"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 21. јун 2016.

Kräuterhof - mlečna krema


Verujem da ste svi čuli za Kräuterhof brend i da vam je većini poznat po čuvenom konjskom balzamu za koji verujem da ste svi makar jednom u životi probali. Do nedavno ja nisam znala da oni imaju još neke proizvode osim tih a konjske balzame sam uvek imala u kućnoj apoteci i to je tako ostalo i dan danas, jer nikad se ne zna kad može da zatreba tako nešto a provereno pomaže i deluje. Nedavno sam stupila sa ovom kompanijom u kontakt i dobila sam na testiranje dva proizvoda sa kojima sam se prvi put susrela a danas vam predstvaljam mlečnu kremu, dok ću vam u narednom postu pisati o gelu od ekstrakta puževe sluzi.


Par rečenica o kompaniji pre nego što pređem na recenziju kreme:
Osnovana 1963. kao fabrika za proizvodnju kozmetičkih preparata, danas je Kompanija Asam GmbH & Co. moderna kompanija čiji se proizvodi nalaze na tržištima širom sveta. U asortimanu se nalaze proizvodi na biljnoj bazi kao što su: kreme i gelovi za negu lica i tela, šamponi za kosu, sapuni, itd.

Zahvaljujući kompaniji Keprom, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda kompanije Asam za područje naše zemlje, potrošačima u Srbiji su od 2007. godine dostupni ovi visokokvalitetni proizvodi.

Na našem tržištu, kompanija Asam je najpoznatija po brendu Kräuterhof koji u svom portfoliu ima tradicionalne meleme i biljne kreme, ali i linije proizvoda za efikasnu borbu protiv celulita i proizvoda za negu kose. Svi proizvodi su napravljeni po tradicionalnoj nemačkoj recepturi, na bazi prirodnih sastojaka.

Lako su prepoznatljivi po jedinstvenom pečatu – „100% ORIGINAL NEMAČKI proizvod sa tradicijom.”

Prilagođavajući se ubrzanom tempu života, u stalnoj borbi da se uhvati korak sa vremenom, često zaboravljamo na potrebe sopstvenog organizma. U trenucima kada nam je pomoć najpotrebnija, važno je znati ko može da nam pomogne. (izvor).



Mlečna krema:
-Delotvorna je za tretman kože izložene hladnoći, vetru i vrućini
-Stvara zaštitni sloj koji kožu čini glatkom i poboljšava njenu elastičnost
-Preparat je idealan za svakodnevno korišćenje



Pitala sam se odakle naziv mlečna krema a onda kada sam počela da je koristim ubrzo sam shvatila poentu, toliko je lagana i nežna baš poput mleka, mislim da svi znate da se Kleopatra kupala baš u mleku ne bi li imala savršenu i negovanu kožu. Tako je ova krema uticala i na moju kožu, ona je posle samo nekoliko korišćenja postala nežna kao svila, meka, baršunasta. Koristila sam kremu za celo telo osim za stomak jer njega sada mažem  specijalnom mazalicom u prevenciji protiv nastanka strija kao što svi već znate.


Krema je divne lagane tekstutre i izuzetno se lako razmazuje, klizi po koži i ona upija kremu jako brzo. Koža pored fenomenalne nege dobija i predivan nežni miris koji se neko vreme zadržava na koži. Primetila sam kako mi na nekim delovima jako lepo zateže kožu ali taman kada je to počelo da se dešava ja sam kremu potrošila pa svakako planiram da kupim veće pakovanje od 250ml i nastavim sa korišćenjem jer mi izuzetno prija, naročito sada kada su vrućine, dopada mi se što nije lepljiva niti masna. 


Cena ove kreme za pakovanje od 100ml iznosi 123,00 RSD i možete je poručiti ovde kao i kupiti u mnogim maloprodajnim objektima i apotekama. Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Krauterhof Srbija kao i njihov zvanični sajt http://www.krauterhof.rs/.

Da li vi koristite neke Krauterhof Srbija proizvode i koji su vaši favoriti ? 

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Ovu kremu nisam probala,ali evo vec duze koristim njihov gel od puzeve sluzi i vise sam nego odusevljena,na nogama sam imala crvenilo,svakakve alergije,ali se bas povlace,a crvenila vise nema tako da ga i dalje koristim,stvarno je delotvoran a i fantasticnog je mirisa,koji me bas osvezava.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam počela sad sa testiranjem baš te kremice i jedva čekam da vidim kako će mi se pokazati :).

      Избриши
  2. Videla sam ovu kremu ali je nikada nisam probala.Drago mi je da je neko uradio recenziju ovog proizvoda :)
    AKo zelis pogledaj moj blog :)
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za komentar, krema je stvarno odlična, svratiću svakako da vidim tvoj blog :).

      Избриши
  3. Nisam čula za ovaj brend, ali proizvodi djeluju jako zanimljivi :) Kremica mi se čini baš odličnom jer njeguje, a opet nije preteška i premasna :D

    ОдговориИзбриши
  4. Zivot ne mogu da zamislim bez zelenog gela...Noge me uzasno bole, zglobovi i spas nalazim u ovom zelenom gelu. Omiljen je u mojoj porodici...

    ОдговориИзбриши