"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 17. мај 2015.

Freeman antistress maska sa mineralima iz mrtvog mora

Puno sam u zadnje vreme čitala i slušala o ovoj maski za lice pozitivne komentare pa sam poželela da je probam. Igrom slučaja gospodja Vesna iz kompanije Kozmetika Teatar Freeman mi je baš nju poslala na testiranje. Jedva sam čekala da padne veče, da završim sve obaveze, da je namažem i isprobam njene čari. Sam naziv maske pa i pakovanje su me baš privukli jer ja sam neko ko more voli najviše na svetu i sanjam o njemu svakog dana, plus natpis anti-sress u kombinaciji, da li može bolje? Još kako mi je trebalo jedno opuštanje :).


Hranljiva maska sa mineralima iz mrtvog mora, čisti zapušene pore lica, uspostavlja balans i hidrira kožu.
Lavanda i Bergamont daju blazeni osecaj Spa tretmana. Otklanjaju stres kojim koža zrači.
Idealno za sve tipove kože.

Upustvo za upotrebu:
Naneti masku na lice i vrat, izbegnite deo oko očiju.
Kada se osuši isperite je toplom vodom .
Koristite je dva puta nedeljno ili češće ukoliko je potrebno.

Maska je doobila nagradu Beauty Award , kao najbolji proizvod u Americi.(izvor)


Masku sam namazala na čisto lice, prilično lako se razmazala što mi je jako važno, zatim sam legla, zažmurila i htela svim čulima da osetim njena dejstva i uživam. Miris malo blago podeća na more, ali na onaj miris kada plivate baš do nekih većih dubina, boja je jarko plava, vuče na zelenkasto. Ono što sam prvo primetila je jako zatezanje kože, slično kao kod maske mint & lemon o kojoj sam vam pisala ovde i koju sad imam u full size pakovanju i pomaže mi svaki mesec u kritičnim danima. Dakle nakon tog zatezanja koje nije neprijatno ali se baš oseti jako, sledi opuštanje. Osetila sam kako ispod maske moja koža nešto radi, malo je hladila pa je počela da greje i da me totalno opušta, samo što nisam zaspala. Inače moj pas me je čudno gledao i počeo da laje, valjda sam mu bila neobična pa mi je prekino meditaciju a i svakako je došlo vreme da isperem lice. To sam učinila toplom vodom, i nakon umivanja moja koža je bila zategnuta i vidno sjajnija, a znakovi stresa i umora, nestali su kao rukom odnešeni. Zaista sve pohvale za ovu masku zaslužuje od mene čistu desetku, ništa manje, posebno jer mi nije isušila dodatno moje suve delove kože.


Pakovanje je od 15 ml i sasvim je dovoljno za dve upotrebe, cena na sajtu je trenutno 179.67 din, možete je poručiti na ovom linku klik



Još jedno obaveštenje da je u toku velika akcija proizvoda na bazi puževe sluzi po promo cenama, tako da je kreme noćna i za izbeljivanje 850 dinara, a sapun za lice i telo 250 dinara.

Za sve informacije o proizvodima tu je FB stranica Kozmetika Teatar Freeman kao i sajt preko kojeg možete i naručiti proizvode  http://www.kozmetika-teatar.rs/index.html . Takođe me je piling za pete oduševio o tome više možete pročitati ovde .

Da li ste vi imali prilike da probate neku od Freeman maski i koja vam se najviše dopala, i zanimaju me vaši utisci baš o ovoj koju sam vam danas predstavila? :).

6 коментара:

  1. Probala sam samo jednu Freeman masku i to onu sa acai bobicama i bila mi je ok :) Ova maskica mi se baš sviđa, posebno zato što je anti-stres :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da bi u ovoj naročito uživala koliko sam uspela da te upoznam do sada <3

      Избриши
  2. Nisam probala,ali posto kazes da predivno mirise,cisti zapusene pore,hidrira kozu izgleda da bi mi bas bila potrebna,pa cu je mozda kupiti,u svakom slucaju dobar post.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. мај 2015. 00:33

    Okej, sad ovo moram da probam zbog mirisa, ako ništa drugo. I da pustim neku muziku za opuštanje sa zvucima morskih talasa i eto mora :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svako od nas drugačije doživi miris ali mene je neodoljivo podsetio na te morske dubine :) Javljaj kad probaš, baš me zanima tvoje mišljenje .

      Избриши