"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 29. април 2015.

Život i zdravlje časopis- novi broj

Već ste navikli da vas izveštavam o svakom novom broju časopisa Život i zdravlje  čim stigne na moju adresu. Za one koji su se možda tek priključili i prvi put čitaju post na ovu temu ovo je časopis o zdravlju i harmoniji duha i tela. Ovaj put na naslovnoj strani našla se Maja Volk a časopis kao i uvek obiluje mnoštvom raznih i korisnih tema.

"Magazin Život i zdravlje je prvi porodični magazin koji se bavi promocijom zdravlja i pokrenut je kao podrška radu našeg udruženja.Članci koje objavljujemo nisu namenjeni dijagnozi ili lečenju bilo koje bolesti. Njihov cilj je da motivišu čitaoce da sami započnu ozbiljniju brigu o svom zdravlju.
Na stranicama našeg magazina mogu se pronaći najsvežije i najvažnije informacije iz oblasti fizičkog, mentalnog, duhovnog i socijalnog zdravlja,čijim prihvatanjem i praktikovanjem čitaoci mogu razviti kako svoj, tako i zdravstveni potencijal cele svoje porodice.
Redakcija magazina.Život i zdravlje sarađuje sa nekoliko izdavačkih kuća u zemlji i inostranstvu, nekoliko domaćih i stranih univerziteta, crpi informacije iz dugogodišnje prakse renomiranih stručnjaka, prezentuje rezultate najnovijih naučnih istraživanja.Informacije koje objavljujemo su odolele zubu vremena i pokazale se kao istinite i delotvorne.
Magazin Život i zdravlje je Vaš partner, pomoćnik i saputnik na putu zdravog načina života."(izvor).
 

Prvi text na koji možete naići govori o tome kako da povećate svoju inteligenciju, veoma zanimljivo i jako lepo napisano.


Zatim sledi priča o životu hrabre žene Maje Volk sa naslovne strane, možete pročitati intervju u kojem ona odgovara na čak 10 pitanja.


Zatim tu je text o tome šta sve može biti pretnja crevnoj flori i uopšte text na tu temu, šta ona predstavlja.


U ovom broju možete naći jedan baš poduži text na čak par stranica o osteoporozi, bolesti šupljikavih kostiju.


Text o oslabljenom mehuru i kako se ishranom i unosom tečnosti  može poboljšati kvalitet života.


Jako korisnih 5 saveta kako podići nivo energije u organizmu, meni se text dopao i shvatila sam da se ja većinom tih saveta držim već duže vreme :).


Kao i uvek text o prirodnoj kozmetici, ovaj put se radi o pilingu i ima dosta korisnih saveta kao i recepata kako da ih sami napravite kod kuće.


                             Jedan zanimljiv naslov za sve naše školarce i studente.


                             Text o tome kako da pokušate da ne upropastite svoj život.


Porodični kutak za sve roditelje, jako lepo napisano šta je to što deci treba i šta im je potrebno da bi rasli zdravo i srećno, takođe piše da deca uče ono što dožive.


Jedna rečenica koja se meni dopala " Jedna od osnovnih potreba deteta jeste da nekome bude važno ".


                           U ovom broju čeka vas i jedan zanimljivi ples sa pčelama :)


                Koristan text o tome zašto je važno očekivati dobro i nadati se dobru.



Za kraj jedan super text o gljivi Kombuha koja je mene lično zainteresovala jer sam čitala dosta o njoj, zovu je gljiva dugovečnosti.


       Za sam kraj tu su recepti iz zdrave kuhinje koji povoljno deluju na nervni sistem.


Kao što vidite ovaj broj časopisa zaista obiluje mnoštvom raznih i jako zanimljivih a uz to i korisnih tema, ja sam oduševljeno pročitala svoj primerak da trepnula nisam pa vam od srca preporučujem da nabavite svoj primerak. Cena časopisa je 150 dinara. Za sve dodatne informacije postoji sajt http://www.zivotizdravlje.net/ a tu je i FB stranica Život i Zdravlje.

Nadam se da sam uspela da vas zainteresujem za ovaj časopis, komentarišite slobodno šta mislite o njemu i da li ste imali prilike da prelistate neki broj? 



8 коментара:

  1. Nisam imala prilike da citam ovaj casopis ,ali vidim da ima interesantne teme

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno nabavite Slavice jedan primerak i javite mi utiske, oduševićete se :)

      Избриши
  2. Nisam imala prilike,ali cu se potruditi,kao i da posetim onaj predivni manastir o kome si juce pisala,bas sam malopre sa nekim pricala o tome,pa se nadam da cu uspeti,mada je daleko,ali verujem da ce vredeti,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Napisaću jedan post posebno baš o manastiru i verujem da će ti se dopasti, vredi otići svakako makar doživeti i videti taj raj na zemlji i osetiti taj mir, a časopis obavezno nabavi i čitaj svega korisnog uvek ima.

      Избриши
  3. Nisam redovni čitalac ovog časopisa, ali sam imala prilike da ga nekoliko puta pročitam. Uvek su bile korisne teme, a najviše su mi se dopale teme iz oblasti zdravlja. :) Možda ću početi češće da ga kupujem. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom da je odličan i koristan i vredi ga imati u kući uvek pri ruci, ja čuvam svaki broj i drago mi je da čujem da ćeš ga i ti češće čitati jer svaki broj mi se čini bolji od predhodnog :)

      Избриши
  4. Ranije sam citala ovaj casopis, dobro si me podsetila ja sam totalno zaboravila na njega. :D

    ОдговориИзбриши