"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 9. септембар 2016.

Avon - Miracle Glow ulje za lice

 

Nedavno me je kontaktirala kompanija Avon Srbija sa ponudom da me stave na listu svojih saradnika blogera, i ja sam to naravno odmah prihvatila. Avon je brend čije proizvode koristim dugo, i u čiji kvalitet verujem. Za ovih oko 15 godina koliko koristim njihove proizvode probala sam zaista svašta, a najviše mi odgovaraju oni za kosu, gelovi za tuširanje kao i šminka. Što se krema za lice tiče i losiona za telo tu su mi neki proizvodi odgovarali neki nisu. Kao poklon za početak saradnje dobila sam ovo Miracle Glow ulje za lice, i ovu presimpatičnu masku za oči ili kao se to već zove, sa natpisom mog bloga, i time sam se posebno oduševila.


Regenerišuće ulje za lice sa sa aktivnim kompleksom sačinjenim od 5 dragocenih ulja + vitamin E.
hidrira i hrani kožu,čini kožu zategnutijom i podmlađenom, pospešuje blistavost kože.

Kako deluje:
Zahvaljujući kompleksu sačinjenom od 5 dragocenih ulja, ova formula regeneriše i hrani kožu lica. Ulje Babassu palme pospešuje proizvodnju kolagena, ulje marakuje proizvodi elastin. Ne sadrži parabene.



Ulje se koristi tako što se dve kapljice stave na dlan, zatim se zagreje među dlanovima, i ulje se utapka na obraze, čelo i bradu, a zatim se nežno umasira na lice i vrat. Proizvod ne zatvara pore i ne ostavlja masne tragove, ali zato za sobom posle par korišćenja ostavlja blistavu kožu, nežnu na dodir. Moram priznati da je ovo prvi proizvod za lice iz Avona koji mi je zaista u potpunosti prijao i odgovarao. Ja sam ga koristila uveče pred spavanje, na predhodno očišćenu kožu, lagano bih utrljala sve po uputstvu i zatim bih stavila masku na oči i lagano se opuštala i tonula u san, zaista moram prizanti da mi je par puta pomoglo da zaspim kada sam baš bila napeta i premorena, pod stresom i slično.



Ulje je pogodno i za suvu i osetljivu kožu poput moje, i zaista nisam imala nikakve nus pojave, sve pohvale i preporuke za ovo ulje od mene. Moja koža lica i vrata je posle potrošene bočice zategnuta, sjajna i zaista deluje blistava i negovana, pogotovo sada kada se već mesecima ne šminkam došlo mi je kao poručeno.


Bočica je od 30ml a cena proizvoda je oko 1200,00 RSD  verujem sve zavisi od aktuelnog kataloga i akcija. Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Avon Srbija kao i sajt https://www.avon.rs/.

Da li ste probali ovo ulje, kako se vama čini i koji je vaš omiljeni Avon proizvod?
*PR proizvod

4 коментара:

  1. Ja prosto volim sve iz Avona. Ovo ulje probala nisam, ali zahvaljujući tebi, rado ću da ga probam.

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo nisam pricala,ali si stvarno dobro pretstavila,inace od Avona sam koristila mnogo toga,a nekako su mi njihova dezodoransi,a i rucni masazer koji i sad koristim,nakon mnogo godinama,te gelovo za kupanje i kremice nejdrazi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da voliš Avonov asortiman i da ti odgovara, onda ovo ulje zaista moraš da probaš :).

      Избриши