"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 19. јун 2015.

Balea mleko za kosu breskva i kokos


Balea mleko za kosu stiglo je u prvom mom paketiću od sklopljene saradnje sa Dm drogerije Srbija i radovala sam se kao malo dete jer se tu našao proizvod na koji sam uvek slaba, još kada sam pročitala u sastavu kokos bila sam kupljena momentalno mirisom proizvoda i jedva čekala da ga isprobam. Ranije sam probala ovo mleko od drugarice neke druge mirisne note ali nije bilo dovoljno vremena da steknem neke utiske o njemu, ali zato ih o ovom imam dosta.


Ne znam kako da započnem rečenicu a da vam odmah ne otkrijem koliko mi se dopada ovaj proizvod pa sam rešila da ne okolišam, dakle jako mi odgovara i za moju kosu i moje potrebe je savršen. Iako u sastavu ima i breskvu ja je ne osetim mnogo mada vuče malo na taj slatkasto voćkasti miris. Ja sam se fokusirala samo na kokos koji je onako pravi, osvežavajući i nije veštački što me dodatno raduje. Zadržava se u kosi i do dva,tri dana i tačno ga možete osetiti kada je vetar zaleprša. Mleko je bele boje, ja sam ga mazala na mokru kosu prosušenu peškirom a zatim sam posle prve upotrebe kosu osušila prirodno jer je napolju bilo sunčano i toplo i mleko mi je taj proces baš ubrzalo jer inače moja gusta kosa se i sa fenom suši nekad više od pola sata a onda zamislite prirodnim putem. Na slici dole videćete rezultat toga, ja sam bila presrećna :).


Narednih puta sam mleko koristila po istom principu ali sam kosu sušila fenom jer nisam imala vremena za ovaj drugi način, i efekat na kosu je isti, kosa je meka, lepršava i mirisna, lako se raščešljava i ne mrsi se, mleko ne masti kosu, ne lepi je, šta još poželeti od proizvoda za kosu koji miriše na kokos ? :).


Na proizvodu piše da je bez silikona, da je za suvu i oštećenu kosu, iako moja nije ništa od toga izuzetno mi prija pa sam shvatila da bi curama sa tim problemom uspeo da pomogne da ga reše. Proizvod štiti od toplote i olakšava češljanje, neguje kosu. Repair kompleks zaštitno oblaže kosu. Posebna formula za negu hidrira i kožu glave. Nakon pranja ravnomerno naneti na vlažnu kosu, ne ispirati. Sastav proizvoda možete videti na slici dole.


Pakovanje je lepo, praktično, od 200ml a pumpica dodatno olakšava ceo postupak, za kosu moje dužine dovoljno je 3-4 mere da se utrlja duž cele kose.


Da li ste probali ovo mleko za kosu i kakvi su vaši utisci ? :)

http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/
*PR proizvod

44 коментара:

  1. Moraću da ga probam, lako je mene ubediti. Volim pakovanja sa pumpicom to me baš kupuje kod proizvoda. A kako mi je kosa dosta oštećena od čestih farbanja na šta sam trenutno stavila tačku, nadam se da će pomoći pri oporavku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da ti kažem kako deluje u tu svrhu ali sve ostalo je savršeno pa obavezno probaj i javi utiske :)

      Избриши
    2. Ja ga imam i meni je solidan,ali mi je od tih proizvoda koji se nanose na vlaznu kosu i ne ispiraju,najbolji pantene soufle beli.

      Избриши
    3. Nisam probala draga Snežana taj koji ste naveli pa ne mogu da uporedim, hvala za komentar :)

      Избриши
  2. Nisam probala ali cu sigurno probati! Kombinacija breskve i kokosa je sigurno super! Obozavam kada mi kosa lepo mirise, sada kada mi je kratka kontam koliko mi fali njen miris :) jedva cekam da naraste :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Narašće samo strpljenja, ovaj miris će ti se dopasti sigurno tako da što pre u nabavku :)

      Избриши
    2. :D Ivica ce me ubiti koliko para trosim na kozmetiku :D moj ceo stolic pun, i jos svugde po kuci jos po nesto moje, a on u jednom uglu Freska gora dezodorans, Dove kremu i parfem :D uvek me pita kako me ne mrzi da sve te stvari stavljam na sebe (jer ume da traje i po pola sata :) ) i kako vise znam sta mi za sta sluzi :) Ali ovo cu morati da probam mislim da ce mi se miris jako dopasti!

      Избриши
    3. Meni je moj muž rekao da kada budemo tražili stan moramo naglasiti da nam treba sa magacinom, samo slažem redom kojim dobijem za testiranje i pišem kad je šta stiglo, zapisujem utiske, nešto uvalim mami ili njemu pa i njih teram da zapisuju, tako da svako mora da ima neki hobi, slabost, šta god, samo ti uživaj ko njemu brani da se macka :D

      Избриши
  3. Nisam ga probala, ali kupujem prvom prilikom. Da li miris ostaje u kosi i nakon sušenja fenom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Daco ja imam tu sreću da moja kosa zadržava mirise ali to sve zavisi jer poznajem mnoge druge cure kojima se to ne dešava pa ti ne mogu reći tačno, ali probaj isplati se :)

      Избриши
    2. Kupila sam i zaista predivno miriše. :)

