"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 5. новембар 2014.

S kozmetika-zelena linija za normalnu,suvu i osetljivu kožu


Pre nekog vremena dobila sam na testiranje ova 3 proizvoda iz zelene linije od S kozmetika. Inače ova linija se sastoji iz ukupno 4 proizvoda a to su:Mleko za čišćenje,tonik bez alkohola,dnevna vitaminska krema i noćna vitaminska krema.Zelena linija namenjena je normalnoj,suvoj i osetljivoj koži.


*S kozmetika predstavlja program za kompletnu negu svih tipova kože. Jedinstvenim formulacijama obogaćenim najboljim prirodnim sastojcima, svaka linija proizvoda prilagođena je specifičnim potrebama čišćenja i nege.Vaša koža je u prilici da dobije dubinsku hidrataciju, elastičnost, svežinu i zaštitu od prevremenog starenja.(reči proizvođača).


Mleko za čišćenje pogodno je za sve tipove kože, posebno za osetljivu.Svojom blagom kremastom strukturom uklanja nečistoće i šminku sa lica,čineći kožu svežom i mekom.Posle koriščenja mleka potrebno je umiti lice i obrisati ga peškirom,radi otklanjanja mehaničkih nečistoća,a zatim naneti odgovarajući tonik kako bi proces čišćenja bio zaokružen.(izvor klik).

Ovo mleko sam zavolela na prvo korišćenje i mogu da potvrdim svaku reč gore napisanu.Lagano je prema licu a snažno ga čisti,apsolutno otklanja sve nečistoće a kožu lica ostavlja nežnom,mekom i glatkom.Koristim ga po uputstvu sada već oko pola meseca i zaista vidim kako je moja koža lica iz dana u dan sve čistija i sve bolje diše.Pošto imam osetljivu kožu lica naročito pred zimski period ovo mleko je baš po mojoj meri i nisam imala nikakve neželjene efekte što je meni jako bitno,tako da ga sa uživanjem koristim.Bočica dolazi u pakovanju od 200 ml,i vrlo je prijatnog blagog mirisa što je još jedan plus kod mene jer ne volim jake mirise kad su ovakvi proizvodi u pitanju.Mleko je toliko lagane teksture da me je podsetilo na nežnu pahulju snega koja pada na vaše lice i lagano se topi,razlika je samo što mleko nije toliko hladno :).Cena proizvoda je 800 dinara.




Tonik bez alkohola ima višestruko dejstvo na kožu – čisti, uspostavlja optimalan PH kože i povećava njenu elastičnost. Pažljivo odabranim komponentama kao što su D-pantenol, elastin i ekstrakt hamamelisa, kožu regeneriše, umiruje i priprema za dalju negu.Ne sadrži alkohol,te je posebno preporučljiv za osetljivu kožu sklonu iritaciji.Koristi se posle mleka za čišćenje,ujutru i uveče,nakon čega treba naneti na kožu dnevnu ili noćnu kremu.(izvor klik).

Ovaj tonik je posebno i najlepše iznenađenje za mene što se tiče ove zelene linije,bila sam posebno radosna što NE sadrži alkohol jer tonici sa tim sastojkom mi vrlo smetaju.Tonik je sličnog mirisa kao i mleko,divan je prema koži lica,nema zatezanja,nema peckanja,nema crvenila i iritacije,jednom rečju idealan ako patite od posebno osetljive kože.Nakon čišćenja lica sa mlekom,nanošenjem ovog tonika dobijate onaj potpun ugođaj i osećaj divne,čiste i blistave kože.Nakon par dana čišćenja lica sa ovim tonikom osetila sam da mi je koža lica blistavija,zdravija,i što je najvažnije mnogo čistija,a to se još kako i vidi i oseti.Pakovanje je od 200 ml a cena 800 dinara.



