"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 3. октобар 2014.

Freeman-maska za lice MINT & LEMON


Pre nekoliko dana stigao mi je paketić sa par proizvoda Freeman kozmetike i to moram priznati u pravi čas,dan ili dva pre toga lice mi se bilo upalilo u predelu oko nosa i brade,bila sam očajna.Ako me pratite redovno znate da imam hormonalnih problema i da je moja koža lica pogotovo sklona čestim promenama,nikad ne znam kakvo će mi lice biti recimo narednog dana.Zato sam odlučila da prvo probam i testiram ovu lepu žutu maskicu Mint & Lemon.




Šta kaže proizvođač?
Glinena maska za lice limun menta je nova maska iz laboratorije Freeman kozmetike.Nov revolucionarni proizvod sadrži limun ,kao izvor vitamina C, mentu koja hladi i Kaolin glinu koja je antiseptik.
Glinena maska za lice limun menta Freeman kozmetike je idealna za kožu koja je sklona raznim zapaljenjima.Takodje se preporučuje osobama sa masnom kožom.
Glina kaolin kojiu maska sadrži upija masnoću,i sužava pore lica. Menta koju glinena maska sadrži hladi kožu koja je buknula ili se upalila.
Limun očaravajuce mirise i hrani kožu voćnim kiselinama.
Glinena maska za lice limun menta se brzo suši.Ova maska ne isušuje kožu.
Upotrebljava se tako sto se nanese na vrat i lice. Izbegnite deo oko očiju. Kada se glinena maska za lice limun menta osuši , isperite je toplom vodom. Možete je slobodno koristiti dva puta nedeljno, a leti i tri puta. *izvor http://www.kozmetika-teatar.rs/index.html


Iako imam 33 godine ovo je prvi put da stavljam masku ovog tipa na lice,jednom pre mnogo godina probala sam neku masku ne sećam se ni proizvođača,stavljala je par puta i nisam bila zadovoljna.Ovu masku sam stavila isti dan kada mi je stigla,bila sam vrlo radoznala.Stavila sam je na oprano,čisto,celo lice,naravno izbegavala sam predeo oko očiju.Držala sam je nekih desetak minuta i osećaj je bio mnogo čudan,toliko mi je zatezala lice da nisam mogla da se nasmejem pa mi je prva asocijacija bila da me podseća na zubara kad dobijem anesteziju :).Nisam osetila ništa sem tog zatezanja,i vrlo prijatnog mirisa koji se širio oko mene.Vrlo teško sam je oprala sa lica ali sam nakon toga ostala u čudu,onaj deo koji mi je bio upaljen nije bio onako više crven,izražen a aknice kao da su se počele sušiti.Jedini minus je bio taj da mi je suve delove lica dodatno isušila pa sam shvatila da sam je trebala namazati samo na ugroženo područje a ne na celo lice,pa sam odlučila da za 3,4 dana ponovim postupak samo na toj regiji.



Nakon par dana,tačnije juče, ja sam ponovila postupak u nadi da će mi nestati svi tragovi upalne regije na licu koja se posle prvog nanošenja ove maske već znatno manje primećivala.Iskoristila sam i to što mi je muž bio kod kuće,a kako i on ima jedan deo baš problematičan,mastan i sa par dubljih mitesera rešila sam da i njega namažem ,malo se bunio ali na kraju pristao je :).Ovaj put mi osećaj zatezanja nije bio tako mnogo izražen,a mužu se čak i dopalo.Kada smo se umili meni se očistilo bukvalno sve iz regije koja mi je stvarala problem zadnjih dana,a mužu se na licu znatno video efekat poboljšanja,u vidu dela kože lica bez masnog sjaja.Na kraju sam stavila ipak ove naše slike moliću vas bez smejanja :D.




Pošto nam je fotkić crkao,nažalost na slikama se ne vidi jarko zelena boja ove maske,sa kojom ličite na one male zelene,ali to i nije tako bitno kad je efekat maske  dobar,samo za osobe sa suvim delovima lica bih preporučila da ne mažu masku na te delove.

Za sve informacije i naručivanje Freeman proizvoda Freeman -klik na link :).

Jedva čekam da isprobam i ostale maskice pa da vam se opet javim sa novim utiscima,a do tad,komentarišite,znače mi vaši utisci :).

8 коментара:

  1. Najbolja Freeman maska, posle naravno crne maske, moraš da je probaš :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je odlična :). A tu drugu ću morati da probam koliko se sećam čitala sam kod tebe,i tad me je privukla,pogotovo što si napomenula ako se dobro sećam da greje a to volim :)

      Избриши
  2. Nisam probala,ali cu se potruditi svakako,tvoji rezultati su me ohrabrili,a i volim da eksperimentisem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda obavezno probaj pa nam javi utiske,meni je pomogla zaista ali to nikako ne znači da nam svima sve isto odgovara :)

      Избриши
  3. Super postić, kao i uvek :)! Genijalno- nega je lepša u dvoje :)!

    ОдговориИзбриши
  4. Nikako ne mogu da se odlučim koje da isprobam,ali ovu ću morati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako si se pronašla u mom tekstu onda probaj nemaš šta da izgubiš,pa nam javi utiske :)

      Избриши