"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 30. октобар 2014.

Bioten-mleko za telo i krema za ruke za izrazito suvu kožu


Za danas sam vam pripremila recenzije dva Bioten proizvoda, kako se neki predhodni post o Biotenu potrefio složen po narandzastoj boji sada je na red došla ova crvena linija koja je namenjena za izrazito suvu kožu. Već sam dosta pisala o proizvodima ovog brenda i do sada me je svaki oduševio, pa je sada već definitivno da je Bioten za kratko vreme postao moj omiljeni brend kao i velika ljubav, svaki proizvod koristim sa jednakim uživanjem i svaki mi na svoj način prija. Moje predhodne postove o Bioten liniji možete pogledati ovde (klikklik).


Bioten hranjivi regenerativni losion za telo za izuzetno suvu kožu-"Momentalno obezbeđuje negu veoma suvoj koži,ostavljajući je hidriranom,umirenom i nežnom do 48 h. Obogaćen je 100 % prirodnim sastojcima dobijenim ekološkim i čistim metodama ekstrakcije.Ekstrakt pamuka sadrži minerale i proteine i pomaže koži da povrati mekoću i gipkost. Ekstrakt pirinča dovodi u ravnotežu prirodnu valžnost kože, poboljšava njen izgled i čini je blistavom i elastičnom" (reči proizvođača).
Bez parabena,bez parafina i veštačkih boja,dermatološki testirano.



Ovaj losion za telo je stvoren za mene, imam osećaj da su ga pravili po mojoj meri. Kako dođe ova tmurna jesen, počne vetar jače da duva i godišnje doba krene da naginje ka zimskom, tako se moja koža tela dodatno isušuje, na nekim mestima čak i  peruta. Iako mi je koža lica promenjiva to već znate, koža tela je uvek dosta suva. Losion je predivnog mirisa što je po meni sad već prepoznatljivo za Bioten,tekstura je laka,meka, divno se razmazuje a koža ga upija kao žedna zemlja kišu. Ko ima suvlju kožu tela može da oseti taj postupak upijanja, naročito na najugroženijim delovima tela tj. najsuvljim regijama. Zanimljivo je još da mi se u zadnje vreme koža na laktovima počela dodatno sušiti i bivala je hrapavija, imala sam osećaj da me koža zateže na tom delu, to me je baš nerviralo, ovaj losion za 3 nedelje upotrebe rešio mi je taj problem. Moja koža tela iako je suvlja sama po sebi je nežna i meka, a sada je i hidrirana i elastičnija. Mnogo sam zadovoljna ovim proizvodom i svakako nameravam da ga kupim za predstojeću zimu da se osiguram. Koža mi je nakon korišćenja ovog losiona za telo, ne meka kao pamuk, nego meka kao svila :).



Pakovanje dolazi u bočici od 250 ml što je meni bilo dovoljno za mesec dana svakodnevnog mazanja.



Bioten regenerativna krema za ruke za izrazito suvu kožu-"Efikasno hrani veoma suvu kožu. Obogaćena je 100 % prirodnim sastojcima dobijenim ekološkim i pažljivim metodama proizvodnje. Med, prirodni izvor hidratacije, sadrži vitamine i minerale i pomaže koži da povrati i održi svoj prirodni balans hidratacije. Ulje makadamije neguje kožu i vraća joj zdrav izgled. Zahvaljujući brzoj apsorpciji, brzo omekšava veoma suvu kožu vraćajući joj izgubljenu elastičnost."(reči proizvođača).
Bez parabena,bez parafina i veštačkih boja,dermatološki testirano.