      Избриши
    3. Mnogo mi je drago da ti se dopada :*

      Избриши
  4. Imaš jako lijepu kosu :D Koristila sam i raniju verziju( sa mangom?) i nisam primjetila razliku u efektu. Super proizvod a košta sitnicu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam to sa mangom ali svega dva puta pa ne mogu da sudim, probaj obavezno jer kao što i sama kažeš vrlo je povoljan a po meni i savršen i miris i učinak kada se radi o mojoj kosi. Hvala na pohvalama :)

      Избриши
  5. Анониман19. јун 2015. 14:14

    Imaš lijepu kosu :) Baš ću ga probati, volim kokos :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno zaista u nju puno i ulažem i ne farbam se evo 4 godine , obavezno probaj pa javi :)

      Избриши
  6. Анониман19. јун 2015. 23:56

    Moraću da ga probam kad budem imala prilike, mada ne mogu da prežalim što nemam dm u mom gradu, pa mi je izbor ograničen na lilly i na povremene ture do Beograda.
    Svidja mi se kombinacija breskve i kokosa, mogu samo da zamislim kako to miriše.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako mi je žao što to čujem i moramo da apelujemo na DM da otvara tamo negde kod tebe, zaista puno gubiš jer imaju genijalne proizvode i pristupačne cene. Miriše predivno ali dok ne osetiš sama teško je opisati :)

      Избриши
  7. Korisila sam onu narandžastu bočicu, sa mango, što kažeš da si probala. Ovu još nisam stigla da ugrabim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne čekaj nego grabi, kajaćeš se ako ne probaš , naravno ako voliš kokos bar pola kao ja :*

      Избриши
  8. Ovo nisam koristila,ali svakako cu se potruditi,deluje primamljivo.

    ОдговориИзбриши
  9. Nisam probala ali posle ovoga sto sam procitala sigurno cu ga kupiti,volim takve proizvode a i kokos takodje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno Slavice ovo je onaj pravi letnji miris kokosa u kosi, oduševiće vas :)

      Избриши
  10. Bas bih volela da ga probam. Verujem da je super. Sve sto sam probala od Balea proizvoda je super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi ovo za tvoju kosu baš bilo idealno, a za Baleu se slažem sve odlično a sve povoljno, da i to doživimo kod nas :)

      Избриши
  11. Kokos <3 Nisam ovo čudo još vidjela u DM, ali morat ću ga potražiti jer sve što si rekla mi se sviđa :D Nisam probala puno Balea proizvoda za kosu, ali njihova maska za kosu sa smokvom mi je jedna od dražih i bolja je od onih puno skupljih :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim da i na kokos nas dve reagujemo slično kao i na mnoge druge stvari pa po tome sudeći potraži obavezno ovaj proizvod i probaj, nemaš šta da izgubiš <3

      Избриши
  12. Ako postoji u mome Dm-u , definitivno ga kupujem. :)

    ОдговориИзбриши
  13. Nisam probala ovakav tip proizvoda, ali bih jako volela. Mojoj kovrdžavoj kosi je uvek potrebna dodatna nega, a još ako je sa mirisom kokosa :)... P.S. Imaš preeelepu boju kose i prelepu kosu, vidi se da baš ulažeš u nju :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga moja, mnogo sam se namučila da dođem do ovakve kose i znaš i sama koje sam sve problemem imala, a onda sam prestala da se farbam, koristim svašta i negujem je zaista i evo rezultata. Mislim da bi tebi kovrdzavici odgovaralo ovo sigurno da ti smiri kosicu malo a miris bi te oborio sa nogu:)

      Избриши
    2. Uh, u to ne sumnjam :)! Samo još da imam DM :D Za blogorođendan ću poželeti da mi otvore jedan ili u LE ili u PI. Mislim da bih kampovala ispred :D Hahhah

      Избриши
    3. Moraćemo jedan apel za to, neverovatno je da ih nema a kod mene na svakom ćošku nekad se trudim da ga zaobiđem al ne uspe često, makar moram po one XXL štapiće :)

      Избриши
  14. Nisam ga probala, ali sama cinjenica da je sa mirisom kokosa dovoljna je da ga za sad stavim na listu zelja. :) Kosa ti divno izgleda! :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno da probate pa da nam javite utiske, ovo je proizvod koji se jednostavno ne sme propustiti i hvala za kompliment :)

      Избриши
  15. Ja sam ga kupila i mogu reći da sam razočarana. Niti se miris dugo zadržava u kosi, niti daje mekoću.Indvidualna stvar.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tačno tako zato ja uvek napomenem da je proizvod tako delovao meni a to ne znači da će svima, imam drugaricu koja npr. koristi sve isto što i ja njoj ne ostane u kosi meni ostane, nadam se da ćeš naći nešto drugo što odgovara tebi, širok je asortiman :)

      Избриши
  16. Ja ih vec duze vreme koristim, u pocetku sam koristila mleko sa mangom i alojom a u zadnje vreme vanilu i kokos, kosa je sjajna, glatka, prelepo mirise, a naj naj mi je sto se ne ispira a miris je dugotrajan

    ОдговориИзбриши
  17. Koristim vec trecu flasicu i jako sam zadovoljna. Inace kosa mi je farbana a i tanke je vlasi i sklona mrsenju. Sa ovim mlekom, mrsenje je reseno. jedino sto ga nema u prodaji u mom gradu, pa mi ga salju postom.

    ОдговориИзбриши