"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 11. април 2015.

Moja Rimmel trojka


Za novu godinu dobila sam ovaj predivni paketić Rimmel Srbija posredstvom već svima dobro poznatih blogo mrazica. U paketiću bila je maskara Wonderfull, lak za nokte Salon PRO predivne crvene 114 mars nijanse i Apocalips  tečni ruž nemam pojma gde piše broj nijanse, ubih se tražeći :).


Maskara dolazi u prelepom luksuznom pakovanju koje je jako teško slikati jer sija na sve strane :). Jako se lepo i lako nanosi na trepavice i za one koji kao ja imaju kratke i retke ona je u stanju da napravi čudo u samo dva sloja. Izrazito je crne boje , ne oslikava se i ne mrda sa trepavica sve dok vi ne odličite drugačije, jedino može biti nezgodno ako vam se desi da plačete dok je imate na trepavicama ili vas zadesi neka oluja i kiša :). Očima daje zavodljiv i neodoljiv izgled.


*Rimmel WONDER’FULL maskara definiše trepavice i daje im volumen bez grudvica.Jedinstvena formula sa arganovim uljem. Daje trepavicama osećaj negovanosti, glatkoće i fleksibilnosti. Fleksibilna četkica doseže do svih trepavica, definiše svaku pojedinačnu trepavicu, počevši od njenog korena do vrha. (izvor ).


Na slici gore možete videti kao mi je maskara lepo produžila i razdvojila trepavice, ja sam zaista prezadovoljna, čak ih je malo uvila i na gore a uvijač nisam koristila.


Apocalips tečni ruž je bio ljubav na prvo mazanje, moram reći da me je odmah osvojio. Izuzetno se lako nanosi i ne razmazuje se, ne oslikava se i ono najvažnije ne ostavlja tragove po zubima. Moje usne su vrlo suve često ispucale i ovaj ruž je stvoren za njih, prikrije sve nedostatke i moje usne izgledaju prelepo, negovano, prosto ga obožavam. Dosta dugo traje i opstaje na usnama i do 4h uz jelo i piće. Završnica mu je sjajna što ja obožavam, jednom rečju savršeno. Nijansa je neka između narandžaste i crvene jako sam teško uspela da uslikam jer svi znate da ne raspolažem baš dobrom opremom ali dala sam sve od sebe da vam otprilike dočaram, mada pravu nijansu možete videti na slici gore na ruci, na usnama je malo svetlija boja. Mnogo mi se dopada, kao nijedan do sada i želim da nabacim još koju nijansu :).


*Novo oružje zavođenja! Za blistave i neodoljive usne! Rimmel predstavlja Apocalips tečni ruž koji predstavlja idealnu kombinaciju dva fantastična proizvoda u jednom. Od sada u jednom proizvodu možete imati neverovatno intenzivnu, dugotrajnu boju ruža za usne prelivenu blistavim sjajem sjaja za usne.Rimmel Apocalipse tečni ruž za usne dragocen i neodoljiv asesoar bez koga ne može nijedna žena. RimmelApocalips tečni ruž kojim ćete poput magneta privući poljupce i raspaliti strasti. RIMMEL-GET THE LONDON LOOK! (izvor).


Lak za nokte je prelepe crvene nijanse  baš po mom ukusu, pakovanje je preslatko i kvalitetno a četkica je jako lepa, onako malo pljosnata i samim tim se lak mnogo lakše nanosi i nema nereda okolo. Što se tiče trajnosti meni je izdržao puna 3 dana a svi koji me pratite već znate da je to skoro nemoguće tako da odlično, ja sam presrećna.


*Neverovatno blistav, dugotrajan lak za nokte Rimmel Salon pro , postojan je i do 10 dana, a sve to zahvaljujući nikad ranije kombinovanoj formuli sa Lycrom i Colour Sculpt-om. Zajedno, ovaj supersnažni duo garantuje glatkoću, jačinu, sjaj i neverovatnu boju, dok široka četkica omogućava lako, brzo i precizno nanošenje i to samo jednim potezom.
Must have make-up ovog leta Rimmel Salon pro lak za nokte sa potpisom Kate Moss! RIMMEL-GET THE LONDON LOOK! (izvor).


Žao mi je što mi se slika sa ovim lakom na noktima negde zagubila ali otprilike to je ona prava crvena novogodišnja boja, sa dva sloja postigli ste super efekat, nokti su sjajni i glatki :).
Pošto su mene ova tri proizvoda oduševila ja želim da probam još toga, na primer neki tečni puder i čuveni stay matte puder u kamenu za sada :).

Za sve informacije o proizvodima tu je FB stranica Rimmel Srbija, a za sve detaljnije o proizvodima možete videti na linku http://www.mauricius.rs/index.php

Da li ste vi probali neke Rimmel proizvode i koji su vam omiljeni? Hvala na pažni :).

10 коментара:

  1. Ja jos uvek nisam nista probala od Rimmel kozmetike

    ОдговориИзбриши
  2. Imaš divne trepke i s maskarom baš dobiješ pravi dojam :D Lak mi je također divan, prava klasika koju je dobro imati u kolekciji :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, ja nikad zadovoljna uvek su mi ili retke ili kratke, žene ko žene, ali maskara zaista daje "vau" efekat, lakić je divan ali mene je ruž oborio najviše :)

      Избриши
  3. Do sada sam probala samo sjaj za usne Stay Glossy i baš mi je odgovarao, bogat je i baaaš sija. Ali potrošen je. :) Drugo nisam probala, a vidim da su im i maskare fantastične. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Fantastične je prava reč kad od mojih trepki naprave ovake lepotice :) Probaj obavezno i tečni ruž ako voliš predobar je :)

      Избриши
  4. Ovaj lak mi sjajno izgleda, bas mi se dopada nijansa. :D

    ОдговориИзбриши