"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 20. март 2015.

Freeman krema za pete peprmint-šljiva



Danas ću vam pisati o jednom sjajnom proizvodu iz Freeman kolekcije koji sam koristila u zadnje vreme, a to je piling krema za pete pepermint i šljiva. Moram priznati da sam se prvi put srela sa ovom vrstom proizvoda i da nikad ranije nisam koristila proizvode u te svrhe. Kako idem starija koža na petama mi postaje zadebljana i hrapava a to je ono što me zaista iritira, inače sa neprijatnim mirisima nogu nemam problem.

*Krema za piling pete peprmint šljiva je luksuzni Spa tretman koji ćete sebi priuštiti u kućnim uslovima. Krema za pete pepermint šljiva Freeman kozmetike je hidrantna krema koja pomaže uklanjanju žuljeva i grubih delova pete. Krema se svakodnevno koristi sprečava pucanje suve kože na petama. Dubinski prodire u kožu,ne masti i brzo upija.
Sastav:
Sadrži Vitamin E, koji pomaže zarastanju žuljeva i rana koje se pojavljuju. Krema za pete pepermint sljiva sadrži ulje čajnog drveta , koje obnavlja kožu na petama i olakšava bolove, deluje antiseptično, te umiruje upale na koži, brzo zaceljuje žuljeve i omekšava kožu.
Najbolje rezultate krema za pete permint sljiva Freeman kozmetike pokazala je kod dijabetičara, gde sprečava pojavu rana na nogama. (izvor).


Nakon dve upotrebe ove kreme za pete ja mogu da potvrdim sve gore napisano, koža peta je daleko mekša, nežnija, nije više onako hrapava, čak se na nekim delovima i oljuštio mrtvi sloj kože jednostavno sam od sebe, zaista fenomenalan rezultat. Krema lagano hladi kožu verovatno zbog tog peperminta u sebi to je jedino što mi ne godi jer inače imam problema sa ledenim tabanima ali kad se to zanemari krema je više nego odlična, pravi pravcati piling za stopala. Inače ono što mi se još mnogo dopada kod ove kreme/pilinga što mi dok ga mažem lagano masira stopala i podstiče cirkulaciju a u isto vreme opušta.
Moram samo da vam napomenem da je prvi proizvod koji sam probala od Freeman kozmetike bio piling za telo od nara, dobila sam par testera ali sasvim dovoljno za nekoliko korišćenja, i taj proizvod me je oduševio kako mirisom tako i delovanjem pa razmišljam i planiram da se počastim sa celom bočicom.



Predhodni post o Freeman maski Mint and Lemon možete pročitati ovde, a za sve ostale informacije tu je njihov sajt http://www.kozmetika-teatar.rs/index.html.

Da li ste probali ovaj piling za pete ili neki sličan proizvod ?


6 коментара:

  1. Njihove proizvode nisam probala,jedino sto sam probala ovog tipa je od Oriflame i Avona,mada nije lose znati jos ponesto o tome.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam ovoj piling probala, obicno radim piling onim proizvodom koji koristim za telo i super mi odgovara, koza je mekana i nezna. Ali taj piling za telo sa narom mi zvuci bas zanimljivo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj piling sa narom ne mogu da zaboravim, toliko mi je pružio divne trenutke pod tušem :D

      Избриши
  3. Bas cu isprobati :) nazalost Freeman maske za lice mi nisu nikako odgovarale, dobila sam neku alergijsku reakciju, ali mislim da su pete otpornije na takve probleme :D super post!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga moja za pohvale :). Znaš kako svi smo mi različiti pa tako različito reagujemo i na razne proizvode, zato je tržište prepuo svega :). Meni je jedna njihova maska prijala izuzetno dok piling baš i nije, pisala sam o tome svemu. Međutim ovo za pete me je očaralo ali zaista, osećaj je neopisiv :).

      Избриши