U predhodnom postu sam vam napomenula da mi je ovu kremu muž ukrao na testiranje pa ću vam tako preneti njegove utiske, iako sam ga na pola tubice nagovorila da se menjamo, kako bih i ja stekla svoje :). Muž mi ima izrazito suvu kožu ruku, godinama je koristio razne kreme, i uvek ostajao u potrazi za onom pravom dok nije naišao na Bioten kreme za ruke. Prva koju je koristio bila je antiagening i bila mu je super ali kaže da mu je ova još bolja, taman onakva kakvu je tražio sve ove godine. Kad namaže ovu kremu na ruke koža je istog sekunda upije,ne ostavlja tragove za sobom ali zato na dodir razlika je baš primetna. Nakon više od pola meseca mazanja ove kreme njemu se ruke znatno manje suše, deluju negovanije, koža mekša, naročito na delovima na kojima mu je bila i malo zadebljana od posla. Primetio je da mu je koža elastičnija i da nema onaj grozan osećaj zatezanja koji ga je izluđivao pa je non stop na svakih sat vremena mazao kreme ne bi li to ublažio. Ovu kremu maže dva puta dnevno i sasvim mu je dovoljno da se tih problema reši. Ja potvrđujem sve što je on rekao za kremu,ali naravno dodajem i to da predivno miriše jer meni je i to jako bitno,i miris se dugo zadržava u koži. Sada kada sam probala 3 različite Bioten kreme za ruke ja ne mogu da se opredelim koja mi je najbolja ali ipak lično meni za nijansicu malu najviše prija antiagening o kojoj sam pisala ovde (klik). Sad kad smo i muž i ja otkrili kreme po svojoj želji i meri nastavićemo redovno da ih koristimo, a vama ih svakako preporučujem od srca.


Bočica ove kreme dolazi u pakovanju od 100 ml,al kako se jako lepo razmazuje i upija nije vam potrebna velika količina za mazanje ruku, pa tako može i lep period da vam potraje.

O Bioten Genovate liniji moje utiske pročitajte (ovde).

Da li ste koristili nešto iz ove crvene linije i kakvi su vaši utisci? Volim vaše komentare zato navalite.

*Bioten me je opet inspirisao kao i svaki put pa su tako nastale i ove slikice na mojoj terasi !

*PR uzorci

12 коментара:

  1. Bioten i kreme za ruke,a i Bioten kozmetika uopste su stvarno kvalitetni i savrseno odgovaraju barem mojoj kozi,mada volim da eksperimentisem pa koristim ponekad i neke druge,mada je bioten cini mi se bez premca.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bioten zaista postane velika ljubav za kratko vreme korišćenja kako primećujem mnogima od nas :)

      Избриши
  2. Mleko za telo sam probala i recenzirala, slažem se sa tvojim mišljenjem. Kremu za ruke nisam, verujem da je sjajna kao i ostale, pogotovo za ove hladne, zimske dane. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da ti je mleko fenomenalno baš kao i meni ,uglavnom nam neke iste stvari odgovaraju,a kremicu sad nabavi taman pred zimu da se osiguraš :)

      Избриши
  3. Ovo mleko bih mi bas odgovaralo. :D Koza na rukama i nogama mi je bas suva. :D Moracu da vidim u Lily sta imaju novo od Biotena. A kreme za ruke su im odlicne, ja ih obozavam, brzo upiju i koza bude nezna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nabavi ga obavezno sad pred zimu mislim da je ovo mleko najbolje rešenje ,a kreme za ruke su zaista predobre :)

      Избриши
  4. Baš dosta ljudi hvali Biotenove kreme za ruke, a čini mi se da bi mi ova odgovarala :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam se zalepila za ljubicastu smokviu i ne pustam :D Trecu torsim :) Sledece na listi je mleko za telo, ali cu uzeti za normalnu kozu, jer mi ovo ne bi odgovaralo sigurno. Sada se borim sa jednim za suvu kozu u prolecnom tagu i nikako da mu vidim dno! Svakako je Bioten ispunio moja ocekivanja! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam ljubičaste tri potrošila uz pomoć muža a sad trošim drugu crvenu a on narandzastu :).Ako nađeš prema svom tipu kože proizvod onda je Bioten nepogrešiv izbor :*

      Избриши
  6. Imam i mleko i kremu za ruke. Mogu reci da je krema savrsena jer moje ruke du ponekad tako suve da mi prosto to uzasno smeta. Ova krema je resila taj problem.Obozavam Bioten.

    ОдговориИзбриши