"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 11. септембар 2014.

BIOTEN-moja nova ljubav



Svi ste manje više upućeni da sam imala veliku želju da isprobam Bioten proizvode,a kako već dugo koristim neke druge i imala sam ih u kući rešila sam kad ih potrošim da kupim par stvarčica iz Bioten asortimana,jer sam probala neke testere i malo je reći ostala bez reči.Jedan dan se desilo čudo da tako kažem i Bioten kompanija mi je poslala pun paket proizvoda na testiranje,što samo znači da mi je pokretanje ovog bloga donelo sreću.Nakon otvaranja paketa trebalo mi je malo vremena da dođem sebi,bili su više nego darežljivi.Moja majka je odmah pitala ima li tu nešto i za nju,dok je muž odmah ukrao jednu kremu za ruke.
To isto veče sam moju kozmetiku gurnula sa strane i posvetila se testiranju Biotena.Kako je prošlo 7 dana već imam neke utiske pa ću ih u današnjem postu preneti na vas,i to što sam dobila ove proizvode neće uticati na moj sud o njima to odmah da znate,biću iskrena.
Za početak izabrala sam da pišem o 3 proizvoda,za ostale ipak trebam još malo vremena plus želim svakom da posvetim posebnu pažnju kako zaslužuju.Svi već dobro znate da nisam stručnjak niti profesionalac u pisanju recenzija ali nadam se da ste već navikli na neki moj stil opisivanja proizvoda i da moja nestručnost ne igra neku ulogu jer se trudim da svojim rečima i onako iskreno opišem svaki proizvod najbolje što umem u tom trenutku i onako kako ga ja zaista doživljavam.




Bioten CC cream all in 1 skin perfection:
Sam naziv kaže da u ovom proizvodu ima sve što našoj koži treba za divan i zdrav izgled.Testere ove kreme sam probala ranije i zaljubila se u proizvod na prvo mazanje.Znam da je mnogo njih već pisalo o ovom proizvodu ali svakako treba nastaviti kako bi ovo otkriće dospelo do sve više žena.Nijansa koju sam dobila je light,prilagođena je mom svetlom tenu,a kako me sunce nije videlo ove godine taman mi je skroz,mada svakako želim da počastim sebe i sa medium varijantom,za neke večernje šetnje recimo sa mužem jer iovako sam slabo koristila puder a sada kada sam otkrila ovakvo nešto mislim da mi više neće biti ni potreban.Light varijanta je savršena za neki dnevni make up i traje čitavog dana.Razmazuje se lako,imala sam osećaj svaki put kad je mažem kako mi hrani kožu,kako je moja koža srećna.Prekrije mi svaku tačkicu ili flekicu na licu,a pošto imam izražene tamne podočnjake ponekad preko njih namažem još mrvicu u tankom sloju.Da budem iskrena prema vama počela sam da je mažem i po kući,daje mi samopouzdanje,a ono što mi se još mnogo dopada je da ja zaista mogu da osetim miris CC kreme sa lica tokom celog dana kako se širi oko mene :).


Šta kaže proizvođač:
Blistav ten i savršena koža dodirom prirode.Ujednačava ten i čini ga blistavim tokom čitavog dana,zahvaljujući mineralnim pigmentima i naprednim prirodnim sastojcima.Prekriva nesavršenosti poput fleka,pegica,znakova umora i finih linija.momentalno obezbeđuje hidrataciju koja traje 24 h zahvaljujući hydro nutrient-u 24 h i 100 % prirodnom ekstraktu dunje dobijenim ekološkim i čistim metodama ekstrakcije.Štiti kožu od UV zračenja i fotostarenja jer sadrži zaštitni faktor SPF 20.



