"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 29. септембар 2014.

Moj NIVEA kutak





Ako ste pročitali moju uvodnu reč mogli ste saznati da sam najviše volela i koristila Niveu,makar do sad. Za mene Nivea nije brend, niti proizvod, za mene je Nivea ljubav, i ona traje sada već 2 decenije. Ništa drugo ne moram da kupim i da imam ali Niveu moram, iako ne volim mnogo da se mackam ona me na to svojim mirisom prosto mami. Što je još važnije nijedan Nivea proizvod nikad mi nije izazvao ni najmanju smetnju,l ošu reakciju niti išta slično čak i kada sam bila pod mnogobrojnim terapijama sa kojima ste već na neki način upoznati ako me redovno pratite. Toliko volim Niveu da se uvek plašim da ne ostanem slučajno bez nečeg pa tako uvek pratim akcije i na njima uzimam zalihe.


Trenutno koristim ova 2 sjajna dezodoransa, powder touch i energy fresh, u zavisnosti od spoljne temperature, sa oba sam izuzetno zadovoljna, štite me od znojenja, i ne stvaraju mi iritacije plus predivno mirišu. Tu je naravno miceralna koju sam nedavno nabavila na sniženju i malo je reći da sam oduševljena. Za tuširanje trenutno koristim ovaj divni egzotični kokos koji inače uz vanilu volim najviše kad su mirisi u pitanju, a nakon toga ovo mlekce za negu pod tušem, koje je totalni hit postalo i to sa punim pravom, neodoljivo je kao i koža nakon njegove upotrebe. Prvi put sam doživela da na koži osetim miris mleka za telo i nakon 12-15 h,nakon kuvanja ručka, neverovatno. Šampon čeka svoj red za isprobavanje, da potrošim ovaj koji trenutno koristim


Ovo mleko na slici levo i gelić spadaju u one zalihe koje sam spomenula, dok su proizvodi sa desne strane skoro prazni. Tu je BB krema light koju sam koristila svaki dan dok nisam otkrila nešto bolje pa je završila kod drugarice, dnevna krema za lice aqua effect koja mi izuzetno odgovara i hidrira kožu kao i tonik za čišćenje lica iz istoimene kolekcije. Mleko za telo Pure and Natural sam bukvalno smazala u rekordnom roku savršeno mi je prijalo,a tu je i krema za lice. Ova dva proizvoda sam osvojila na nagradnoj igri na Nivea sajtu, kao i dezodorans i tonik za čišćenje lica Pure and Natural linije :). Takođe bliske osobe u mom životu znaju za moju opsesiju pa tako često za rođendane dobijem po koji komad, ili set.



Naravno tu je i kolekcija mog muža, to jest deo nje, ima još u kupatilu. Niste ni sumnjali da mužu kupujem nešto drugo zar ne? On je takođe prezadovoljan svim proizvodima, pored ovih koristi još i šampon za kosu protiv peruti. Reklo bi se da naš dom odiše Niveom :)
Imam i jednu porodičnu pričicu o Nivea kremi, onoj klasičnoj plavoj svima dobro poznatoj. Moja majka se ceo život nije šminkala, niti ikad išta mazala na lice osim te kreme, sada ima 54 godine i nema nijednu boru a lice joj je kao u male bebe nežno i lepo. Kako ja imam već 33 godine i tek sada sam prvi put počela da mažem kremice u tu svrhu nadam se da ću povući njene gene.
Ove slike su napravljene pre mesec dana pa se tako nešto potrošilo a nešto se dodalo, kao npr. Nivea intimo gel i vlažne maramice, pa mi pišite o kojim proizvodima bi najviše voleli detaljnije da čitate.

Nadam ste da ste uživali kroz ovu moju malu Nivea turu, do narednog posta pišite mi o vašim Nivea favoritima i utiscima.



21 коментар:

  1. Moja ljubav je takodje Nivea.Nivea kupke su mi idealne i tako prijaju mojoj kozi.Nivea Soft krema mi je nezamenjiva.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tatjana nekako sam mogla da pretpostavim da delimo ljubav prema Nivei :) Soft krema mi stoji u kupatilu i mnogo je volim,zaboravila sam da je uslikam :)

      Избриши
  2. Nivea je oduvek za mene bila broj jedan u izboru I kad kupujem sebi I kad kupujem drugima. Vodim se time da ne mogu da pogresim sa njom. I kod nje mi je super odnos cena I kvalitet. Jedino mi samponi I regeneratori ne odgovaraju, slepe mi kosu I dobijem perut. Mozda samo nisam nasla pravi, ali zbog tih losih iskustava plasim se da probam jos neki. Inace, sve ostalo koristim, I za telo, I za lice I za intimnu regiju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja još nisam probala šampone sada nameravam prvi put pa ću pisati o tome,a moj muž je zadovoljan sa onim protiv peruti.Za sve ostalo se slažem :)

