"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 19. март 2018.

Predstavljanje sajta Manzara.hr


Poštovani pratioci bloga, danas Vam predstavljam jedan divan modni sajt o kojem ranije nisam pisala. Pokušaću što bolje da Vam prenesem njegove pogodnosti, kao i asortiman koji je zaista veoma raznovrstan. Pre pisanja ovog teksta razgledala sam ga malo detaljnije i moram priznati meni se lično mnogo dopao. Radi se o hrvatskom sajtu po imenu Manzara.hr. Sajt je jako lepo i kvalitetno urađen a isto tako i pregledno, u smislu da je sve raspoređeno po kategorijama radi lakšeg snalaženja kupcima. Svaki artikal je predstavljen posebno u kategoriji kojoj pripada, uz opis samog proizvoda i cenu, dostupne veličine. Ovaj sajt nudi ogroman izbor odeće i obuće po povoljnim cenama, imaju i asortiman za muškarce kao i lep izbor modnih detalja, a poštarina je besplatna za narudzbine u vrednosti preko 290 HRK. Takođe ovaj sajt radi i povraćaj robe u toku od 14 dana u slučaju da nešto nije u redu. Ono što je još bitno reći jeste to da je dostava veoma brza, vrši se u roku 1-3 radna dana. U susret letu kategorija kupaći kostimi posebno mi je privukla pažnju.

Pre nego što i sami posetite ovaj divan sajt, dopustite da Vam predstavim neke komade koje sam odabrala kao najzanimljivije trenutno, naravno po mom ukusu.

Počeću od kategorije letnjih haljina, svi koji me prate znaju koliko ih volim, isto tako trudiću se iz svake kategorije da izdvojim bar jedan proizvod, kako bih vam što bolje dočarala kvalitet i lepotu robe koju ovaj sajt nudi.

Haljina koju sam izabrala je prava letnja, nežnih i toplih boja, lepršava je, privukla me je na prvi pogled, možete videti o kojoj haljini se radi na slici dole.


U kategoriji kombinezoni takođe ima toliko dvnih stvari da sam jedva uspela da se odlučim koji da Vama predstavim, ali svakako kada posetite sajt pregledajte pažljivo sve, jer ukusi se ipak razlikuju.



Obuća  na sajtu mi se posebno dopala, baš je interesantna i neobična, nisam viđala slične modele, odabrala sam jedan po mom ukusu, na slici dole možete pogledati model.






Obožavam helanke i sivu boju pa je model sa slike gore kao stvoren za mene, predobre su :).




Na slici inad možete videti i jedan po meni savršen kupaći kostim, ostavlja bez daha, morate priznati.





Modni dodaci i mnoštvo divnih torbi, satova i nakita, zaista za svakog po nešto, izdvojila sam jednu torbu i sat za vas, na slikama iznad.




Napomenula sam već da sajt ima mušku odeću, u toj kategoriji posebno su mi se dopale trenerke i jakne, mada ima jako lepe robe da je teško opredeliti se i za samu kategoriju a kamoli jedan komad odeće ili obuće. Kako sam krenula mogla bih barem stotinak slika da postavim. Ovo je veoma retko za mene jer sam inače vrlo izbirljiva, i ponekad ne mogu satima pa i danima da pronađem jednu stvar koja mi se baš dopada, a ovde ih je toliko mnogo.



Sajt Manzara nam pored svega nudi i prelep izbor ženskih majica a meni se posebno dopala jedna bluza sa slike gore.


Ovaj neobični bikini sa slike gore mi je baš privukao pažnju. Moram da pohvalim sajt i da napomenem da imaju u ponudi i kupaće kostime za punije dame.

Pored svega već nabrojanog sajt nudi i izbor kostima, jakni, ženskog intimnog veša, dzempera i odeljak plus size. Jako je dobro i to što ima izdvojena kategorija proizvoda koji su na akciji kao i kategorija noviteta.

To bi bilo sve za ovaj put, a uskoro ću vam predstaviti i neke komade uživo, kada napravim svoju porudzbinu i oni stignu na moju adresu, pa ću Vam tada moći napisati i detaljnije utiske o samom kvalitetu robe.
Dok ja biram svoju prvu porudzbinu Vi trk na sajt Manzara da pregledate šta ima i napravite neku svoju, a možete ih posetiti i na FB stranici.

Kako se vama dopada ovaj sajt kroz moj post i kako Vam se dopada robica? :). Pišite mi utiske.


8 коментара:

  1. Lepa ponuda,jedva čekam da vidim šta si izabrala kada stigne. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Obozavam njihov sajt :) imaju bas kvalitetne stvari a i cene su im pristupacne :) super si izbor napravila draga <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, jedva čekam da stigne da vidim kakvog su kvaliteta stvarčice <3

      Избриши
  3. Nikada nisam trgovala sa Manzare, ali stvari su im divne! Novi sam clan tvog bloga <3
    Na mom blogu objavljen je giveaway, pa ako zelis prijavi se :) https://anastasijakostic.blogspot.com/2018/04/giveaway.html

    ОдговориИзбриши