Dnevna vitaminska krema namenjena je normalnoj, suvoj i osetljivoj koži.Njena struktura bogata je vitaminom E, D-pantenolom i alantoinom, koji u kombinaciji sa hranljivim uljima semenki grožđa i masline, kožu čine hidriranom i mekom na dodir. Zbog prisustva aloe vere, prirodnog UV filtera, ova krema predstavlja dobru zaštitu od nepovoljnih uticaja sunčevih zraka. Odlična je podloga za šminku, a redovnom upotrebom, koža postaje vidno glatka i negovana.Najbolji efekti postižu se korišćenjem mleka za čišćenje i tonika iz iste linije.(izvor klik).

Nakon redovne upotrebe mleka za čišćenje i tonika bez alkohola ova krema dođe nešto poput šlaga na tortu,toliko se lepo razmazuje,moja koža je upija u roku od par sekundi,ne ostavlja masne tragove.Koristim je ujutru nakon umivanja i čišćenja lica,a ako negde idem služi mi kao podloga za puder ako se odlučim da ga stavljam.Miris je za mrvicu jači od tonika i mleka ali je mnogo prijatan i osvežavajuć.Krema je na licu vrlo lagana pa i ne osetite da ste je namazali ali zato osetite njeno dubinsko delovanje pod kožom,a rezultati su vidljivi već nakon pola meseca korišćenja.Čak sam osetila da mi hidrira i kožu prstiju sa kojima mažem ovu kremu po licu,a najbolji efekat ove kreme sam osetila kad mi se koža lica na nekim predelima usled jake prehlade počela perutati,ova kremica je to uspešno rešila i zaustavila dalji proces ljuštenja kože.


Krema dolazi u kartonskom lepom pakovanju,koje se meni nažalost oštetilo pri transportu pa nisam uspela da vam uslikam ali evo jedan deo na kojem možete videti sastav kreme,a cena joj je 1300 dinara.


Moj zaključak u vezi sa ovom zelenom linijom S kozmetike je taj da sam zaista oduševljena i ovim putem se zahvaljujem ljdima iz kompanije na ukazanom poverenju i mogućnosti da ih probam.

Osim ove zelene  linije S kozmetika nam još nudi:

-Ljubičasta linija za masnu i problematičnu kožu (Mleko za masnu i problematičnu kožu, Tonik za masnu i problematičnu kožu, Dnevna krema, Noćna krema).

-Braon linija za zrelu kožu (Revital krema, Arganova hidratantna krema, Arganova vitaminska krema, Antirid, AD serum, Lifting).

-Linija proizvoda za posebnu negu –Ulje za lice, Krema protiv podočnjaka, Krema protiv pojačane pigmentacije, Krema za ruke i noge, Krema za umorne noge i Mleko za telo, Arganovo mleko za telo, Melem za psorijazu, Relax krema- protiv znojenja.

*izvor slike klik

Za sve informacije o S kozmetici posetite njihov sajt http://www.skozmetika.com/index.php/en/ ,kao i FB stranicu https://www.facebook.com/skozmetika?fref=ts .Takođe na sajtu možete videti i sve cene kao i poručiti proizvode.

Ja ću svakako nastaviti da koristim ove proizvode sa velikim zadovoljstvom,a sad me interesuju vaši utisci,da li ste probali nešto od S kozmetike i da li nakon ovog posta planirate? Komentarišite,znači mnogo a ne košta ništa :).


*PR uzorci



6 коментара:

  1. Nisam probala,ali ova zelena linija bi mi svakako odgovarala,bas kao za moju kozu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaš na sajtu informacije o cenama i naručivanju pa požuri da se osiguraš pred zimu taman :)

      Избриши
  2. Super, posebno mi je upao u oko tonik jer ga nikadane preskačem u rutini pa uvijek istražujem neke nove.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odličan je mogu ti reći,koje osveženje ne mogu ti opisati a ne pocrveni mi koža ko od većine tonika :)

      Избриши
  3. Znaš i sama da mi je koža ultra osetljiva i suva, tako da bih baš volela da probam ove proizvode. :)
    Trenutno sam luda za tonicima pa bih njega možda najpre želela.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam naravno,i verujem da bi ti odgovarala cela linija baš kako i meni :) Nadam se da ćeš ih uskoro probati pa da razmenimo utiske :*

      Избриши