"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 24. април 2015.

Tag- potroši 4 proizvoda do 4-tog jula


Moja draga Ana sa bloga Beleške još jedne Ane me je tagovala za ovaj post i izazvala da opet nešto troškarim, prosto obožava i uživa da me muči. Šalu na stranu iz prošlog sličnog posta sam sada već sve potrošila tako da nije loše da bacim u smeće još 4 pazne ambalaže. Njen izbor možete pročitati ovde.


Na slici gore možete videti moj izbor za trošenje, tu je Bioten gel za umivanje, Bioten mleko za telo, Balea serum za ispravljanje kose i Eveline slim sredstvo za borbu protiv celulita. Svi proizvodi su potrošeni otprilike do pola, možda neki malo manje.


Eveline slim extreme dijamantski anticelulitni piling za masažu sam od nedavno uvela u upotrebu u kombinaciji sa uljem iz Purple Rain cosmetics o kojem sam vam pisala. Proizvod se koristi kao piling pod tušem i za sada sam prezadovoljna njim ali će recenzija ipak sačekati potrošenu bočicu kako bih sabrala sve utiske. Taman do jula potrošim oba i ko nova sam što se tiče tog područja :).


Bioten mleko za telo trošim već drugu bočicu  ali sam između te dve mackala svašta drugo pa se vratila na nju da je potrošim dok mi je koža još suvlja i izložena vetru a i da ne gomilam, pa trošim nekim redom kako dobijem osim kad mi neka recenzija iskrsne :). Inače ove zime sam potrošila rekordni broj mazalica za telo i shvatila da mi je koža sve suvlja kako idem starija. Moje utiske o ovom mleku za telo pročitajte ovde.


Bioten gel za umivanje koji obožavam, takođe već druga bočica i verujem da ću ih kupovati još dugo, više o tome ovde.


Balea serum za ispravljanje kose, jedan od mojih omiljenih seruma ikad ali pošto svi znate koliko sam slaba na serume i sve proizvode za kosu ja samo nabavljam nove i gomilam, pa je red da potrošim makar jedan, izabrala sam da to bude ovaj, jer imam još jedan u rezervi :D.

Tagovaću i ja neke  dame da trošimo zajedno, videla sam Anin izbor pa nek moj bude sledeći:

Only girl in the world
Good morning, gorgeous
Mazalice
Cosmoholic
Dressing case
Le prettiness
Glitter Snowflake

Tagovala sam 7 blogova jer je jul sedmi mesec ima logike zar ne? :D

Do narednog posta budite mi zdravi i srećni i pišite šta vi troškarite najviše ovih dana? :)

18 коментара:

  1. Ovih dana koristim Afrodita penu za ciscenje lica,Multiaktiv kremu za zatezanje koze lica, bioten serum za okolo ociju.Za kosu koristim Afrodita sampon sa belim lukom.To su proizcodi koje cu sigurno i ubuduce kupovati.A kupila sam i Bioten roze gel za umivanje pa cu videti kakav je.

    ОдговориИзбриши
  2. uf,pa bas sam se odusevila ovim proizvodima,ali i onim od jos jedne Ane,primecujem ponavo da imamo neke iste favorite,Bioten,koristim i ja Afroditu za ciscenje lica,EVELINE,ali Baleu nikako da nabavim sto mi je zao,jer volim da eksperimentisem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bioten je uvek i svuda prisutan to je jednostavno tako, dopada mi se i tvoj izbor a Baleu da probaš što pre :)

      Избриши
  3. Svidjaju mi se proizvodi koje si izabrala, trebam i ja pogledati ovaj Eveline protiv celulita primjetila sam da se poceo pojavljivati lagano pa da ga sprijecim na vrijeme :D Hvala na tagu, uskoro cu se i ja pridruziti :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno pogledaj bude često kod nas na akciji, odličan je divno masira kožu. Nema na čemu čekam odgovor :)

      Избриши
  4. Одговори
    1. Pridruži se draga Marijana, ja bih rado tgovala bar 20 blogova ali su me jednom kritikovali kad sam to uradila da nisam ništa ostavila za druge :) Baleu pod obavezno :*

      Избриши
  5. Realno ćeš sve to potrošiti i pre roka :) Držim fige a ja ću još razmisliti hoću li se priključiti. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ajde Lili to je samo 4 komata, šta je to za nas :). Hvala ti ovaj put sam birala pametnije :D

      Избриши
  6. Mislim da ću se i ja pridružiti trošenju,uporna sam da bar jedan tag porošim skroz. :-D
    Što se tiče tvoje suve kože-možda ne piješ dovoljno vode?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno se pridružuj svi su dobrodošli :). Što se vode tiče pijem litar minimum a dva maksimum i to baš vode, plus možda jedan, dva čaja, supe i mnogoooo povrća :)

      Избриши
  7. Svaka ti čast što si se opet prihvatila izazova trošenja :D Ja nakon onih deset do proljeća odustajem od takvih fora jer nisam disciplinirana :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako da odolim Ani kada me tako lepo izazove :). Znaš kako ova 4 svakako trošim svaki dan tako da sam odigrala siguricu ovaj put :) Iako sam rekla da ću izbegavati ovakve tagove jer ne volim da trošim određene stvari nego kad mi šta dođe, ajde još ovaj put jer znam da će uspeti :D.

      Избриши
  8. Koristila sam Bioten mleko za telo i bilo mi je odlicno, koza mi inace nije suva tako da je hidratacija i nega bila i vise nego odlicna. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bioten za sada nema loš proizvod što se mene tiče, veliki sam zaljubljenik :)

      Избриши
  9. Hvala sto si se odazvala draga!
    Kako mi cudno zvuci Ana sa beleske jos jedne Ane. Navikla sam Anin avon kutak. :-D
    srecno sa trosenjem! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram da ti priznam da i ja još uvek navikavam i da sam se zamalo zeznula pa napisala Avon kutak ali Bože moj pa sve si to ti :) Hvala ti ovaj put trošim sve do kraja sigurna sam :).

      Избриши