"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 2. децембар 2017.

Golden Rose - Nova METALS kolekcija i još noviteta


Pre nekog vremena kompanija Golden Rose Srbija na tržište je opet izbacila neke divne novitete i time obradovala sve ljubitelje ovog brenda, pa i mene. Posebna sreća bila je kada su mi neki od tih noviteta stigli na adresu za testiranje, a sada posle isprobanih proizvoda mogu i Vama da prenesem svoje utiske. Prvo što sam probala bila je ova Metals sculpting paleta koja sadrži proizvod za konturisanje, higlighter i rumenilo.





Paletica mi se jako dopala a tonovi boja u njoj su baš prilagođeni mom tenu što me je posebno obradovalo. Laka je za upotrebu, uz dobre četice čini čuda. Kvalitetna je, ne truni se i boje su na licu postojane i dugotrajne. Na slikama dole možete videti kako nijanse izgledaju sa i bez blica.






Cena palete je 924,00 rsd i sadrži 3 puta po 4,5 g proizvoda.




GOLDEN ROSE METALS METALLIC LIQUID EYESHADOW & METALS LIQUID GLOW HİGHLIGHTER su dva proizvoda koja su me baš iznenadila. Super praktično pakovanje, pogodno za poneti. U zadnje vreme sve više mi se dopadaju proizvodi u ovakvim pakovanjima, ruževi, senke u stiku i slično. Aplikator je vro mek i nežan prema koži a vrlo jednostavan za rukovanje, proizvodi se ne razmazuju, ne cure, brzo se suše i ne oslikavaju se po licu.






Cena ova dva proizvoda je po 428,00 rsd za svaki a senka se može naći u još dosta metalic nijansi, a highlighter postoji u ukupno 4 nijanse.




Soft kiss Lip marker još jedno pozitivno iznenađenje, mnogo mi se dopada, jako je lak za upotrebu  vrlo postojan, nema razmazivanja i mislim da će mu se posebno radovati žene koje imaju male i tanke usne, poput mene. Pre ovog lip markera može se naneti primer za usne koji ću kasnije spomenuti, za savršene rezultate.



Cena ovog proizvoda je 621,00 rsd.



GOLDEN ROSE METALS MATTE METALLIC LIP CRAYON po meni otkriće godine i definitivno omiljeni proizvod iz ove ture noviteta. Boja je savršena kao i sama tekstura proizvoda, postojanost, sve za desetku ako mene neko pita. Pre ovog proizvoda preporučujem nanošenje primera za unse ili labela za žene koje pate od suvih i ispucalih usana. Postoji ukupno 10 novih i savršenih boja, za svačiji ukus može da se nađe a meni se dopadaju baš svi.




Cena ovog proizvoda je 278,00 rsd.




GOLDEN ROSE LIP BAL PRIMER je odličan proizvod, dugo sam čekala neki sličan. Kako imam problema sa suvim i ispucalim usnama on je došao kao poručen za mene i sada više nemam muka sa nanošenjem mat karmina niti karmina u olovkama i slično, sada mi svaki stoji dobro i ne odaje male nedostatke mojih usana. Pored toga on produžava trajanje karmina na usnama, i štiti ih, ima vitamin E. Njegova cena je 353,00 rsd.





Liquid Glow Illuminator Tinted Prime & Highlight je isto jedan od noviteta, moram vam priznati da ga nisam još uspela isprobati ali ću vas obavestiti o utiscima naknadno. Ovako na prvi pogled deluje jako lepo i svakako korisno.





Za kraj dobila sam novi Metals lak za nokte koji me je ostavio bez daha, inače sam neko ko jako voli sve metalik boje i varijante. Postoji ukupno 14 predivnih boja barem za sada a cena po komadu je 158,00 rsd. Drugi proizvod kada sam ugledala pomislila sam da je isto lak za nokte ali prevarila sam se, to je karmin i rumenilo u jednom proizvodu, u ovako premedenom neodoljivom pakovanju, savršeno zasita. Probala sam ga na usnama i odličan je ali kao rumenilo još uvek nisam. Proizvod ne sadrži parabene i dermatološki je testiran kao i svaki od ovog brenda.

Kompletan look sa većinom gore spomenutih noviteta :)
Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt , kao i oficijalni sajt http://www.gbs.rs/. Ono što je bitno napomenuti jeste da se kompletan asortiman može naći u svim maloprodajama Golden Beauty Shop koji se nalaze za sad na 4 lokacije:
-Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/
-Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin /https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

Kako se Vama dopadaju ovi noviteti i šta vas je najviše privuklo?

2 коментара: