"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 29. јун 2015.

Sun Dance sprej za sunčanje i Balea losion za telo


Ova dva predivna proizvoda sam dobila u junskom paketiću pored još dva o kojima sam vam već pisala, i to je prvi paketić koji je stigao na moju adresu nakon ostvarene saradnje iz snova sa dm drogerije Srbija. Inače često kupujem i koristim proivode od Balea i Alverde brenda jer mi izuzetno odgovaraju, jer su kvalitetni i jako pristupačni i na neki način već provereni kad sam ja u pitanju, i koža i kosa ih vole, pa je samim tim moja sreća zbog ove saradnje bila još veća.


SUN dance kolekciju nisam do sada imala prilike da probam i radovala sam se što sam je najzad dobila. Sprej za sunčanje koji sam ja dobila je zaštitnog faktora 20, a kako ja za sunčanje koristim mnogo veći jer sam jako bleda i osetljive kože, ovo mi je super poslužilo za svakodnevne aktivnosti koje moram da obavljam po gradu a zbog većih temperatura neki delovi tela su mi direkto izloženi suncu jer nosim bermude, majice na bretele i slično. Svakog dana pre nego što krenem negde ja našpricam svoj sprej na delove tela koji su izloženi suncu, lepo ga razmažem i mirno krenem u svoj ludi letnji ples po vrelom asfaltu :).


Sprej ima pumpicu koja olakšava postupak nanošenja proizvoda, ambalaža je lepa, kvalitetna i vesela, prava letnja. Miris je blag, svež i prijatan i blago se zadržava na koži što ja jako volim, lepo se razmazuje, nema tragova na odeći, ja ga špricam direktno na kožu a zatim lagano utrljam, moja koža ga brzo upija. Primetila sam da me lepo štiti svih ovih dana pogotovo kada je ovo varljivo vreme i sunce kroz oblake za koje kažu da je najštetnije. Nisam imala probleme crvenila, peckanja, sušenja kože ili svraba koji mi se inače znaju javiti ako se ne zaštitim pre izlaska iz kuće.


Zaključak je da ovaj faktor zaštite može da posluži za situacije koje sam ja navela što se mene lično tiče ali kada bih išla na letovanje ili neko sunčanje morao bi da bude mnogo veći faktor, barem prvih par dana, inače proizvod je odličan sve pohvale, pakovanje sadrži 200ml i po mojim proračunima može da potraje celu sezonu ako ga koristite u iste svrhe kao ja :).


Balea body lotion Tropical sunshine sa mirisom pomorandže i manga je prava letnja poslastica za sladokusce i ljubitelje egzotike. Ovaj proizvod je nažalost iz ograničene serije pa se neće dugo nalaziti na policama DM-a zato požurite po svoj primerak jer zažalićete ako ga ne probate. Nisam znala da jedan toliko jednostavan losion za telo može da bude toliko moćan, na prvi pogled isti kao i većina drugih, namažete ga posle tuširanja, predivno nestvarno miriše i to je to, međutim tek posle par dana vi shvatate koliko on deluje na vas pozitivno a ne samo na vašu kožu. Miris totalno opušta i kada se maže svaki dan nakon tuširanja imam utisak da se jače zadržava u koži, pa kad sednete ili legnete da odmarate on se širi svuda oko vas, a ako ipak krenete u neku šetnju neko će se sigurno okrenuti za vama misleći da na sebi imate neki letnji voćni ili cvetni parfem.


Pakovanje proizvoda je divno , šareno već sam pogled na njega vas oraspoloži. Učinak losiona na kožu je zadovoljio moje dnevne potrebe pa i sa te strane od mene ima plus, lepo hidrira, lepo se razmazuje, ostavlja osećaj nežne svilenkaste kože za sobom nakon par dana upotrebe. Sadrži još i ulja na biljnoj bazi i glicerin, pakovanje od 200ml i troši se dosta brzo, pogotovo nama suvokožcima ali sa obzirom na jako pristupačnu cenu mislim da je to ok. Sastav možete videti na slici dole.