Pakovanje dolazi u slatkoj praktičnoj bočici koja stane u svaku tašnicu,ima 50 ml,NE sadrži paraben i parafin.E šta se meni jedino ne dopada? To što piše da je proizvod za razdoblje od 20-35 godina,e pa neću tako,ja ga otkrijem tek sada,u 33-oj i planiram da ga koristim još dugo.Ili će možda Bioten kompanija da se pozabavi time :) I još da vam otkrijem jednu tajnu,dve BB kreme koje imam i koje sam do sad koristila biće prosleđene nekom ja sam otkrila ovu moju novu ljubav pod imenom CC koja ih je sve zamenila.




 Da pređemo sada na drugi proizvod!



Bioten skin moisture gel za umivanje normalna/kombinovana koža:
Kada sam ugledala ovo pakovanje odmah mi se dopalo,i iznenadila me je jedna stvar a to je da se miris proizvoda širio i kroz tubu upakovanu u najlon.Miris koji me je oborio sa nogu,ne pamtim kada sam osetila prijatniji i to mi je samo pomoglo da zavolim sredstvo koje do sada nisam ni koristila ili mnogo retko a odavno sam trebala,mislim na umivanje lica gelom,većinom sam to radila samo mlakom vodom.Ova bočica me je svojim mirisom i izgledom naterala da je zavolim pa još kad sam isprobala sadržaj zavolela sam proizvod još više a moja koža mi je zahvalna što mi vraća kroz prijatan odraz u ogledalu.Dakle umivala sam se svako jutro i svako veče za sada 7 dana i već osetim promene,ne znam kako bih vam opisala,osećam da mi je lice čistije i da diše a kako samo miriše,verujte mi da se oseti i na koži.

O proizvodu:
Obogaćen je 100 % prirodnim ekstraktom dunje,dobijen nežnim i ekološkim metodama estakcije ,pomaže koži da vrati svoju prirodnu hidrantnost i ujedno neguje površinske slojeve kože.Zahvaljujući formuli koja ne sadrži sapune Bioten gel za umivanje ne isušuje kožu.Efikasno uklanja nečistoću i šminku ostavljajući kožu savršeno čistom i osveženom.
Upotreba:Svakodnevno nanositi na vlažnu kožu i nežno masirati,izbegavati deo oko očiju i isprati mlakom vodom.





Bočica dolazi u pakovanju od 150 ml,praktična je i staje na svaku policu koju imate u kupatilu.Nema parabena,parafina i veštačkih boja.Ovo je proizvod koji ću takođe nastaviti da koristim,mislim da već ne mogu bez njega.

Za kraj jedna divna krema za ruke !



Bioten ANTI-AGENING hand cream-sa ovom kremom sam se već susrela ranije,pošto moj muž koristi redovno kreme za ruke,pa smo u potrazi za pravom naišli na ovu i zadržali se na njoj,tako da je već testirana par puta sa njegove strane a ovaj put sam je uzela sebi on je dobio drugu,pa ćemo pisati i o tome u narednom postu.Tek sad kada je i sama redovno i svakodnevno koristim shvatam da bolju kremu od ove nikad nisam ni imala prilike da probam,miris da i ne spominjem,prelep je,naročito jer ja smokve obožavam.Krema se jako lepo i lako razmazuje a kako je moja koža ruku dosta suva od pranja i kućnih poslova još dodatno,koža mi je upije u sekundi,ali tačno imam osećaj kako je upjia,kako prodire duboko u nju i hrani je a rezultat su mi glatke hidrirane ruke.Posebno želim da napomenem da imam česte alergije na deterdzent pa mi kreme za ruke dodatno umeju nadražiti to područje,a sa ovom to nije slučaj :).

O proizvodu:
Anti-age krema je obogaćena 100 % prirodnim ekstraktom smokve,koji se dobija čistim i ekološkim metodama ekstrakcije,neguje kožu i regeneriše je.Aktivni sastojak morskog porekla pro-elaksin povećeva elastičnost tkiva a sadrži UV filtere koji redukuju i sprečavaju pojavu tamnih fleka.Bez parabena je,bez parafina i veštačkih boja,dermatološki testirana.





