"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 16. април 2015.

Marrakesh - serum za ispravljanje kose


Svi već znate koliko sam slaba na mazalice za kosu i koliko uopšte ljubavi i brige posvećujem upravo njoj, pa onda samo zamislite moje oduševljenje kada sam ovaj proizvod dobila. Radi se o Marrakesh serumu za ispravljanje kose o kojem sam samo čitala i dosta dugo maštala da ga isprobam i sama, prvenstveno što sam saznala da znatno skraćuje sušenje  što je kod moje guste kose najveći problem, a još kada sam čula da ispravlja kosu bez imalo muke momentalno sam se zaljubila u njega. Ja sam neko ko sam pere kosu kod kuće i suši fenom, bez feniranja četkama, peglanja i slično, pa sam u ovom proizvodu videla spas i jedva sam dočekala da ga isprobam.


Marrakesh kaHm - trenutno ispravljanje.
Serum za trenutno ispravlja kosu do sledećeg pranja. Kombinacija arganovog ulja, ulja konoplje i biljnih proteina stvara efekat keratina. Vaša kosa je glatka i prava bez upotrebe prese - Brazilski izled.
Uputstvo: 3-4 kapi naneti na ruke i ravnomerno rasporediti, utrljati u isfrotiranu kosu. Fenirati kosu ravnom četkom. Bez formaldehida. (izvor).


Moram odmah reći da je ovaj proizvod ispunio sve ono što proizvođači obećavaju pa i mnogo više od toga, bio mi je ljubav na prvo korišćenje i mislim da više nikada neću moći bez njega. Koristila sam ga tako što operem kosu, prosušim je peškirom dobro, zatim nanesem oko 2 do 3 pumpice proizvoda i dobro ga umasiram po celoj kosi i zatim se očešljam bez imalo muke uz pomoć moje omiljene No tangle četke za kosu. Zatim uzmem fen i sušim kosu kao i uvek ali onda je usledilo iznenađenje, mnogo se brže sušila, mislila sam da umišljam ali kada se to ponovilo nakon svakog narednog korišćenja uverila sam se da je to istina i zavolela ovaj proizvod najviše na svetu. Nakon sušenja uzmem okruglu četku, provučem par puta kosu kroz nju i to je ceo postupak. Inače je trajao i po sat vremena, nekad i duže sada sam to svela na svega pola sata, možda malo jače. Kosa je meka kao svila, mirisna, lepršava i ravna bez ikakvih pomagala, bez feniranja samo uz pomoć ovog čarobnog preparata. Na slici dole možete videti kako izgleda moja kosa kada je mokra, pa zatim posle upotrebe ovog seruma iz više uglova :).


Prezadovoljna sam rezultatima i delovanjem ovog seruma na moju kosu kako prilikom sušenja tako i na sam kvalitet kose, ne masti se uopšte niti se lepi, ravna i je i potpuno ista do narednog pranja ma kad ono bilo, jer pravim i veće pauze zbog svog zdravstvenog stanja često, dobila je dosta i dodatnog sjaja i uopšte mi ne cveta iako je davno vreme za šišanje, da ne ureknem :). Hvala puno ljudima iz kompanije na ukazanom poverenju da isprobam ovaj proizvod i uživam u njemu i divim se makar svojoj kosi.

Pakovanje koje sam ja dobila je od 60 ml, ima pumpicu što olakšava posao i jako je lepo i kvalitetno. Tamne je boje, meni se lično jako dopada i izgled i praktičnost pored samog proizvoda, a na slici dole možete videti i sastav.
*Marrakesh je linija prirodnih proizvoda na bazi marokanskog- Argan ulja. Dubinska nega, brilijantni sjaj, zdravlje iz prirode za sve tipove kose - reči proizvođača.





Pored ovog proizvoda postoje i mnogi drugi preparati pa vam preporučujem da posetite Marrakesh FB stranicu Marrakesh Srbija i dobro sve pregledate i proučite, a za sve detaljnije informacije pa čak i narudžbine tu je njihov sajt http://marrakesh.rs/ . 

Da li vas je zainteresovao ovaj serum i da li ste imali neka iskustva sa ovim proizvodima? 

*PR proizvod

24 коментара:

  1. probala bih ga sto da ne,mada retko koristim serume

    ОдговориИзбриши
  2. Žao mi je što se ovaj proizvod ne može kupiti u Hrvatskoj! Rezultati na fotkama su odlični

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Velika je šteta što nam svima nisu dostupni svi proizvodi al to se možda sve uskoro promeni nikad se ne zna, rezultati su zaista odlični pogotovo što se sušenja tiče baš mi olakša posao :)

      Избриши
  3. Zanimljiv proizvod i drago mi je što ti odgovara :D Kako mi je kosa prirodno ravna i uvijek izgleda kao da je peglana, meni tako što ne treba :D Ali ne bih imala ništa protiv nekakvog spreja koji frčka kosu bez pomagala :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam blago talasastu pa hoće da se izvija na sve strane kad je osušim, mada dopada mi se tvoja ideja i zamisao za sredstvo koje kovrdža, volela bih i to probati:)

      Избриши
  4. Jedino sredstvo koje sam koristila za ispravljanje kose je Avon sprej za ispravljanje koji mi odgovara i nisam ga menjala do danas. Mada moracu da probam ovaj serum, zvuci mi primamljivo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim ja sve Avon mazalice za kosu i super su zaista ali od ovog mi kosa bude zaista ravna bez imalo truda i stoji tako danima, i mnogo je lepa i sjajna :)

      Избриши
  5. Divna ti je kosa, negovana i sjajna :)
    Zanima me kojom brzinom se troši proizvod? L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, ja je zaista obožavam valjda zato tolko i volim da je trackam :). Vidi ovako moja je kosa jako gusta i dosta duga treba mi oko 3 pumpice nekad stavim četrvtu samo na krajeve jer planiram skraćivanje pa da malo odložim, ako perem jednom do dva puta nedeljno i koristim ga svaki put, kontam trajaće mi sigurno 4-5 meseci :)

      Избриши
  6. Volela bih da ga probam, jer je moja kosa veoma blago talasasta i to me uzasno nervira i pravi mi problem da je oblikujem onako kako ja zelim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda imamo isti problem i na taj problem provereno deluje eto mogu ti reći iz ličnog iskustva :) Vidiš na prvoj slici kako je kosa sva talasasta i zamršena.

      Избриши
  7. Одговори
    1. Meni tvoja kosa deluje bar ravno ili sam se prevarila? :) Probaj obavezno jako je dobro :*

      Избриши
    2. Moja kosa je sve samo ne ravna...i svaka vrsta vlažnosti vazduha joj smeta. Nekada ima dobre dana, pa na slikama izgleda ravno i lepo. :)

      Избриши
    3. Ko bi rekao kako te slike varaju eto ti hehe :*

      Избриши
  8. Aaaaa, izgleda fantastično, i meni treba nešto ovakvo, ali ne vjerujem da se uopšte može pronaći u BiH. peh :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja reagovala kada sam pročitala prvu recenziju ovog proizvoda a sad mogu da potvrdim i da zaista radi posao, fenomenalno :)

      Избриши
  9. Bas me zainteresovao ovaj proizvod,posebno zbog sjeja,izgleda da je divan,kao i tvoja kosa sa njim.

    ОдговориИзбриши
  10. Bas se pitam kako sam ovo propustila kad sve redovno citam.Dobro napusana recenzija.Kosa savrsena..Proizvod verovatno predobar ako je suditi po fotografijama...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja pa nekad i ti nešto propustiš ali nadoknadiš kad tad :). Hvala ti puno <3

      Избриши