"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 17. децембар 2017.

Rosegal - Long Sleeve Pocket Design Winter Padded Coat Jacket

Long Sleeve Pocket Design Winter Padded Coat Jacket
Pre skoro dva meseca poručila sam neke stvari sa stranih sajtova, između ostalih i ovu jaknu sa sajta Rosegal.com. Ovaj put sam baš dugo čekala da mi stignu porudzbine a i dalje čekam na ostatak, tako da baš nema pravila, ali meni nekako zapadne da uvek dugo čekam pakete, bar mi ovaj nisu ocarinili, sreća, radost. Ovu jaknu sam željno očekivala jer mi se na slici toliko svidela da sam odlepila za njom, i baš mi je trebala jedna prelazna jakna jer imam samo tanku i zimsku. Iako nisam ljubitelj teget boje ova jakna mi se jako jako svidela, u kombinaciji sa krem. Inače jakna je koštala oko 90 dolara, ali sam je ja poručila po tri puta nižoj ceni povodom crnog petka.





Jakna mi je malo veća i šira iako sam namerno uzela za broj veću da bih mogla ispod nešto deblje ali nije bilo potrebe za tim, ja se uvek plašim tih veličina jer generalno imam problem sa njima , ulazim u veličine od S do L, zavisi kako mi koji mesec hormoni divljaju :).  Jakna je jako prijatnog materijala, cica se sa kragne skida, jako je lepa i kvalitetna, ne linja se.



Koliko sam videla jakne nema više na stanju ali zato pogledajte ogroman izbor drugih modela ovde. Za celokupan asortiman posetite sajt Rosegal.com.

Kako se Vama dopada jaknica? :).

5 коментара: