"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 10. април 2015.

ESTAR cosmetics - skin regenerator


Pre nekog vremena moji Novosađani Estar cosmetics poslali su mi divan paketić na testiranje u kojem su bila i dva proizvoda za mog muža o kojima sam vam pisala ovde.
Za mene su stigla 4 proizvoda a danas ću vam predstaviti jedan od njih, a to je skin regenerator. Iako ponekad pišem o dva ili više proizvoda u jednom postu, ipak praktikujem da svaki dobije zasebnu recenziju jer lično ja to tako volim i to je neki moj stil, barem kada je preparativa u pitanju. izuzetak je kada se radi o nekom kompletu recimo :).


Skin regenerator - 100% biljna formulacija na bazi butera i ulja. Čvrsta biljna masa se topi na temperaturi tela i tada se lako razmazuje. Krema je bogata antioksidansima, omega kiselinama i vitaminima. Ulepšava izgled kože tako što je hidrira, povećava joj elastičnost i mekoću. Nakon nanošenja koža je sjajna i meka. Veoma je delotvorna kod suve i ispucale kože ruku i stopala, kao i u nezi laktova i kolena. Ispravlja sitne nepravilnosti i iritacije na koži. Može se koristiti u trudnoći za prevenciju nastanka strija. Ne sadrži konzervanse.(izvor).

Sadržaj: Ši buter, Arganovo ulje, Ulje nevena, Ulje badema, Ulje avokada, E vitamin, Antioksidansi 


Kada je ovaj paketić stigao na moju adresu jako sam se obradovala jer sam predhodno čitala sve nabolje o ovom brendu. Pakovanja me nisu oduševila ali odavno sam naučila da pakovanje nije merilo kvaliteta proizvoda, često može biti baš skroz suprotno. Ambalaže su bele, klasične sa crnim slovima ali mi se doapada što su dobro zapečećene i zaštićene gore kartončičem kada se krema otvori i vrlo su prkaktične te kutijice pa zato to nije ni zamerka nego samo mišljenje o pakovanju. Kada je reč o proizvodu to je sasvim druga priča, proizvod me je oduševio. Baš mi je ovakvo nešto trebalo nakon dosadne vetrovite zime koja je moju kožu isušila kao nijedna pre. Sa punim pravom ovaj proizvod nosi svoje ime i opravdava ga, on zaista regeneriše kožu i to totalno. Vaša koža je kao ponovo rođena, odnosno moja pardon, pišem samo u svoje ime jer svaki proizvod svakom od nas različito deluje, mada mislim da bi sastojci iz ove kreme  svačijoj koži prijali i nahranili je.

 

Namerno sam uzela prvo ovu kremu da testiram i trošim je zbog roka upotrebe jer onoj drugoj je duži vek trajanja. Tvrđe je teksture onako voskaste rekla bih pa se mora malo jače zagrabiti prstom ne bi li se uzela potrebna količina ali zato se jako lako i lepo razmazuje po koži, ona je brzo upija i ne ostavlja masne  tragove, iako je tekstura kreme baš masna. Miris je divan, mene podseća na proleće i najviše osetim miris argana koji inače obožavam kao i sam sastojak. Već sam vam par puta spomenula da sve što sadrži argan je za mene pun pogodak bilo da je koža u pitanju ili kosa. Kremu sam mazala na najsuvlje delove tela, na laktove, koristila sam je i za ruke nakon pranja sudova, ja bih je nazvala još i univerzalnom kremom jer pomaže u razne svrhe i deluje na razne probleme, kao što su suva, ispucala i nadražena koža, crvenilo ili neka iritacija kože. Miris se dosta dugo zadržava na koži ali mi ne smeta jer nije jak da bi mi izazivao ili pogoršao moju glavobolju pa samim tim još jedan plus za ovu kremu. Čak je i muž koristi kada dođe sa posla da namaže ruke, on je poznat već svima vama koji me pratite po tome da kreme za ruke troši jako mnogo zbog prirode posla mu se koža ruku jako suši i puca, moram reći da je jako zadovoljan delovanjem ove kremice u te svrhe :).


Krema sadrži 200 ml a postoji i pakovanje od 50ml i možete je poručiti na ovom sajtu  http://www.shopestar.com/nega-tela/kreme-za-telo/pogledajte-jos/Skin_regenerator.aspx .

Za sve informacije tu je FB stranica kompanije Estar cosmetics, i njihov sajt za sve detalje i narudžbine http://www.shopestar.com/home.aspx. Hvala vam na pažnji u sledećem Estar postu čitaćete o Buter kremi za telo - pearly dreams, do tada veliki pozdrav :).
Kako se vama čini ovaj proizvod , da li ste koristili nešto od ovog brenda i kakvi su vaši utisci? 

*PR proizvod

12 коментара:

  1. Estar je ljubav na prvo mazanje! Već sam hvalila kremu za okoloočno područje i nema potrebe da se ponavljam. Ne sumnjam da su svi njihovi proizvodi fenomenalni!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo tako, na prvo mazanje dobro si to rekla, muž i ja uživamo u svim proizvodima :)

      Избриши
  2. I ja sam odusevljena svim stvarcica koje mi je Tamara poslala! Fenomenalni su i sve bih redom probala, pa tako i ovu kremu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Delimo oduševljenje, ja planiram da isporbam sve posle ovog genijalnog proizvoda :)

      Избриши
  3. Nisam probala,ali svakako mi se dopalo tvoje prestavljanje,vredi probati,pogotovo nakon zime,peci,klima uredjaja i slicnog sto mi je bas isusilo kozu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da vredi, i cela porodica može da ga koristi, pakovanje je veliko a lako se maže i mala količina je dovoljna za celo telo :)

      Избриши
  4. Nisam probala ali mi se dopao blog, verovatno cu probati :)

    http://www.adelaacanski.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Izgleda divnooo,mnogo si ga lepo opisala :) Najavili su mi paketic sledece nedelje, ne mogu da docekam da stigne da probam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedva čekam i ja onda da ti stigne jer znajući te i ti ćeš se zaljubiti na prvo mazanje baš kao i ja, ovo očarava :)

      Избриши
  6. Po tvom opisu me podseća na skin food od Welede :) Sigurna sam da je savršena, sudeći po buteru i anticelulit kremi koju imam :) L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda malo podseća po delovanju i efektu u pravu si, ali tekstura i miris skroz drugačiji :)

      Избриши