"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 24. октобар 2014.

Herbafast Fiber (ukus limuna)


Iako nemam problema sa kilogramima rešila sam da testiram Herbafast fiber u svrhu njegovog dejstva na imuni sistem, a nisam bila zabrinuta i da mi spadne kilogram ili dva, jer bih tako ušla u omiljene farke iz mlađih dana. Da bi vam što više dočarala recenziju proizvoda reći ću vam da sam visoka oko 166 cm a imam 53 kg, a za moje muke sa imunitetom i zdravljem sada već svi koji me čitate dobro znate.


Šta kaže proizvođač? Herbafast proizvodi su 100% prirodni i klinički potvrdjeni. Mi stavljamo sigurnost i zdravlje ispred svega! Bez nuspojava i Yo-Yo efekta!Efikasnost i bezbednost Herbafast proizvoda oficijalno je odobrenila nadležna zdravstvena ustanova. FDA Sertifikovan i bez GMO-a.Gotovo svako ko se pridržava pravila postigne rezultate sa Herbafastom.
Proizvod koji dokazano sadrži najveću koncetraciju biljnih vlakana je Herbafast Fiber.4 grama glukomanana i 14 gr nutriose dnevno pomažu da unesete potrebne količine vlakana.Želudac šalje signal mozgu da je pun, avi tu informaciju doživljavate kao sitost. Jednostavno rečeno - više niste gladni.Želudac nije u mogućnosti da svari vlakna, pa ih zbog toga duže zadržava  duže ste  siti. Istovremeno, biljna vlakna pospešuju lučenje želudačnih sokova bogatih enzimima koji vare unetu hranu, a pun želudac luči supstance koje smanjuju apetit.
*izvor klik


Moje iskustvo sa ovim proizvodom prvih par dana bilo je  totalno suprotno od onoga što piše, uvek sam iskrena pa moram biti i sada. Prvih 5-6 dana posle svake popijene čaše ja sam osećala jači apetit i kako sam ga pila sve po uputstvu po ceo dan tražila sam po kući šta bih jela, čak i kasno uveče što inače 3 godine nisam osetila. Naravno da svakom ovaj proizvod deluje različito baš kako i kozmetika, šminka i sve ostalo zato ponavljam opet kao i u svakom postu da je ovo samo moje lično iskustvo, a ja sam naopako rođena kod mene sve ide drugačije. Primetila sam da svi napici, lekovi za imunitet, bilo šta što sadrži mnoštvo nekih vitamina a naročito veću koncentraciju vitamina C meni otvaraju apetit. Isto ovako sam prošla sa spirulinom (proizvod od plavozelenih algi), svi ti proizvodi meni ili deluju na imunitet ili ne ali na apetit svakako da i to mnogo. Tako sam se ja od te spiruline ugojila kilogram iako se i od nje navodno reguliše telesna težina i sada mi se potpuno isto desilo sa Herbafast Fiberom. Čula sam međutim i čitala mnogo drugačija, pozitivna iskustva, pa samim tim samo dobijamo dokaz koliko smo svi različiti. Međutim tek tamo neki sedmi osmi dan osetila sam da zaista kreće da deluje obrnuto, da me zasiti nakon konzumiranja ali i naduva, pa ne osećam glad ali se osećam kao balon. Ovaj napitak definitivno nije za mene, ali lično poznajem 3 osobe kojima je zaista pomogao pri mršavljnju uz vežbanje i nakon mesec-dva konzumiranja, i kilogrami im se nisu vraćaćali.

*Napitak je inače sa ukusom limuna,preporučuje se da se pije svaki dan u 11 časova ujutru i u 16 časova posle podne,dve dozice pomešane u čaši vode,a nakon toga da se popije još jedna čaša vode za bolje efekte.


Meni je cilj bio da saznam kako ovaj napitak deluje na imuni sistem, iako je to teško odrediti nakon male količine mogu da kažem da me je ovih dana lomilo nešto kao da ću se razboleti opet ali ipak još nisam, samim tim znam da sam bila zaštićena dodatno ovim kompleksom vitamina i da mi se imunitet izborio da ne padnem u krevet kao što to obično bude, ali sada kada više ne pijem ovaj napitak videćemo kako će se stvari dalje odvijati, mada ja svakako uvek moram da pijem neka sredstva za jačanje imuniteta i uvek sam u potrazi za novim i boljim, jer kod mene ne deluje ono da ga samo ishranom jačam.

Proizvođač kaže: "Kompleks vitamina i minerala u kombinaciji sa vlaknima jača imunitet i pomaže da ostanemo zdravi dok mršavimo. Toksini i štetne materije se ubrzano izbacuju iz organizma."

