"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 15. новембар 2014.

Eveline kozmetika-nega za ruke i nokte


Pre nekog vremena dobila sam divan paketić Eveline prozvoda na testiranje. To mi je bio prvi susret sa ovom kozmetikom, do tada sam samo slušala i čitala o njoj i privukla me je da probam pa je ovaj paketić izazvao veliko oduševljenje i radoznalost. Pakovanja proizvoda su me na prvi pogled oborila sa nogu pa sam tako odmah i puno očekivala od njih. Za prvi post spremila sam recenzije dva proizvoda koji se koriste za negu noktiju,njih sam nekako i prvo zgrabila na testiranje jer sa problemom listanja i pucanja noktiju kao i sa zanokticama dugo se borim. Koristim oba proizvoda svakodnevno sad već neko vreme i stekla sam dovoljno utisaka koje sada želim da prenesem i vama.


Eveline bio goat's milk + vitamin E karite butter-ovo se prevodi kao glicerinska maska za ruke i nokte.Formula koja se savršeno upija u koži 5 U 1
-intenzivno hidrira
-dubinski ishranjuje
-regeneriše
-prosvetljuje pigmentaciju
-jača nokte
Krema takođe čini da veoma oštećene i dehidrirane ruke postanu veoma meke i satenski glatke.(izvor).

*Ovu kremicu za ruke sam potrošila u rekordnom roku,hvatala sam sebe da je mažem više puta dnevno i shvatila da mi izuzetno prija, tako da mogu reći da je ovo proizvod koji sam najbrže potrošila ikad. Tubica je od 30 ml,elegantnog dizajna, svidelo mi se što se ispd čepa nalazi i zaštitna folija tako sam sigurna da kremu niko pre mene nije koristio. Krema se jako lako razmazuje, upija se istog sekunda kad je nanesem na moje suve ruke. Miris je blag i prijatan mene podseća na neku bebi kremu samo ne mogu da se setim tačno koju :).




Sastojci:
Kozije mleko – povećava elastičnost i glatkoću kože, dugotrajno hidrira i regeneriše.
Vitamin E – “vitamin mladosti” vraća koži ruku mladalački izgled.
Karite buter – dubinski hidrira i omekšava kožu ruku.
Glicerin – obezbeđuje optimalan nivo hidratacije i u najdubljim slojevima kože i do 48 sati.
Kolagen i elastin – kožu čine elastičnom i štite osetljivu kožu ruku od gubitka čvrstine.
Ulje pšeničnih klica – Niveliše suvoću i hrapavost kao što i štiti kožu od pucanja.
D-Pantenol i Alantoin – ublažavaju i umiruju.

Način upotrebe:
Naneti na kožu ruku i nežno utrljati u kožu. Koristiti nakon svakog pranja ruku.
Kao maska:Naneti deblji sloj i ostaviti na rukama otprilike 10 minuta. Za bolje rezultate na ruke staviti pamučne rukavice.izvor


Multi hranjivo ulje za nokte i zanoktice:Intenzivno hidrira zanoktice i jača nokte sa uljem avokada i vitaminima.
Ovaj proizvod poboljšava izgled i stanje zanoktica a isto tako jača i daje sjaj noktima.
Uljana formula je jedinstveni sastojak ulja avokada i ulja slatkog badema, dodatno obogaćena vitaminima A, E i F u cilju obezbeđenja optimalne dnevne nege suvih i oštećenih zanoktica, kao i slabih i lomljivih noktiju.
Ulje intenzivno vlaži zanoktice sprečavajući njihovo cepanje i rast preko noktiju.(izvor)


*Za mene je ovaj proizvod veliko otkriće, moram biti iskrena i reći vam da nisam verovala u ovakvo nešto, pa tako nikad nisam ni pokušavala da ovakvim sredstvima pokušam da ojačam nokte ili se rešim zanoktica,kako sam se samo prevarila :). Prvo na šta sam obratila pažnju je miris, očekivala sam nešto užasno jako i gadno i odmah znala da ako me to dočeka neću moći da testiram ovaj komad zbog svojih glavobolja, međutim veliko prijatno iznenađenje,miris je predivan, blag, miriše na žvake po meni. Uhvatila sam sebe par puta da mirišim nokte i da uživam, da miris se zadržava na noktima dugo posle nanošenja :).Mazala sam ga svaki dan u kombinaciji sa kremom gore pomenutom i videla zadivljujuće rezultate za 2 nedelje,moji nokti su vidno i osetno čvršći, nema listanja, nema pucanja, a sjaj je neopisiv. Za zanoktice je trebalo malo duže da primetim razliku ali je svakako ima,duplo ih je manje i ređe niču nove,ove postojeće su sve mekše,tako da verujem da ću ih skroz istrebiti ako budem uporna.Takođe verujem da ću najzad moći malo da puštam nokte jer za divno čudo već dve nedelje nijedan mi nije pukao niti se listao.



