ovom vatom kompanije Ipek koja je nežna poput neke svile i koja ne škripi pod prstima kao većina ostalih na koje sam do sada nailazila, zaista me je oduševila i sada sa njom čistim i svoje lice i skidam šminku, iako sam to do sada radila isključivo sa tuferima.


                                     Vata je od 100g a cena joj je oko 230,00 RSD.


Štapići za uši su mi se takođe super pokazali, baš kao i Ipelinini, vatica ne spada sa štapića, nežni su, ne znam kako bi još mogla da ih opišem osim da su jako dobri i kvalitetni.


                 U pakovanju se nalazi 200 komada, a cena im je oko 200,00 RSD.




Ipek tuferi su najnežniji tuferi koje sam do sada probala i koristila, prosto klize po koži i maze je a moć upijanja im je fenomenalna, jako lepo i temeljno čiste lice i vrat uz odgovarajuće sredstvo, ne odvajaju se što mene recimo zna da iznervira. Rekla bih da je najveća prednost Ipek proizvoda što su od 100 % organskog pamuka i zaista se primeti njihova različitost. Za sve koji su propustili mogu pročitati post o Ipelina proizvodima ovde i ovde.


                              U pakovanju ima 80 komada a cena im je oko 130,00 RSD. 

Za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama.

Koristite li Ipek ili Ipelina proizvode, koji su vam omiljeni? 

*PR proizvodi

5 коментара:

  1. Super post :)
    Kao sto kazes najvise mrzim kada sa stapica spada vatica i kada se tuferi razlistaju :D

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post :) ovi tuferi i vata mi se cine odlicni tako da kad naletim na njih sigurno cu da ih uzmem :*

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ih nisam koristila jer inace i meni vata sluzi za neke kucne potrepstine a stapici koristim one od Lmx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je drago što sam dobila priliku da isprobam sve ovo jer mi je zaista super :)

      Избриши