"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 2. јун 2015.

Avon tuširalice


Danas ću vam u postu predstaviti Avon tuširalice koje ja stalno koristim i obožavam. Najviše volim liniju Senses koja obiluje mnoštvom predivnih mirisnih gelova za tuširanje, probala sam mnoge, volim ih sve, ali ipak neke malo više od drugih. Moja trenutna 3 favorita možete videti na slici gore, a to su Winter Cocoon, Recharge i Romantic garden of Eden, različite mirisne note ali nega kože tela jednako dobra. Svaki od ovih gelova sadrži 250 ml proizvoda a cene su u zavisnosti od kataloga, često se mogu naći na sniženju po vrlo povoljnoj ceni.



*Winter Cocoon mi je omiljeni od ova 3 jer sadrži vanilu a ja sam jako slaba na njen miris i na sve proizvode koji je sadrže. Pored vanile tu je i sandalovina koja upotpunjuje taj nežni miris i budi sva moja čula tokom tuširanja, a kože je hidrirana i meka. Iako ovakve mirisne note više volim da koristim leti, ove zime im nisam odolela.


*Recharge enerising passion fruit & musk je gel za tuširanje koji je osvojio sve ukućane a posebno mog muža pa ga je čak nosio i kada je išao na teren da radi par dana. Miriše na narandžu po meni najviše uz neke ostale voćkice, sadrži mošus i zaista osvežava i puni vam baterije a nakon tuširanja njime celo kupatilo miriše i taj miris se širi po celom stanu još dugo i mi svi uživamo i relaksiramo se, zaista jedan odličan gel, ko nije probao nek to obavezno učini :). Uz predivan miris i opuštajući efekat jako lepo neguje kožu, svi znate da je moja izrazito suva naročito zimi i zaista mi odgovara i u tu svrhu.


*Romantic Garden of Eden je baš oanko pravi nežni romantični mirisni gel kako i sam naziv kaže, miriše na cveće , na proleće, prelep miris koji se širi svuda oko mene dok se tuširam i imam osećaj kao da sam u nekoj bašti a oko mene potok, mir, tišina, zaista čudesno .


Za kraj tu je i ova kupkica od lubenice, a pošto mi nemamo kadu koristimo je u vidu gela za tuširanje i odlično nam služi, svi je volimo i rado koristimo. Kad kažem svi mislim na mamu, brata, muža i mene, dovoljno je velika da je ima za sve plus jako lepo i mnogo peni pa je dovoljno malu količinu sipati na sunđer ili na ono čime se već kupate. Takođe sam potrošila ovih dana i mirisni set koji se sastoji od tri proizvoda a miriše na mango i nar, kupila sam ga na sniženju za nekih 500 dinara, a dobila sam još nekih mirisnih stvarčica pa biće još dosta postova.


Da li vi koristite Avon gelove za tuširanje i kupke i koji su vam omiljeni mirisi? Hvala na čitanju i svakom komentaru unapred, veliki pozdrav :).

18 коментара:

  1. Ja obožavam Avonove proizvode <3. Senses kolekcijekcija zaista ima bogatu ponudu, prvi prouzvod koji sam imala je bio baš Senses gel, ali sam primetila da mi malo isušuju kožu :( ništa strašno, ali je nanošenje kreme obavezno nakon toga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si poneki ume malo da isuši ali kako ja svakako koristim odmah i in shover mlekce, pa zatim i razne mazalice jer imam baš suvu kožu to se nije ni dalo mnogo primetiti , ali mirisi su čarobni :)

      Избриши
  2. Imala i obožavala :) Sada su na redu neke druge ali Avonovim kupkama se uvek rado vraćam a najviše volim cvetne, osvežavajuće mirise. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj post mi je u arhivi već par meseci, nikako da dođe na red i ja sad koristima malo neke druge, al Avon bar jedan je must have u kući, pisaće se <3

      Избриши
  3. Kpristim Avonoce gelove i svi su mi odlicni.Jos bih dodala Senses Lagoon koji je osvezavajuci za leto i stvarno je divan.Sad sam presla na Afrpdota gelove aku jis uvek mi u rezervi stoji Avon.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne sećam se da li sam probala taj baš ću morati da prelistam :) Afrodita su odlični ja sad koristim od manga :)

      Избриши
  4. Izvinite za greske u kucanju ali mi se ne vide slova na tastaturi a ja zurim kad kucam.

    ОдговориИзбриши
  5. Ovi gelovi su divni,obozavam ih mada je moj favorit Romantic Garden of Eden,nekako se uz njegov miris sva raznezim,mada su i ostali super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, miris je baš kao da se nalaziš u nekoj bašti prepunoj raznog cveća :)

      Избриши
  6. i ja volim Avon gelove za tusiranje, prelijepo mirisu, meni je nadrazi onaj od zelene jabuke sto bude samo oko nove godine, tad kupim zalihe :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala taj, baš ću morati, ja sad imam još od limuna da isprobam i onaj u obliju sneška :D.

      Избриши
  7. Imala sam sve ove, i obozavala sam ih..:) Inace, dopadaju mi se skoro svi njihovi gelovi za tusiranje..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Delimo mišljenje, ja nisam baš sve probala ali koje jesam svaki je na svoj način predivan :)

      Избриши
  8. Анониман2. јун 2015. 15:44

    Volim ih i ja ali rijetko kad ih kupujem, biće da su mi Baleini draži :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim ja i Baleu ali dok se nije pojavila samo sam Avon i Niveu koristila pa je ostala navika :)

      Избриши
  9. Imam jednu tuširalicu iz linije Senses i mislim da ih neću više kupiti, ne zato što sam nezadovoljna tuširalicom, nego ambalažom. Čep mi je katastrofa, teško se otvara i nokat sam potrgala pokušavajući ga otvoriti. Sad da ne uništim ostale nokte otvaram tuširalicu zubima pa imam okus gela u ustima. Uglavnom, katastrofa :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imala sam jednom sličan problem pa znam o čemu pišeš , pa kad se problem ponovio sačuvala sam svoju baby love kupkicu sa pumpicom kad se potrošila i od tada sipam gel koji koristim u tu bočicu i super, tako mi je i lakše i praktičnije :)

      Избриши