"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 13. април 2015.

AYNA Cosmetics - Anti-age night filler cream


Nedavno sam vam pisala o čudotvornom serumu iz Ayna cosmetics asortimana koji je kako sam shvatila po komentarima i mnoge od vas oduševio baš kao i mene. Ja sam i dalje zaljubljena u njega ali nažalost je pri samom kraju i ne znam da li ću ga ikada prežaliti. Recenziju magičnog seruma možete pročitati ovde - Anti age supreme booster serum. Uz njega dobila sam i ovu divnu noćnu kremicu tako da je ona danas dobila glavnu ulogu u ovom postu.


Anti-age night filler cream 
Krema za noćnu negu i regeneraciju lica sa Filerom za popunjavanje bora i finih linija
Ayna anti-age night filler cream je krema za noćnu negu i regeneraciju kože sa Filerom za popunjavanje bora i finih linija. (izvor).


Krema dolazi u prelepoj elegantnoj kutiji koja je meni sada već prepoznatljiva za ovaj brend, sa srebrnkastim natpisom, neodoljivo ljubičaste boje. Kada se otvori unutra se nalazi prelepo stakleno luksuzno pakovanje kreme sa uputstvom za upotrebu. Ono što me je oduševilo što su  na samoj kartonskoj kutiji  napisani svi koraci i kojim redosledom se krema maže na lice, sa svake strane kutije po jedan savet, kao i sastav i rok trajanja.


Krema je sličnog mirisa kao i serum, lep, blag i nežan, ne zadržava se mnogo na licu, razlika je u teksturi naravno krema je dosta gušća ali se jednako lepo maže po licu i koža je upija u rekordnom roku. Ne znam da li je suva koža u pitanju ili sreća da uvek dobijem proizvode kao krojene za moj tip kože ali i ova krema mi jako odgovara, brzo se upija, ne ostavlja tragove ali pruža onaj divni osećaj kada pre spavanja osetite da vam je lice zadovoljno, a onda redovnim korišćenjem odraz u ogledalu biva lepši. Pre par dana sam počela da koristimn i sredstvo protiv akni jer su mi se ponovo pojavile usled disbalansa hormona i ova krema mi je pravi spas u ovom periodu. Sredstvo hoće da mi isuši dodatno već suve delove lica, ali ih ova krema odmah nahrani i preporodi i tako u krug.
Probala sam je naravno i u kombinaciji sa serumom kako se inače preporučuje ali mislim da zaista nije neophodno jer i serum i krema posebnom upotrebom pružaju vašem licu sve što je potrebno pa bi po meni bila šteta potrošiti ih odjednom, naravno to je samo moje mišljenje, iako imam 33 godine bora još nemam izraženih pa mi i nije potrebno da koristim oba proizvoda istovremeno. Par puta sam ih kombinovala, na primer serum ujutru a kremu uveče i to je bio pun pogodak što se mene tiče :).


Ayna anti-age night filler cream je krema za noćnu negu i regeneraciju kože sa Filerom za popunjavanje bora i finih linija koja:
Obezbeđuje regeneraciju,
Dubinsku hidrataciju,
Popunjava bore,
Poboljšavaelastičnost epidermisa,
Ulepšava površinski izgled kože.
Veoma kvalitetna noćna krema koja pomaže jačanju tonusa kože tokom noći. Ujutru koža je čvršća, glatka i ima neodoljiv sjaj.
Bez parabena!
Ayna anti-age night filler cream od važnih komponenata sadrži: Matrixil, Hijaluronsku kiselinu, Bademovo ulje, Ulje semnki grožđa, Vitamin E, Pantenol, Alantoin. (izvor).


Pakovanje kreme je od 50ml, cena joj je 3.414,00 RSD i možete je poručiti na ovom linku http://www.aynacosmetics.com/product/anti-age-night-filler-cream/ . Kremu mažem oko mesec dana a biće za još barem pola meseca tako da je vrlo isplativa i u tom smislu a naročito ako gledate cenu naspram kvaliteta onda je cifra i više nego opravdana. Ja sam lično oduševljena i zaljubljena u Ayna proizvode i zaista ne znam kako ću živeti bez njih sada kada znam da postoje. Redovnom upotrebom koža je nežna, zategnuta, osetim kako diše i vidim kako sija, i na njoj se ne mogu videti tragovi umora ili bolova kao pre.


"Ayna Cosmetics je firma iz Novog Sada, koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i održavanje prvenstveno zrele kože, kao i za sve tipove kože. Ayna Cosmetics prepoznaje zrele potrebe i zahteve kože, a luksuzna linija za negu formulisana je sa najkvalitetnijim sastojcima, biljnih ekstrakata i naučno ispitanim aktivnim komponentama koje proizvode dosledne, dugotrajne i vidljive rezultate.Ayna Cosmetics deluje na više načina tetiranja kože. Prva i najvažnija prednost je što ima anti – age efekte i rezultate koji su vidljivi posle samo 2 nedelje redovne upotrebe. Naši proizvodi su lagane konzistencije i visoko upijajući sa jedinstvenom after feel senzacijom koja stimuliše kožu i čini je zdravijom već posle prve upotrebe."(izvor).


*Još da napomenem da je ova kompanija dobila nagradu Cosmeeting Beyond Beauty - 5 mesto za najbolji anti-age proizvod, a misija kompanije je da korisnicima pruži najkvalitetnije luksuzne i efikasne formulacije, koji daju rezultat i koji su potrebni zreloj koži. Ulaganjem u razvoj i kvalitet linije proizvoda za negu kože, nastoje da postanu lideri u oblasti kozmetike koji se brinu za potrebe i želje svojih klijenata.*



Za sve informacije tu je FB stranica Ayna Cosmetics i njihov sajt za sve detaljne informacije, cene i narudžbine  http://www.aynacosmetics.com/. Kako mi je moja draga Novosađanka gospođa Maja sa kojom sarađujem obećala biće uskoro i neka nagradica za verne pratioce bloga pa ostanite uz nas, mislim da ćemo vas tokom maja meseca obradovati nekim poklonom, a ja joj se još jednom javno zahvaljujem na svemu.

Kako vam se čini ova krema i uopšte proizvodi Ayna Cosmetics, jer kako sam upućena mnogo vas je dobilo priliku da proba nešto iz asortimana kroz Glam box ? Hvala na pažnji i komentarišite, ne košta ništa a znači mnogo :).

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Svidja mi se sto krema ne sadrzi parabene,a i dolazi u tako dopadljivoj ambalazi.Krema je bas za moje godine ali kao sto sam vec jednom rekla ne mogu je priustiti sebi.Zato cu se potruditi da je dobijem u nagradnoj igri ako budem imala srece.Ayna kozmetiku redovno pratim jer sam fan stranice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala što nas pratite i podržvate, nikad se ne zna jednom ste već imali sreće pa možda budete opet, važno je učestvovati :). Što se kreme tiče savršena je jednom rečju.

      Избриши
  2. Verujem da je krema fantasticna,a jos u ljubicasti\oj kutiji(moja omiljena boja),cena prevelika za mene,ali verovatno je i to odraz kvaliteta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste definitivno odraz kvaliteta iako je visoka cena za naše uslove i toga sam svesna ali ono što je važno da zaista vredi zlata :).

      Избриши
  3. Ja još uvek testiram i kremu i serum, miris mi se veoma dopada. :)

    ОдговориИзбриши