      Избриши
  3. Ja sam sa Niveom u love-hate odnosu :D Nešto mi odgovara manje nešto više, recimo da mi je Nivea Soft dugo, dugo bila omiljena univerzalna, tuširalice isto volim, in-shower sam koristila prošlo leto i jako mi se svideo i onaj srednje plavi losion za telo mi je bio dugo na listi omiljenih. Sa šamponima i proizvodima za lice nisam našla zajednički jezik :-/ L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe dobra si ,ja šamone nisam još probala veriovala ili ne za 20 god kolko koristim Niveu,kad probam ovaj javiću ti :). Slažem se za tuširalice i soft kremicu,tu smo negde slične i obe smo sad u ljubavi sa nekim novim istim proizvodima :). Za lice sam koristila samo te aqua effect i odlične su mi bile,i ova pure and natural mi godi :)

      Избриши
  4. Niveine proizvode svi dobro poznajemo,a posebno cuvenu plavu kutijicu,i ja za nju znam otkad znam za sebe zahvaljujuci mojoj majci,a sada koristim druge kremice,ali niveine
    dezodoranse,mleka za telo,za kupanje i uvek se iznova odusevim mirisom,jer u aromoterapiji posebno uzivam,a dezodoransi najbolje sprecavaju znojenje,pa njih najvise koristim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se Tatjana,dezodoransi su zaista super,trenutno koristim Pure and sensitive i najbolji mi je do sad :). Znači i ja i ti smo nasledile od naših majki ovu ljubav prema Nivei,to je jako lepo :)

      Избриши
  5. Od Nivee svakodnevno koristim soft kremu, ona mi je najbolja...plava mi je nekako suviše masna. A nikako nisam zadovoljna dvofaznim sredstvom za skidanje šminke sa očiju, o njemu sam i pisala...i baš se razočarala tim proizvodom. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni meni plava ne odgovara a mojoj mami je najbolja decenijama dok je muž nekad koristio za ruke :). To dvofazno sredstvo nisam probala ali bi volela baš da pročitam tvoje iskustvo.

      Избриши
    2. Nisam htela da ostavljam link, ali pošto si rekla da te interesuje iskustvo, evo da se lakše snađeš :) http://velikesitnice.blogspot.com/2014/09/nivea-double-effect-losion-za.html

      Избриши
    3. Nije problem uopšte i hvala ti mora da sam propustila taj post,jer inače kad negde vidim Nivea to čitam obavezno :)

      Избриши
  6. Delim tvoj stav o Nivei! Ma, ona je kraljica! Ne doživljavam je kao proizvod ili brend, već kao jako dobru prijateljicu :) Preferiram Nivea antiperspirant dezodoranse (ma sve!), plavu kremu, regenerator za kosu u spreju i mleko za negu tela pod tušem :) A baby linija Nivea proizvoda je nenadmašna i samo nju koristim za svoje dete :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sasvim sam sigurna ako Bog da ,da ću i ja za dete kao i za muža ceo asortiman Nivea proizvoda skuplajti :). Mnogo mi je drago da delimo slična interesovanja i mišljenja u vezi mnogo stvari Milice :)

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
  7. Ja sam Niveom imam love/hate odnos :\ U niveinu obicnu plavu kremu mogu da se zakunem! StresProtect dezic koristim mesecima unazad i obozavam ga. Ali zato mi kupke uoste ne odgovaraju :( Ostale kremice mi izazivaju burne reakcije na kozi, pa ih izbegavam. Jedina nova stvar kojom sam odusevljena je in-shover mleko za telo, potrosila sam Cocoa&Milk, sada sam uzela SmoothSensation. Retko dobar proizvod :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš kako ne može sve svima isto da nam prija niti da jednom čoveku sve iz iste kolekcije odgovara to smo davno ustanovili :) . Bitno je da manje više znaš šta ti najviše proija pa to koristiš nebitno da li je iz jedne kolekcije ili iz 5 različitih,ja bar to tako glledam :). A za in shower potpisujem sve haha.

      Избриши
  8. Dugo sam bola vjerna Nivei, ali otkad pišem blog prevagnula je želja za isprobavanjem drugih brendova pa se sad više ne može naći u mojoj kupaoni. Nedavno sam ipak nakon dugo vremena uzela Nivea dvafazni skidač šminke i jako mi se svidio!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno isti slučaj kod mene,u zadnjih godinu i po otkad pratim blogove svašta nešto sam poželela da isprobam novo ali sam nekako ipak ostajala verna Nivei jer nisam bila u mogućnosti probati,ali kad sam ponekad dobila mogućnost,naročito sad preko svog bloga, i otkrila neke nove stvarčice Nivea sad deli policu sa još jednim brendom :)

      Избриши
  9. Prva krema za lice koju sam koristila bila je upravo mala, plava Nivea. Prva kupka- Nivea. Prvi dezadorans- takođe Nivea. Neka se javi ko ne voli niveu :D. P.S. Kolekcija ti je super! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prva ljubav prema kozmetici-Nivea ,hehehe tako je većini nas :). Kolekcija čeka proširenje uskoro ,hvala za komentar <3

      Избриши