Pakovanje dolazi u jakoj plastičnoj kutijo od 200 grama, dobro zapakovanoj i unutar kutije dobijate malu kašikicu koja vam služi kao dozer. Jedna kutija ovog napitka traje vam 10 dana, dakle na mesečnom nivou trebate potrošiti 3 ovakve kutije ne bi li postigli neke prve rezultate. Napitak postoji još i sa ukusom jagode, i najbitniji zaključak iz ove priče je taj da je prirodan i ne škodljiv za imunitet i organizam, a da li će neko uspeti da smrša ili neće nikako ne zavisi samo od proizvoda.
Za sve informacije tu je njihov sajt http://herbafast.com/
*PR uzorak

Da li vi imate neka iskustva sa ovim napitkom?

12 коментара:

  1. Nisam koristila jer ni nemam zelju da smrsam. Jedino sto dam cula da je jedna devojka ovim napitkom dovela hormone stitne u red.Da li je verovati ili ne i to ne znam?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaki proizvod na svakog od nas deluje drugačije,baš zato je dobro čitati razna iskustva ali ništa ne vredi dok sami ne isprobamo i vidimo kako baš na nas deluje,ja sam bila radoznala oko imuniteta recimo jer mi je to najvažnije u bitkama koje bijem,i uvek sam u potrazi za nečim što bi delovalo na to .

      Избриши
  2. Ja sam totalni freak za sve takve stvari. Jako mi se sviđa opis, znaš li ima li ih U Hrvatskoj?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pitala sam ih pa ti javim kad mi odgovore :). Znaš kako vredi probati sve što znaš da ti naškoditi neće,može samo dati dobre rezultate ili ne dati nikakve,bitno da ništa ne napravi gore :)

      Избриши
  3. Ovo sam ja zelela da probam. :D Cisto da vidim da li deluje, a imam zelju da skinem jos 3 kg. Ovih 10 sam laganica skinula, a ova 3 nikako. :D Drago mi je sto si napravila recenziju jer sad znam sta da ocekujem. Vise me je zanimala losa strana prozivoda tj koliko je zaista losa. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Generalno loše strane i nema,proizvod je prirodan i neškodljiv ,mislim da je to bitno,a to što meni ne odgovara ništa na toj praškastoj bazi da se tako izrazim,ne mora da znači da tebi neće odgovarati.Meni recimo i cedevita ne odgovara,sve one 2 u 1 kafe i sve tako na toj bazi što treba umutiti ,i sve što sadrži neke C vitamine meni otvara apetit :). Najteže idu zadnje 3 kg uvek,samo budi uporna :)

      Избриши
  4. Ne volim ovakve stvari za skidanje telesne mase! Tolika halabuka u trenutku kada se pojave na tržište, a onda ispare kao da nikada nisu postojali, što zapravo i govori koliko su preparati ovog tipa deletovorni. Još više se zgnušam na sve to kad za reklamu za takav proizvod uzmu savršeno građenu devojku koja ama baš nikada nije i po svemu sudeći nikada neće kuburiti sa kilogramima.

    ОдговориИзбриши
  5. Sticajem okolnosti dobila sam na poklon jednu kutiju i moram priznati nadala sam se nekim rezultatima iako svi tvrde da minimum mesec dana korišćenja može dovesti do rezultata. Isto kao kod tebe ni ja nisam imala taj osećaj sitosti ali u mom slučaju tokom svih dana. Neću nastaviti sa korišćenjem jer da dajem još skoro 3000 nisam baš sigurna. Inače nisam pristalica raznih preparata za mršavljenje jer sam imala primere kod par drugarica koje su nakon prestanka korišćenja ne ovog ali kažem uopšteno, dobile mnogo veću kilažu nego pre korišćenja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja poznajem par osoba kojima je ovaj preparat pomogao ali je počeo da deluje tek nakon mesec dana, ja sam ga ipak testirala u druge svrhe ali kako meni to praškasto ništa ne prija kao što sam i napisala nisam mogla da idem dalje sa testiranjem pa da vidim da li bi se dogodilo nešto, a i svakom sve to deluje drugačije inače ne bi bilo 1001 preparat na tržištu :)

      Избриши
  6. evo ja uzela pa cu vam javiti,,,,ukus cokolada nije bilo drugi...

    ОдговориИзбриши
  7. Par dana kako koristim bas ovaj proizvod, zelelasam da skinem nekih par kilograma, pijem ga pola sata pre rucka i imam balansirane nanje kaloricne obroke, imam taj pomenuti osecaj sitosti posebno nakon par sati od uzimanja tako da ja pojedem svoj rucak i vise ne osetim potrebu z ahranom do sutra dan, za ovih par dana smrsala sam sa 66kg na 64,9 i jako sam zadovoljna proizvodom, koristim kesice sa ukusom jagode, pozdrav svima, Aleksandra iz Smedereva

    ОдговориИзбриши
  8. Pocela sam da ga koristim. Tokom trudnoce sam dosta dodala i kg se samo taloze. Visoka sam 1,60.a teska 80kg nadam se da ce barem malo pomoci. Naravno,korigovala sam i ishranu.
    Iskreno,ova kilaza mi bas smeta,zamaram se previse,imam gusenje i vrtoglavice.

    ОдговориИзбриши