"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 21. октобар 2014.

Afrodita Young & Pure


Pošto svi znate da nikako nisam young, možda ćete se pitati zašto pišem o ovoj kolekciji ali imam svoje razloge :). Naime prvo šta sam probala bio je Young & Pure remove spots (gel za isušivanje bubuljica) ,pošto svi već znate za moje hormonalne tegobe, isprobala sam i ovaj proizvod u te svrhe kad mi lice postane problematično i bila sam zadovoljna delovanjem, iako mi je pomagao za one manje akne, svidelo mi se što ciljano mogu da namažem na ugrožena mesta i nakom par dana bi se vidljivost akni i crvenila znatno smanjila ili nestala. Tako sam rešila da uzmem još nešto iz ove kolekcije, da mi se nađe za dane u mesecu kad mi moji hormoni divljaju. Proizvodi za koje sam se odlučila su pena za čišćenje i 3 u 1 gel za čišćenje + piling + maska .



Young & Pure pena za čišćenje lica-za masnu, nečistu kožu,bez parabena, parafina i silikona,non-comedogenic,pores minimizing,anti-imperfections.Otvara i dubinski čisti pore,te sprečava u nastanku mitesera i akni.Glavni sastojak je vitamin B3 koji smiruje reakcije te poboljšava navlaženost i ravnomernost tona kože.Podstiče protivupalnu odbranu kože te kožu tako smiruje,smanjuje njenu iritabilnost i otklanja crvenilo.Ekstrakt Hamamelisa poznat je pre svega po svom antioksidativnom i antiiritativnom delovanju. To znači da uspešno smanjuje alergijske reakcije kože na spoljne nadražaje i smiruje je. Sužava raširene pore i jača kožno tkivo.
*izvor Afrodita


Penu koristim kao što sam napomenula kada mi je koža lica u problematičnim danima, ujutru i uveče je stavljam na vlažno lice a zatim lagano trljam, a zatim isperem sa toplom vodom, koristim je i za čišćenje ramena, leđa kao i dekoltea. Pre upotrebe dobro promućkam bočicu. Pena je bele boje, lepo se razmazuje po licu i lepo ga čisti i zaista smanjuje crvenilo i rešava problem mitesera ali tek u kombinaciji sa 3 u 1 sredstvom. Ne isušuje kožu što je meni bitno jer pena je predviđena za masnu kožu a kako moja nije masna nego samo promenjiva u skladu sa hormonima, ta stavka mi je vrlo važna. Pakovanje je od 150 ml i sada ga možete naručiti putem sajta  a ima i u svim Dm i Lily drogerijama, samo ne znam trenutnu cenu .



Young & Pure 3 u 1 gel za čišćenje +piling + maska-za normalnu i masnu kožu,bez parabena, parafina i silikona,non-comedogenic,deep cleansing,antibacterial effect.

3 efekta u 1 proizvodu!
1. ČIŠĆENJE – detaljno čisti kožu te sprečava nastanak bubuljica i mitisera.
2. PILING – Nežno odstranjuje odumrle ćelije kože.
3. MASKA – Vlaži kožu, uspostavlja ravnotežu masnoće i vlage te sužava raširene pore.
Glavni sastojci:Sanicilna kiselina-deluje antiseptički, adstringentno (sužava raširene pore) i keratolitički (odstranjuje odumrle ćelije na površinskom sloju kože). Čisti zapušene lojnice i reguliše njihovu funkciju.Ulje Jojobe-poznato i kao zlatno obojen tečni vosak, vrlo je sličan prirodnom sebumu kože te bogat vitaminima, mineralima i antioksidansima. Uspostavlja ravnotežu masnoće i vlage u koži te poboljšava njenu elastičnost. Vlaži i neguje kožu. Ne zatvara pore.
Glicerol-vlaži kožu i štiti je od isušivanja.Vitamin B3-smiruje reakcije te poboljšava navlaženost i ravnomernost tona kože. Potstiče protivupalnu odbranu kože te kožu tako smiruje, smanjuje njenu iritabilnost i otklanja crvenilo

*izvor Afrodita


Ovo sredstvo koristim kao masku 2 -3 puta nedeljno kad osetim da za to imam potrebe, nanesem deblji sloj na vlažno lice i držim 10 minuta, zatim isperem mlakom vodom. Dok ga držim na licu osetim blago hlađenje koje mi leti naročito dosta prija, ali već negde oko osmog minuta postanem nervozna i jedva čekam da isperem jer ne volim ništa dugo na licu da držim. Kada koristim penu i ovu masku u kombinaciji par dana zaredom kada ima potrebe rezultati su vidljivi, smanji mi se crvenilo, aknice se isuše, miteseri očiste, tako da sam vrlo zadovoljna ovom kolekcijom iako se kategorizuje za mlađe osobee, meni super odgovara sa pune 33. Pakovanje je takođe od 150 ml, i na sajtu možete poručiti za 400 dinara, u toku je nekakvo sniženje.
Evo i link sajta pa sami pogledajte http://www.kozmetikaafrodita.rs/

 A sada da čitam vaše komentare,to mi je omiljeni deo nakon pisanja posta :)

7 коментара:

  1. Od Afrodite imam penu,miceralnu i tonik i cini mi se da mi sve odgovara,nekako nakon miceralne i tonika kao da dobijem poseban sjaj lica,koji pokrije neki nedostatak na kozi,tako da sam ovom kozmetikom zadovoljna,ali ne valja sto mi je pri kraju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Afrodita zaista ima odlične proizvode,sve što sam probala do sad mi je odgovaralo ,pogledaj na sajtu ima sniženja pa možda ugrabiš nešto po povoljnijoj ceni :)

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Nemam jos uvek nista od afrodite sto se tice lica. Moracu da proverim u DM u mom gradu. Nadam se da cu naci nesto za normalnu/mesovitu kozu. :D Ma da mi se ovaj piling bas dopada. :D Probala sam balzame za kosu i bila sam odusevljena. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj proizvod 3 u 1 je zaista odličan,a sada je i na sniženju na sajtu pa iskoristi priliku da ga isprobaš,moja mama je koristila Afrodita kreme i anticelulit program davno još i bila je zadovoljna i sa tom kolekcijom ,sve u svemu super su :)

      Избриши
  4. Ovo tako dobro zvuči :)
    Moraću da pogledam imaju li nešto za normalnu/suvu kožu. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prelistaj sajt imaju super izbor zaista,pored ovih proizvoda gelovi za tuširanje su im čarobni ako se ja pitam :)

      Избриши