"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 28. новембар 2014.

Bioten Genovate intense antiagening & regenerating serum


Opet ja malo o Biotenu nisam dugo :).Svi već znate koliko sam očarana ovim brendom postala,a naročito ovom Genovate linijom,ko je propustio post o istoj može pročitati (ovde).
Danas ću pisati o ovom lepotanu serumu iz ove linije,koji sam koristila u kombinaciji sa noćnom kremom o kojoj sam vam već pisala,zarad boljih efekata,i sad sam sigurna da je to bio pravi izbor i prava kombinacija,kada je moja koža u pitanju.


Šta kaže proizvođač?
Bioten GENOVATE serum je baziran na Resistem-u prirodnom sastojku koji se dobija iz biljnih matičnih ćelija stabilnim i čistim metodama ekstrakcije, jer se na taj način obezbeđuje bogat sadržaj aktivnih komponenata u poređenju sa konvencionalnim tehnologijama ekstrakcija.Resistem stimuliše prirodne mehanizme protiv starenja u koži na tri načina:

1.Eliminacijom toksina: Aktivnost proteazoma, ćelijskih organela koje razgrađuju oštećene proteine, tokom godina se smanjuje, zbog čega opada sinteza novih proteina. RESISTEM,stimuliše aktivnost proteazoma i štiti kožu od prevremenog starenja.

2. Produžavanjem životnog veka ćelija:Vremenom mitohondrije koje predstavljaju ćelijske "elektrane", oksidiraju i gube kapacitet u proizvodnji energije, što direktno oštećuje ćeliju. RESISTEM održava aktivnost mitohondrija, produžava životni vek ćelije i podstiče prirodne mehanizme protiv starenja.

3.Regeneracijom tkiva: Matične čelije kože su zadužene za regeneraciju, ali kako se tokom godina njihov broj smanjuje to dovodi do smanjenja u regeraciji same kože. RESISTEM štiti postojeće matične ćelije i obezbeđuje konstantnu regeneraciju kože i sprečava pojavu znakova starenja.



Serum sam svako veče nakon tuširanja mazala na čisto lice i vrat,blagim masirajućim pokretima,izbegavala sam deo oko očiju,sve po uputstvu.Kada bi osetila da je serum upio namazala bih noćnu kremu i zatim odlazila na spavanje.Cela Genovate linija mi je izuzetno prijala što ste mogli pročitati u predhodnom postu pa nisam očekivala ništa manje i od ovog seruma ali na moje iznenađenje dobila sam još više,još bolji efekat,još blistaviju kožu,nežniju,naročito taj vratni deo je vidno postao zategnutiji,na izgled mnogo svežiji,iako ja nemam problema još sa borama i starenjem kože efekat koji sam primetila da mi se koža vratila kroz neki vremeplov i postala mlađa,lepša,baršunastija,ne mogu da pronađem dovoljno reči kojima bih prenela ovo svoje zadovoljstvo na vas.Genovate linija je pun pogodak za moju kožu i neću je nikad menjati sada kad sam je otkrila i isprobala sve proizvode.Vrlo važno je još da napomenem da svako jutro kada ustanem nakon mazanja ovog seruma osećam se sveže,lepše,samouverenije i nemam problem da izađem na ulicu bez inače neizostavne CC keme recimo iako ja već kao što svi znate imam pune 33 :).


Serum je providno beličaste boje,lako se razmazuje,moja koža ga lepo upija,za celo lice i vrat dosta su 4 dozice otprilike,ja sam malo mazala i na dekolte.Ovaj proizvod ima pumpicu kao i svi ostali iz Genovate linije pa je samim tim svaka kremica vrlo praktična i laka za upotrebu,a pakovanja su preslatka,na mojoj polici ova linija proizvoda izgleda kao neka mala slatka plava armija u borbi protiv bora i starenja kože :).
Pakovanje je od 50 ml,ne sadrži parabene,parafine i veštačke boje.



Vaša koža momentalno postaje hidrirana, gipka i meka.
-Nakon 1. nedelje Vaša koža gubi znakove umora i izgleda svežije i mladalački.
-Nakon 4. nedelje Vaša koža postaje čvršća dok su broj i dubina bora znatno smanjeni.
(Klinička evaluacija i samoevaluacija pod dermatološkom kontrolom urađena na uzorku od 50 žena, starosti od 35 do 45 godina.) izvor http://www.biotencosmetics.com/srb.aspx


Došao je kraj još jednom mom postu o Bioten proizvodima,ja se nadam da će ih biti još jako mnogo jer sam primetila da najviše volim da pišem upravo o njima,da me posebno inspirišu kako za pisanje tako i za slikanje.Toliko od mene za sada,vreme je da sad ja malo čitam vas,pa navalite sa komentarima.
Hvala na čitanju :).

*Pr uzorak

10 коментара:

  1. Zvuči odlično. Ja mislim da kod nas nema toga za kupiti tako da se stvarno nadam da će stići čim prije :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste odlično zaista sve od Biotena do sad me je oborilo sa nogu a ja sam izbirljiva bila uvek i teško me je bilo naterati da počnem uopšte sa negom protiv bora recimo a sada sa ovim proizvodima uživam u tome :).

      Избриши
  2. Odlična recenzija, čini mi se da si se počela intezivno njegovati, vidiš li kakve pomake na koži?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga,u pravu si poslednja 3 meseca svakodnevno brinem o nezi lica,vrata,tela i mogu ti reći iako ja još uvek bora nemam ,vidim i te kako promene u vidu svežije,odmornije i zategnutije kože,mislim da je ova Genovate linija stvorena za mene :)-

      Избриши
  3. Bioten je savrsen. Sve sto sam probala me je odusevilo.
    Verujem da jebi ovaj serum super,ali njega probala nisam.

    ОдговориИзбриши
  4. Moj voljeni Bioten je trenutno na čekanju jer sam u fazi testiranja drugih proizvoda. Ali vraćam se mom Biotenu kad tad :D L.

    ОдговориИзбриши