"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 10. јун 2016.

NunaNai jastuk za bebe i mame



Ovaj jedinstveni jastuk V oblika i neophodan je svakoj trudnici i mami, a biće nezamenljiv i Vašoj bebi. Pre svega on se može koristiti kao podrška tokom spavanja u trudnoći kada ležite sa strane, a imajući u vidu da se tokom trudnoće ne preporučuje spavanje na ledjima i stomaku, zbog pritiska na plod. Kada zagrlite jastuk on pruža udobnost i opuštanje Vašim nogama, stomaku i ledjima što dovodi do čvrstog sna, bez obzira u kom ste mesecu trudnoće. Takodje ga možete saviti u obliku potkovice i koristiti kao potporu za odmaranje tokom dana ili ako želite da poduprete i odmorite noge.


Zatim, on se može koristiti i kao jastuk za dojenje. Pruža sjajnu podršku ledjima, oslobadjajući Vas pritiska u ledjima i ramenima tokom dojenja dok je beba udobno smeštena na jastuku.
NunaNai jastuk će biti i sjajan oslonac Vašoj bebi, da bude nežno ušuškana, kao podrška kada leži na stomaku ili kao ogradjeni prostor za igru.
Punjen je antialergijskim laganim polistiren perlicama prečnika samo 1mm, što omogućava da se jastuk nežno prilagodjava mami i  bebi. (izvor).



Svi koji pratite moj blog znate da održavam trudnoću od prvog dana a to zahteva mnogo ležanja i mirovanja koje postaje vrlo naporno, teško i neudobno kada stomak već počne naglo da raste kao meni sada u šestom mesecu. Do nedavno se jedva nazirao a sada imam osećaj da je preko noći narastao i to dodatno otežava ležanje, sedenje i sve ostalo što ide uz održavanje trudnoće, još mi jedino nije mnogo teško da malo šetkam po kući, terasi i da odem u kratku šetnju ponekad sa mužem i Švrćom, al nažalost to je baš retko i iskoristim za to one dane kada su mi bolovi manje izraženi nego inače. Naravno sve ja to trpim stisnem zube i guram hrabro jer prvi put u životu imam cilj za koji se borim protiv svega.


Moja trudnoća je bolna od prvog dana pored toga što je održavam imam i bolove, oni su bili nesnosni jedno vreme a sada su periodično jači i slabiji, boli me ceo donji deo stomaka, moje rane, priraslice a nekad se bol proširi na ceo stomak i udara u želudac. Prva 4 meseca trudnoće nisam oka sklopila upravo zbog toga, a posebno mi je bilo teško da nađem položaj koji će mi odgovarati, i to je trajalo sve dok nisam dobila ovaj jastuk od mojih dragih drugara, a u medjuvremenu počela su i krsta da me jako bole pogotovo na ove stalne promene vremena tako da često nisam znala šta bi sa sobom a ovaj jastuk me je spasao.


Koristim ga na više načina u zavisnosti šta želim da postignem, recimo danju kad dremkam ili odmaram, gledam tv ili slično koristim ga i kao jastuk za glavu i kao potporu za stomak, nekad ga stavim ispod krsta kad hoću malo da ležim na leđima, nekad mi služi kao naslon kada sedim, najviše kada želim da otkucam post na lap topu, bez ovog jastuka to ne bi bilo moguće, tako sam baš retko pisala dok ga nisam dobila.

 

Ipak najviše mi prija uveče kada treba da idem na spavanje, tada ga zagrlim, opkoračim nogama, glavu stavim na svoj Dormeo jastuk, utonem u san za par sekundi, i spavam kao beba. Jako mi pomaže kao potpora stomaku da se ne mrdam, da se ne okrećem i ne prevrćem po krevetu kao što to inače uvek radim, i kako zaspim tako se i probudim, jeste da slabo spavam i da se budim rano a danju retko kad mogu da odspavam pola sata, ali taj noćni san i odmor koji dobijam zahvaljujući ovom jastuku je neprocenjiv za mene. Tačno mi podupre taj moj bolni stomak, i ne da mu da se gnječi i slično pa me samim tim bol ne budi svake noći nego sastavim par sati divnog i mirnog sna.




Posebno mi se dopada što je ovaj jastuk 2 u 1 pa kasnije mogu da ga koristim i za bebu i mislim da će uživati baš kao i ja. Navlaka se skida, ima cibzar i lepo se opere u veš mašini, a udobnost ovog jastuka se rečima ne može opisati kao ni to koliko zaista pomaže kod svih trudničkih tegoba.


Švrća nije odoleo da ga isproba i kad se zavalio u njega nisam mogla da ga pomerim, tako da kad ga i ja i beba izgustiramo imaće naslednika koji će uživati u njemu :).

Dužina jastuka je 150 cm a cena mu je 2690,00 RSD i možete ga poručiti ovde ili ga kupiti u maloprodajnim TV Shop objektima. 

Inače NunaNai je porodični brend, skup modernih i veoma praktičnih proizvoda za bebe, mališane, mame i tate. Proizvodi su izrađeni uglavnom od prirodnih materijala, mekanih linija i veselih boja.  
Kolekcija NunaNai inspirisana je sličnim proizvodima koji se mogu naći u najbolje snabdevenim dečijim robnim kućama i online shopovima u svetu, ali  je  prilagođena našim potrebama, navikama i mogućnostima. 

Za sve informacije tu je Fb stranica NunaNai kao i zvanični sajt http://www.nunanai.rs/.


Da li ste drage dame koristile ovaj jastuk ili tek planirate, i kako vam se čini?

*PR proizvod

6 коментара:

  1. Imam taj banana jastuk, samo drugi proizvođač, ali jastuk je isti i još ga nisam stavila u funkciju, ali vjerujem da hoću za koji dan jer vidim da se sve teže namjestim i počela su me boljeti križa. Nisam još čula ni jedan negativan komentar od djevojaka koje su ga koristile, tako da vjerujem da će i meni odgovarati :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga odma ga raspakuj i navali, užitak je neopisiv zaista, ja nisam spavala dok ga nisam dobila, ok imam određene probleme znaš sve već ali mi ovo čudo zaista pomaže i to mnogo :).

      Избриши
  2. Bas ti je divan ovaj jastuk. Mozemo da ga koristimo i mi koje nismo trudnice...pa da tako prizovemo neku trudnocu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da možete ja da sam znala ranije da postoji i da je ovako udoban sigurno bih ga nabavila mnogo pre :)

      Избриши
  3. Zanimljivo izgleda i drago mi je da ti pomaze. :)

    ОдговориИзбриши