Nadam se da vam se post dopao i ne zamerite ako je malo duži,baš sam se raspisala.Trenutno sam u fazi testiranja još nekih proizvoda od Bioten kompanije kao i Genovate linije protiv bora za 35+,koja se sastoji od 4 proizvoda,tako da se radujte unapred novom postu o ovom brendu.Takođe želim da istaknem koliko me je Bioten oduševio i inspirisao da sam pola dana posvetila slikanju i nameštanju proizvoda.Dok čekate novi post o Bioten-u želim da čujem vaše utiske kao i iskustva sa ovim brendom ? :)

*PR uzorci
Za sve informacije o proizvodima možete posetiti sajt http://www.biotencosmetics.com/srb.aspx

14 коментара:

  1. Bioten je mene odusevio! Ranije sam imala veliki problem sa preparativom, burne rekcije koze su pratile svaki proizvo nanesen na lice, kod nekih se to desavalo odmah, kod drugih, nakon par primena. Bioten sam prvo probala sa par uzoraka, pa sam se usudila da kupim. Gel je fantastican, zaljubljena sam u njega <3 Krema za lice iz iste linije je takodje fantasticna, a ova kremica za ruke o kojoj si govorila mi je na wish listi ^_^ Sve u svemu, vrlo pristupacni proizvodi koji neverovatno odgovaraju mojoj kozi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da delimo ljubav prema Biotenu,krema za ruke je odlična i sigurna sam da bi ti odgovarala sa obzirom da bi po tvom opisu rekla da imamo sličnih problema sa reakcijom kože. Imam još dosta toga za isprobati pa ćemo diskutovati još na ovu temu :)

      Избриши
  2. Koristila sam kremu za ruke i mleko za telo. Savrseni proizvodi i zadovoljna sam.
    Trenutno koristim gel za umivanje lica sa pamukom. Namenjen je osetljivoji suvoj kozi. Rezultati su zadovoljavjuci. Koza lica mi je hidrirana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super,nekako sad i ne sumnjam da su im svi proizvodi savršeni kako testiram par različitih i svaki me oduševi na svoj način :)

      Избриши
  3. Sve sam koristila, sve je divno. :) I iskreno, više volim recenzije nego one ozbiljne postove, milije mi je da ih čitam. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem ti,ali moramo malo nekad i na ozbiljne teme,pogotovo ako ćemo nekom time pomoći ili dati neki savet :) Na Bioten si me ti navukla da tako kažem ,posle tvojih recenzija sam poželela da ih probam i evo i mene sada na spisku zadovoljnih korisnika :)

      Избриши
  4. Od ova 3 proizvoda 2 obožavam, znaš već, kremu za ruke i CC, a ovaj gel za umivanje je koristila Tanja i isto je bila zadovoljna. Sada sam se nameračila na Genovate, imam okoloočnu samo čekam da nabavim kremu za lice pa da se bacim na uživanje :) Miris je fenomenalan, to je sigurno a sviđa mi se i tekstura. Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da će ti Genovate biti pravi izbor,ja evo mažem sve redom 7 dana i već osećam promene i dobijam komplimente da mi lice sija,od moje mame koja to najbolje ume da primeti :) Miris je neodoljiv zaista :)

      Избриши
  5. Moracu da probam gel za umivanje. Do sad nisam koristila njihove proizvode, ali na osnovu recenzija mi se cini da je bas dobra i kvalitetna :)

    ОдговориИзбриши
  6. Uskoro putujem u Srbiju i obavezno kupujem nešto od Bioten, dosta mije samo čitanja :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam skroz kako se osećaš tako i ja kad čitam o nekim proizvodima koji mi nisu dostupni na bilo koji način a volela bi ih probati :) Pošto znam da voliš okoloočne kreme moja preporuka iskrena ti je da uzmeš Bioten Genovate u tu svrhu :) I naravno ne propusti CC kremu nikako :)

      Избриши
  7. koristim kremu za ruke,i kremu za lice i stvarno sam zadovoljna,a posebno me odusevljava miris.

    ОдговориИзбриши