Još jednom kao i uvek  ja zadovoljna ponudom u Dm-u i novim proizvodima koje sam isprobala. Imam dosta toga još da vam pišem o Baleinim proizvodima koje sam koristila u predhodnom periodu i koji su me oduševili pa uskoro pripremam jedan post o tome, a kompaniji još jednom hvala na svemu, i jedva čekam julski paketić.
Za više informacija posetite njihov sajt http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/.

Post o Balea mleku za kosu kokos i breskva je dostigao jako veliku čitanost na blogu za kratko vreme ali ako ste ga slučajno propustili obavezno ga pročitajte ovde.

Da li se vi isprobali nešto od ovih proizvoda ili nešto iz novog asortimana i kakvi su vaši utisci?

*PR proizvodi

16 коментара:

  1. Ja imam takav gel za tusiranje,pravi letnji miris :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za rođendan sam dobila set gel i mleko mango mambo se zove isto iz ove limited kolekcije, to je sada na redu za isprobavanje, mirisi sz baš letnji i čarobni :)

      Избриши
    2. Javi utiske, ja bas volim miris manga :)

      Избриши
    3. Javljam i pišem samo da dođe na red, imam listu čekanja hehe :)

      Избриши
  2. Koristim SunDance labelo, faktor 20 i leti i zimi, i sjajno stiti, mogu reci da me je cesto puta spasio na moru, sjajno stiti

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala labelo ali to je must have tako da kupujem prvom prilikom :)

      Избриши
  3. I ja imam svetlu kozu i koristim Niveu, zastitni faktor 50, ali bih mozda mogla da, kao i ti za te neke setnje i obaveze po gradu koristim i malo manji zastitni faktor i to sto je ovaj Balea sprej sa pumpicom mi se svidja, jer ja bas moram da pazim da mi ne ostane tragova na odeci, prilikom stavljanja mleka za suncanje. Ovaj losion za telo sam kupila, miris mi se svideo, a i cim sam videla papagaja na pakovanju ( ceo zivot imam papagaje), nisam mogla da odolim. Medjutim, meni nije bas odgovarao, koristila sam ga malo, pa sam ga na kraju dala sestri, njoj je odlican. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam koristila Niveu uvek kada sam išla na sunčanje ili letovanje i Top Ten proizvode koji su mi se odlično pokazali, i za sunčanje i posle sunčanja, mada me je ovaj Sun dance baš prijatno iznenadio, ima i veći faktori u ponudi pa vredi probati svakako, a što se tiče mleka za telo sve zavisi od tipa kože, meni sada odgovara ali ja pod tušem koristim pre toga čuveno mleko Balea od vanile pa kad se to spoji verovatno dobijam pravi učinak, jer sam suvokožac i to teški :).

      Избриши
  4. Obožavam Balea LE losione za tijeop jer su svi tako fini i mirišljavi :) Nabavit ću i ovaj jer mi se čini idealan za ljeto :D Sun Dance kreme obožavam i već dugo kupujem samo njih kad idem na ljetovanje, a njihov fluid za lice koristim svakodnevno :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam sada prvi put probala Sun Dance i osvojio me je tako da od sada ih i ja koristim , a Balea LE su posebna priča svaki proizvod posebno :). Fluid vidiš nisa probala mogla bih :).

      Избриши
  5. Balea proizvode obozavam. Nisam probala Sun Dance ali verujem da je dobar.

    ОдговориИзбриши
  6. Kako bih volela da probam ovaj losion ,jos uvek me mami onaj miris pomorandze i manga,ali mozda jednom i probam,divan ti je post.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga onda požuri do DM-a jer je ograničena serija a cena je povoljna , i javi nam utiske , hvala za kompliment :*

      Избриши
  7. Do sada nisam probala Sun Dance proizvode, ali moracu. Svi ih nesto hvale ovih dana. ;) a i ovaj losion mi se bas dopada. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvale ga sa pravom, uverićeš se i sama , a losion je letnji must have :)

      Избриши