"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 22. септембар 2016.

HiPP - Mama SANFT ulje za masažu


Koža svake trudnice se menja u toku trudnoće. Nudimo Vam posebne proizvode za negu za ove specifične potrebe.
Babysanft ulje za masažu:
Sa prirodnim uljem badema iz organske proizvodnje, uljem jojobe i uljem pasjeg trna.
Pomaže u prevenciji dobijanja strija kod trudnica.
Bez supstanci za koje se sumnja da izazivaju alergije.
Bez eteričnih ulja.
Bez PEG emulgatora.
Bez boja i konzervansa (izvor).


Ovo masažno ulje počela sam da koristim u sedmom mesecu trudnoće, kada mi je stomak narastao preko noći bukvalno, do tada se jedva i nazirao. Od prvog dana pa do tada mazala sam kremu o kojoj sam vam već pisala i bila sam jako zadovoljna, pa sam se pomalo i plašila kako će nakon 7 meseci moja koža stomaka reagovati na promenu, ali sam se prijatno iznenadila. Masažno ulje mazala sam na stomak svako veče nakon tuširanja i blago ga trljala po celoj površini kože. Prvo što sam primetila je divan nežan miris koji se širi po celom stanu, a zatim nakon par dana sam shvatila da mi i koži prija. Kako se ona sve više zateže ja sam imala veći strah da će početi da puca, naročito u predelu mog ogromnog ožiljka koji imam maltene preko celog stomaka ali Bogu hvala za sada još nema nikakvih negativnih efekata.




Koža stomaka je negovana, lepa i bez ijedne strije, iskreno se nadam da će tako i ostati. Ulje mi izuzetno odgovara, iako se čini da je malo masnije lako ga i brzo koža upija i ne ostavlja masne tragove. Jedna bočica trajala mi je više od mesec dana a mazala sam stomak baš svako veče, naravno brže bolje sam nabavila još jednu koja će mi taman biti dovoljna do kraja trudnoće.


Svim trudnicama i ženema uopšte koje žele da spreče nastanak strija ili da neguju kožu već zahvaćenu istim, iskreno preporučujem da probaju ovaj proizvod, neće se pokajati. Mislim da će naročito prijati ženama sa suvom i osetljivom kožom kakva je moja.


Evo kako izgleda moj negovani stomakić na oko dve nedelje pred porođaj zahvaljujući pravilnoj nezi kože od prvog dana kada sam saznala za trudnoću. Pakovanje ulja je od 100 ml a cena mu je oko 600,00 RSD zavisi od prodajnog mesta. Uskoro stiže i bebica pa će i ona imati par proizvoda na testiranju, kada se steknu utisci pisaću vam i o njima a o ovom proizvodu više ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica HiPP Srbija kao i sajt http://www.hipp.rs/.

Da li ste probali možda ovo ulje ili nešto drugo iz HiPP kolekcije i kakvi su vaši utisci?
* PR proizvod

6 коментара:

  1. Imam ga i volim ga, no to već znaš :D Drago mi je što i tebi odgovara, a miris mu je predivan :) Također nisam dobila ne jednu striju i nadam se da će tako ostati i do kraja :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znala sam da će i meni odgovarati ti si mi ga baš hvalila, najbitnije je da nam je pomogao u borbi protiv strija i da zaista deluje :)

      Избриши
  2. Vidim ja bicu skroz pripremljena za par godina.
    Dobro je znati za ovakve proizvode :)

    ОдговориИзбриши