Efekti:Sprečava suvoću i čini zanoktice savršeno mekanim, štiti od cepanja, jača, hrani i daje sjaj noktima.
Način upotrebe:Svakodnevno naneti ulje na zanoktice i nokte i nežno utrljavati za bolju apsorpciju.
(izvor).


Ja sam vrlo zadovoljna sa ova dva proizvoda pa tako sad još više očekujem od svih ostalih, neke već testiram uveliko,pa dok ne budu spremne recenzije za njih,pišite mi u komentarima da li ste probali nešto od Eveline proizvoda za negu noktiju i ruku i kako vam se čini recenzija ova dva o kojima sam pisala ? :)
Za sve informacije o ostalim proizvodima tu je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija.

*PR uzorci

20 коментара:

  1. Imam oba proizvoda :) Kremu sam skoro kupila i ok mi je, sviđa mi se što se brzo upija a to je zato što ima puno glicerina u njoj. Ulje imam već dugo, zadovoljna sam ali bih trebala češće da ga mackam. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se zainatila da ga mažem svaki dan i vidim rezultate,a kremica je stvarno dobra :)

      Избриши
  2. Super zvuči ali ne sviđajumi se sastojci, mislim daje bolja opcija pravo ulje bez minerlanog dodatka i toliko parabena.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verovatno si u pravu,ja se tek polako učim o tome na tvom blogu,ali ipak kako prvi put koristim ovaj tip proizvoda i zaista vidim da deluje,srećna sam kad vidim da mi nokti ne pucaju i ne listaju se :)

      Избриши
  3. Eveline "lak" je stvarno mnogo hvaljen i nikako da ga uzmem, ne znam što.. Valjda ga nisam nigde zapazila, ima u Lilly-u da se uzme? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada sam u Liliju viđala samo preparativne proizvode od Evelina al verovatno da ima ili će tek biti i ostalog :). Lak sam dobila jedan lep crvene boje,pisaću u narednom postu o njemu,za sad ti mogu reći da je odličan :).

      Избриши
  4. Kad vidim kremu za ruke počnem sliniti, a što ću kad ih volim :D Nisam imala još ovu kremicu, ali rado bi ju udomila :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako ja kad vidim neke preparate za kosu haha :). Šalu na stranu krema je predobra ja sam je smazala za dve nedelje :)

      Избриши
  5. Nisam koristila ove proizvode,ali potrudicu se da ih nabavim,jer volim da eksperimentisem i u tome prosto uzivam.

    ОдговориИзбриши
  6. Baš me zainteresirala ova krema za ruke. Slijedeći put kad budem išla u grad ću baš pogledat da li je imaju i kod nas :) Od veline sam koristila jedan lak za učvršćivanje i odličan mi je bio :) Chickfreak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kremica je odlična zaista iskrene preporuke od mene,verujem da će i tebe oduševiti :)

      Избриши
  7. Za mene je najbolje Alverde ulje za zanoktice i 100% je prirodno. Od Eveline sam koristila tretman 8u1 i žestoko je efikasan, ali nije ni malo zdrav jer sadrži formaldehid u sebi. Tako sam rešila da ga više ne kupujem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja tek polako učim o sastojcima od Martine,tebe i još par koleginica koje su u to razumeju,pa poalko savladaću i ja to jednom :). Verujem da mnogo toga što koristimo nije zdravo :/. Mimo toga ovaj proizvod zaista deluje na taj problem koji imam :).

      Избриши
  8. Super da ti je pomoglo (neovisno o sastojcima) :)
    Ja sam od njihovih proizvoda za ruke koristila jedino tretman 8u1 i zadovoljna sam njime :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno,očigledno da imaju odlične preparate za nokte,vidim da većini pomažu :).

      Избриши
  9. Ja obozavam Eveline proizvode :) Ovu kremicu nisam probala, ali imam istu takvu samo je zelene boje i ne odgovara mi bas zbog glicerina, moja koza ne podnosi puno glicerina pa je rijetko kad koristim samo da bi je potrosila, mojoj mami odgovara kremica i ona je hvali :) Ovo ulje jos uvijek nisam probala, trazila sam ga prije par dana al nije bilo,kupit cu ga cim ga pronadjem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlični su im proizvodi zaista ne mogu reći sve što sam probala je super, ovo ulje je zaista odlično omekšava zanoktice i one se sve ređe pojavljuju a ja ceo život recimo vodim bitku sa njima, u kombinaciji sa ovom kremom ja sam postigla super rezultate :).

      Избриши