"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 22. септембар 2014.

Bioten piling za lice i hranjiva krema za ruke


Danas sam odabrala ova 2 proizvoda iz moje Bioten kolekcije,nekako su mi se boje uklopile :)




Bioten skin moisture piling krema za normalnu/mešovitu kožu: Obogaćena je 100 % prirodnim ekstraktima dobijenim ekološkim i čistim metodama ekstrakcije.Med,prirodni hidrantni sastojak pomaže koži da održi idealan nivo vlažnosti,dok čestice koštice kajsije obezbeđuju nežnu eksfolijaciju i pobolšavaju ten i teksturu kože.Bioten pilnig krema efikasno čisti pore i nežno uklanja višak sebuma i mrtve ćelije sa površine kože.Bez parabena je,bez parafina i veštačkih boja.Tubica je od 150ml.

Uporeba:Nanositi 1-2 puta nedeljno na očišćeno lice i nežno masirati,izbegavajući predeo oko očiju.Isprati mlakom vodom.


Mojih utisaka o ovom pilingu ima toliko mnogo da ne znam odakle da počnem.Ranije sam par puta svega koristila pilinge za lice i to uglavnom one protiv mitesera,akni,nesavršenosti i slično,mada probala sam i neki na bazi krastavaca čini mi se da je bio,nijedan mi baš nije nešto odgovarao pa tako nisam to ni uvrstila u svoju rutinu za negu lica.Ovaj piling je čaroban,nestvaran.Prvi put kad sam ga namazala,sve po upuststvu naravno,masirala sam nežno lice i osetila svaku tu tačkicu u sastavu kako mi čisti sloj po sloj kože na licu,nisam mogla prestati da ga utrljavam koliko mi je osećaj prijao.Kad sam najzad isprala lice i pogledala se u ogledalo odmah sam primetila da je nekako lepše,mislila sam da umišljam i da je nemoguće,ali nakon druge,pa treće upotrebe stvarno sam primetila razliku,zaista kao da mi je ujednačio ten,kao da mi je celo lice postalo apsolutno iste nijanse,ne mogu to da vam objasnim.Zatim sam jedan dan-četvrto mazanje po redu,namazala lice i nešto morala da obavim hitno u kuhinji, i tako je piling ostao malo duže na mom licu.Svi koje sam do sad probala hladili su mi lice,ovaj mi ga je grejao i to toliko jako da sam osećala kao da se znojim ispod tog sloja kreme,kao da sam u nekoj sauni,osetila sam tačno kako mi se pore otvaraju i čiste,kad sam se umila koža lica mi nikad nije izgledala lepše i sjajnije.A miris kao i sve do sada od Biotena što sam probala,predivan,magičan...
Zaključak-ovaj proizvod je za čistu desetku,za mene lično najbolje otkriće ikada kada se radi o pilinzima!Moraće da deli prvo mesto sa omiljenom mi CC kremom ,za sada,imam još toga za probati.


Idemo dalje :)


Bioten nourising hand cream -Hranjiva krema za ruke oporavlja i omekšava suvu kožu ruku.Obogaćena je 100 % prirodnim sastojcima dobijenim ekološkim i čistim metodama ekstrakcije.Avokado buter,prodire duboko u kožu,intenzivno je hrani i povećava joj elastičnost.Shea buter omekšava i štiti suvu kožu od neugodnih spoljašnjih uticaja.
Bez parabena,parafina i veštačkih boja,dolazi u pakovanju od 100ml,dermatološki testirano.


