"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 13. јун 2016.

Noviteti # 12


Pre nešto više od mesec dana napisala sam poslednji post o novitetima i nisam se ni nadala da ću ih sad već skupiti ovoliko da imam materijala za novi, ali pošto mi je bio i rođendan onda je to negde bilo i očekivano. Danas vam predstavljam šta sam sve to lepo dobila u poslednje vreme.


Noviteti od mojih dragih novosađana Angel therapy, o parfemu za kosu sam vam pisala ovde, o šamponu ovde, ostale recenzije uskoro, kada se steknu pravi utisci o svemu.


Byphasse Srbija jedna nova divna saradnja na moju veliku radost jer sam imala prilike da isprobam dva proivoda koja sam dobila od moje drage Martine Dear Skin prošle godine i oduševila su me oba. Recenzije možete pročitati ovde i ovde.


Galafarm Beograd su me posebno obradovali i poslali mi celu kolekciju za bebe koja će mi uskoro trebati, i naravno o svemu ću tome pisati na blogu, recenzija za proizvod Mum Care protiv celulita ovde.  *Recenzije:babygal-decija-vitaminska krema, šamponkupka, ulje i puder.


Ovaj predivni poklon set šminke osvoijla sam na jednom vrlo interesantnom blogu Books and Lilies i jako sam bila srećna za priliku da isprobam nešto od Revolution brenda.


Krauterhof Srbija poslali su mi ova dva sjajna proizvoda, recenzija mlečne kreme ovde.


Poklon za rođendan od moje drugarice Maje, 3 kg slatkiša i dvoje helanki, naravno dva broja većih :).


lepotica.rs portal za koji već dugo pišem, imam objavljena 22 texta i stalno učestvujem u nekim projektima pa tako zaslužim i ovakav divan poklon :).


Farmasi Srbija je organizovala na svojoj FB stranici konkurs za blogere, birali su nas 15 za testiranje proizvoda i drago mi je da sam jedna od odabranih. Recenzije koje sam napisala do sada na sledećim linkovima: terracotta powder & foundation stickPerfect smile matte-lipglossArgan-set.


Poklon za rođendan od moje drage preslatke Milene Pretty-and-stylish koja uvek ume da me iznenadi, obraduje i obori sa nogu jer uvek prati i bira ono što ja volim ili možda želim da kupim, a sa dodatkom za bebca me je ganula i pala je i koja suza radosnica. Da ne zaboravim našla se tu i jedna lepa haljinica :).



Ovako izgleda kada me pratioci mog bloga iznenade i oduševe, osvoje nešto pa proslede meni svoju nagradu, ove preslatke panćuškice (tako ih ja zovem ), dobila sam od moje divne čitateljke Tamare :).



LMX brend noviteti koje i muž i ja već koristimo uveliko, recenzija ovde.


Moji veliki dragi drugari Burra Skin Expert priredili su još jedan predivan event sa puno koktela i sladoleda uz edukaciju o zaštiti kože od sunca i njihovoj savršenoj Sun kolekciji, samo što ja nažalost nisam mogla da prisustvujem ali je poklonče ipak stiglo do mene <3


Poklon za rođendan od moje najdraže Teodore Lolin svet, kao i uvek gomila svega, uz to mi je još ranije poslala figaro za kosu i peglu u jednom proizvodu što sam dugo želela, a naravno ona je mislila i na muža i na bebca, mislim da su tu reči suvišne, aj lav ju <3


Kornjača zvezdano nebo, koju dugo merkam i želim, poklon od mojih velikih prijatelja iz TV shopa, ona svira, menja boje i pravi pravo pravcato zvezdano nebo na plafonu vaše sobe, za više informacija kliknite ovde.


Takođe poklon od TV shopa, Nuna Nai jastuk za trudnice o kojem sam vam pisala ovde , i filer za bore.


Od moje drage drugarice Jelene dobila sam ovu prdivnu kupkicu Baylis and Harding Srbija koja me je bukvalno oborila sa nogu, prvo pakovanjem, pa mirisom i učinkom na kožu a uz nju dobih i divnu majicu za trudnjače, dok sam od moje drugarice Maje dobila divnu haljinicu, a od komšinice Staše divne šolje sa sovicama :).


Predivan neobičan ram za slike, nešto što ja inače jako volim, poklon od kume, morala sam da ga uslikam i stavim u ovaj post jer me je oduševio :).


Golden Rose Srbija moji drugari nisu zaboravili moj rođendan i obradovali su me ovim diivnim paketićem.


Na blogu kod Nevene Nena style osvojila sam ovaj divan Bioten Serbia paket, kutija me je oborila sa nogu a proizvode koristim već dugo i upućena sam u njihov kvalitet.


Na jednom od najboljih blogova kod nas ako se ja pitam Beauty Axiom kod drage Jelene osvojila sam ovaj predivan paketić pun svega, mnogo mi se dopada sve a posebno sam se obradovala MF Lip finitiju koji dugo želim da probam. Random koji me inače uvek izbegava me je voleo par dana pred rođendan, namestilo se tako izgleda :).


Još jedna nova divna saradnja sa brendom Ziaja Srbija , mnogo sam uživala i kremici koju sam probala ranije od kozijeg mleka, a recenzija ova dva proizvoda ovde.



Dr Colić kozmetika poslala mi je svoje nove maskice na testiranje, pakovanja su me oduševila a recenziju možete pročitati ovde.


Kosolid biljni preparati protiv opadanja kose su nedavno bili sponzori nagradne igre i podelili su mojim pratiocima dva ova preslatka paketića a sa jednim su obradovali i mene. Pošto sam već 2 pakovanja šampona potrošila,  jako sam se obradovala novom jer mi izuzetno odgovara.


Dve Milice, dve sjajne cure i dve koleginice blogerke ( Šminke nikad dosta  i  O tome vam pričam),  obradovale su me predivnim znakom pažnje i dobrim delom, kada su saznale da održavam trudnoću i dalje i pijem 5 komada Utrogestana na dan rešile su da mi pošalju par kutija koje su njima ostale nakon njihovih trudnoća i porođaja uz preslatke dodatke za bebca.


To bi bilo sve za ovu turu noviteta, a u komentarima mi pišite čime ste se vi to ponovili u zadnje vreme i šta vam se najviše dopada od mojih noviteta? :).

16 коментара:

  1. Ja ću ti samo poslati jedno ♥, onako od srca!!! :* :* :*

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo draga, stvarno puno noviteta ;) uzivaj u proizvodima :*

    ОдговориИзбриши
  3. Uh, bas je bilo lepo citati ovaj post! Divnih noviteta i puno divnih ljudi oko tebe! <3

    ОдговориИзбриши
  4. Meni se sve dopada, znaci ovde ima toliko toga, da mi je sve preslatko i predivno..:)I drago mi je da ti se svidjaju moji pokloncici, mada to je nista u odnosu na ono sto ti zasluzujes..:):*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da mi se sviđaju, kao i uvek predivni a dodatak za bebca me je posebno raznežio, ljubim te puno lepotice moja <3

      Избриши
  5. Divnih noviteta i jedno veliko srce za jednu veliku i predivnu osobu i malog Ivana....

    ОдговориИзбриши
  6. Divni noviteti, Tijana! Evo ja bas testiram jednu Dr Colic masku. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман15. јун 2016. 11:45

    Mnogo noviteta je tu sto me mnogo veseli! I sretan rodjendan sa zakasnjenjem.. xx

    ОдговориИзбриши