"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 9. новембар 2014.

SUPREME shampoo with ARGAN OIL


Danas je glavnu ulogu u mom postu dobio ovaj predivni šampon sa arganovim uljem. Taman kada sam pomislila da posle jednog drugog šampona koji mi je potpuno odgovarao neću naći sličan susrela sam se sa ovim i već nakon dva pranja kose bila totalno zaljubljena u njega. Iz ovoga možete već da naslutite koliko mi prija.

*Serija SUPREME luxury care je luksuzna kolekcija koja zadovoljava najistančanije ukuse i potrebe svakog tipa kože i kose.Sastojci koji su korišćeni za ovu kolekciju su visokog kvaliteta i dokazanim blagotvornim delovanjem na kožu i kosu.Cela serija je na potpuno prirodnoj bazi ,bez parabena,bez mineralnih ulja,bez sastojaka životinjskog porekla,bez veštačkih boja i aroma.(prekucano iz priručnika).


Moj prvi susret sa ovim šamponom bio je zaista specijalan, prvo me je miris očarao a zatim i sam proizvod. Ne peni kao ostali šamponi na koje sam navikla pa sam se tu malo zbunila i mislila da mi neće dobro oprati teme glave koje mi je inače sklonije mašćenju opet u zadnje vreme, hormoni luduju. Tako sam ja malu količinu šampona blago trljala, isprala i ponovila postupak. To drugo šamponiranje je već stvorilo malo pene i lepo mi opralo celu kosu, nakon toga sam samo na krajeve nanela pakovanje koje inače koristim. Kada sam kosu počela da sušim bila je meka kao svila pod prstima, i tako nekako razigrana, kao dečija, na to me je prvo asociralo. Jedina zamerka nakon prve upotrebe ovog šampona bila je ta da mi je kosa kada sam je osušila malo bila teška i kao dobila blagi volumen, što bi neko bio mnogo srećan ali ja to ne volim, međutim već nakon druge upotrebe nisam imala ovaj osećaj. Kako sam pročitala na ambalaži da sadrži i creatine povezala sam tu težinu kose sa tim jer sam ranije sa proizvodom za kosu koji je sadržao taj sastojak imala sličan problem, ali na sreću ovaj put je to potrajalo samo nakon prvog pranja.


*Specijalna formula posebno nežna i pažljiva za kosu i teme.Obogaćen je uljem Argana i Pantenolom,vraća prirodnu mekoću i sjaj kose,efektivno pothranjuje,hidrira i štiti vlasi.Ne uništava hidrolipidni sloj kože,ne iritira i ne suši. (prekucano iz priručnika).


Sada kada koristim ovaj šampon već oko mesec dana mogu slobodno reći da mi zaista prija, da mi je razmazio kosu, da linija proizvoda ako sudim po ovom šamponu opravdano nosi ime "luxury", jer nakon upotrebe ovog šampona moja kosa deluje luksuzno i sjajno :). Čak sam dala i drugarici malo šampona na testiranje i ona je prezadovoljna, a njoj inače retko koji šampon baš odgovara i da sjaj njenoj kosi, tako da je i ona bila oduševljena.
Pakovanje je od 500 ml i košta 720 dinara.Sve informacije i ostale ponude možete pogledati na sajtu http://bugarska-ruza.rs/ .

*PR uzorak

Da li ste imali prilike da probate nešto iz ovog asortimana i kako vam se čini ovaj šampon?

10 коментара:

  1. Prema ovome sto si napisala izgleda da je stvarno dobar sampon,bas razmisljam da promenim ovaj koji trenutno koristim,jer nesto pocela da me svrbi glava,pa si mi dala verujem dobar predlog.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja baš imam problem da nađem šampon koji mi u potpunosti odgovara a ovaj je definitivno jedan takav pa ti ga od srca preporučujem :)

      Избриши
  2. Čudi me da slabo peni sa obzirom da sam u delu sastava pročitala da ima SLS, a taman sam se obradovala da ga možda nema :( Kako sam alergična na SLS moram ga na žalost zaobići, ali drago mi je da tebi prija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene je to začudilo i zbunilo,no možda je samo do mog temena glave sada jer mi se pojačano masti opet u zadnje vreme,meni baš prija,divan je,hvala ti :*

      Избриши
  3. Ovo deluje kao idealno za moju kosu mada ga nikada do sada nisam videla. Za sada imam dobitnu kombinaciju što se kose tiče o kojoj ću pisati na blogu ali svakako ću zabeležiti za neki drugi put :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedva čekam da saznam tu dobitnu kombinaciju,a ovaj svakako moraš da probaš makar jednom, veruj mi sjajan je :)

      Избриши
  4. Zanimljiv šampon, iako nije za moju masnu kosu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko sam upućena postoji šampon za masnu kosu od lavande,doduše nije Supreme kolekcija ali verujem da je jednako dobar,imaš link pa pregledaj :)

      Избриши