Krema je zaista odlična za suvu kožu ruku,mislim da će mi najviše odgovarati baš sad pred zimu,ili kad je vetrovito vreme jer mi je tad koža ruku osetljivija i sklona pucanju,čak i perutanju.Kako mi je muž ukrao onu za izrazito suvu kožu da i on malo testira,meni će i ova sasvim odgovarati to već vidim,koristim je nakon pranja sudova jer mi se tu može najbolje pokazati i za sada je odlična,nema suvih ruku za mene više i onog nelagodnog osećaja koji suva koža ume da izazove.Lepo se razmazuje a o mirisu vredi li uopšte više pisati,to morate osetiti zaista:).
Jedva čekam da zapišem muževe utiske o njegovom uzorku pa da vam i o tome pišem naredni put u nekom sledećem Bioten postu,do tada budite mi nasmejane i negovane uz Bioten :*

* PR uzorci
Za sve informacije o proizvodima možete posetiti sajt http://www.biotencosmetics.com/srb.aspx

22 коментара:

  1. Ovaj Bioten piling moram da probam :) Odlican post.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga puno za pohvalu a piling probaj obavezno ,zamisli kad ja koja nikad nisam volela da koristim takve proizvode sad jedva čekam da prođe 3-4 dana pa da se opet pilingujem sa ovim :)

      Избриши
  2. Bioten kremu za ruke sam probala,i stvarno je dobra,ovaj piling nisam,ali mozda cu probati,koristila sam i neku njihovu kremu za lice bila je odlicna,ali je nesto nema kod nas vec neko vreme,trazila sam par puta,jer sam bila zadovoljna,ali verovatno brzo ode jer je dobra,a sigurno nisam samo ja to primetila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve više i više devojaka je oduševljeno Biotenom i menja svoje dosadašnje favorite ovim proizvodima,ja sam prezadovoljna,za sad nisam našla manu nijednom proizvodu i sigurna sam da ću im biti verni fan i korisnik jako dugo,mene baš i nije lako oduševiti jer imam problem sa hormonima pa mi se to odražava na kožu konstantno pa joj retko šta baš ovoliko prija.

      Избриши
  3. Juce kupila piling :D Jedva cekam da se mackam <3 <3 <3 Zalepila sam se za Bioten ko pijan za plot i ne popustam. Svaki put me iznova oduseve ^_^ Uzela sam i kremu za ruke sa smokvom (anti-aging) po tvojoj preporuci i super je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jovana sad si me baš obradovala,drago mi je da ti se dopala krema kao i meni :). A za piling mi javi utiske,jedva čekam da čujem da li će i tvoje oduševljenje biti ovoliko kao moje :*

      Избриши
  4. Imam piling,i bas ga volim!! Lep mu je miris,a ni cestice nisu agresivne! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Piling je čudo prirode,ali zaista :) Toliko sam radosna što sam ga otkrila i moje lice je tako zadovoljno.

      Избриши
  5. Bioten krema za ruke je stvarno odlicna. Ruke su mi premekane i nezne. Ranije nisam uopste volela kreme za ruke jer su uvek bile previse masne i sporo su mi ruke upijale. :S

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imala sam sličan problem,pogotovo što je većina tih krema ostavljala kao neki providni sloj na rukama i stvarale su mi se grudvice,a onda sam otkrila Bioten :)

      Избриши
  6. Bioten kozmetiku sam relativno skoro otkrila i obozavam je!

    ОдговориИзбриши
  7. Definitvno kupujem i ovu kremu za ruke :D da li znas koliko kosta u prodaji? i da li jos traje akcija u dm na njihove proizvode? :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Još traje akcija, ja sam pre neki dan kupila u Dm-u 2 po ceni jedne, mislim 199 din ili nešto manje :) I, da, bilo je svih vrsta :) Lidija

      Избриши
    2. Tako sam i ja videla u Dm pre jedno nedelju dana ,nadam se da još traje akcija ,evo Lili kaže traje :)

      Избриши
  8. Već znaš da mi je ljubičasta Bioten jedna od omiljenih, mada dugo već koristim i narandžastu. Sada sam kupila zelenu, i ona mi je super ali je malo blaža po efikasnosti od ove dve. Piling nikako da kupim, bar dok ne potrošim zalihe, čula sam već da je ekstra! L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam znam kako ti reče onda Bioten girls hehe :). Piling obavezno probaj baš me zanima hoće li i tebe ovako oduševiti kao mene :).

      Избриши