"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 20. јануар 2018.

Banggood - Igračke za decu

100PCS 5.5cm Soft Plastic Ocean Ball Secure Kid Pit Toy Swim Colorful Ball Toy


Porudžbinu koju vam danas predstavljam naručila sam krajem novembra i tek sada je stigla kod nas, iskreno već sam se bila zabrinula da je paket zalutao, ali ipak je zbog praznika samo mnogo duže putovao i stajao na carini. Radi se o sajtu Banggood sa kojim do sada imam samo dobra iskustva. Na sajtu se može kupiti bukvalno sve, od kućnih aparata, preko mobilnih telefona i raznih uređaja, garderobe, obuće, kozmetike, šminke do opreme za kuću i baštu, dakle sve na jednom mestu. Meni je ovaj put presudan bio deo sa dečijim igračkicama, pa sam kao prvi deo porudzbine izabrala ove super šarene loptice.




Ivan se jako obradovao lopticama i prosto ih obožava, po ceo dan se igra sa njima, baca ih po celom stanu, čak ih i šuta kao da igra fudbal. Važno je napomenuti da su loptice meke i skroz bezbedne za malu decu.





U pakovanju dobijate 100 komada po ceni od US$ 10.83, više o lopticama ovde.

Keyboard Music Carpet Mat Blanket Kids Learn Singing Educational Gift

Druga stvar koja me je oduševila na sajtu je ovaj muzički tepih ali iskreno nisam znala šta tačno da očekujem od njega i kako funkcioniše. Sada kada je stigao jako nam se svima dopao, fenomenalna stvar za klince, žao mi je što nisam uzela veći :). Tepih radi na baterije, svira pri dodiru a kad dotaknete slike životinjica tepih ispušta zvukove istih.





Cena ovog muzičkog tepiha je sada snižena na US$ 4.21, sve detalje o tome možete pogledati ovde.

5Pcs Kids Baby Roll Drum Musical Instruments Band Kit Children Toy Gift Set
Ovaj muzički set mi se učinio zanimljivim ali osim bubnja ostale stvari je Ivan nekako već prerastao, nisu mu zanimljive, ipak su zvečkice za malo manju decu, no muž i ja smo se lepo izigrali sa ovim setom pa ćemo ga pokloniti jednoj curici jer su i boje igračkica u nekim ženskim tonovima. Inače ovo je jedan super kvalitetan i lep muzički set za bebice :).




Cena ovog seta iznosi US$ 6.99 i možete ga poručiti ovde.

Obavezno  posetite sajt Banggood, naći čete sve što Vam je potrebno, čak i više od toga. Kome nije teško neka klikne na linkove ispod slika :).

Kako se Vama čini moja porudzbina i šta Vam se najviše dopalo?

4 коментара:

  1. Može svašta kod njih da se nađe,ali ... eto i sa njima sam imala problem-poručim brus za doilje koji i dalje uredno stoji na sajtu,a meni rekli da ga nema i da pošaljem drugi link pa će mi zameniti,ja pošaljem pitam jel može,kaže može,a onda mi pošalje šta ona hoće.Stigao mi je totalno drugi brus,koji uopšte nije za doilje,jedino je veličinu ispoštovala. Na sve to nije htela da odgovori kada sam joj pisala.Ovo se odnosi na ženu koja mi je ponudila saradnju,oni na sajtu nisu ni odgovorili kada sam im pisala da da mi nije stigao proizvod koji sam poručila nego neki drugi.
    Poenta dugog komentara- ponašanje im nije u redu,čim šalju šta im se ćefne.
    Pozdrav za vas i uživajte u igri. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo treća saradnja sa njima i nije bilo problema, osim što sam čekala skoro 3 meseca što i nije strašno sa obzirom koliko čekam pakete sa drugih nam sajtova, od pre ng još neki nisu stigli. To što si navela nije u redu nikako.

      Избриши
  2. Kako je Ivan narastao <3
    Sviđa mi se muzički tepih, ali mom D. je svejedno koja igračka kada se s njima ne igra. On ima samo jedan kriterij, ako se može cuclati dobra je, ostale niti ne pogleda. Nadam se kada dođe veći da otkriti da se s igračkama može svašta :)
    Umjesto muzičkog tepiha ima ksilofon, ali on mu služi kao stepenica da dođe bliže nečemu hahaha

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Raste draga kao iz vode, već mi fale dani kad je bio mala beba hehe. Ivan recimo ništa neće u usta da stavi, ništa ne cucla niti grize, čak se gadi mnogo toga i u rukuuzeti, neće sa poda ništa itd, kada je nešto mokro i slično, sav mi je fin :D. Verujem da će se tek kasnije znati zaigrati sa nečim za sada samo baca :)

      Избриши