"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 27. јун 2015.

Herbateria - stik za usne, buter za telo i prirodni dezodorans u stiku


Pre nekog vremena sam dobila na testiranje ovaj set sačinjen od 3 potpuno prirodna proizvoda o kojima sve više možete čitati na mom blogu. U pitanju je brend Herbateria za koji pre ovog kontakta sa njima nisam ni čula moram biti iskrena pa verujem da nisu ni mnogi od vas. Odnosno da se ispravim videla sam recenziju butera kod koleginice na blogu HealthAlt koji inače pratim i volim. Mislim da prirodna kozmetika tek počinje polako da zaživljava kod nas i to me posebno raduje, jer ko se jednom prepusti njenim čarima razumeće ovo što ja pišem sve češće i sve više o takvim proizvodima.


Potpuno prirodan deo stik izrađen od bezbednih biljnih sirovina, sode bikarbone i etarskih ulja, bez aluminijuma i parabena.
Sastav: Ši buter, kakao buter, kokosovo ulje, vosak, soda bikarbona, etarsko ulje čajevca, miris vanile.
Stik koristim već neko vreme i trebalo mi je malo duže da steknem utiske o njemu jer mi nije delovao isto svaki dan, nego u zavisnosti od mojih hormonalnih promena. Dakle dok su hormoni mirovali štitio me je super, po ceo dan i od znojenja i od neprijatnih mirisa sa kojima inače i nemam problem dok hormoni miruju, međutim u danima kad oni malo podivljaju nije mi pomagao, to jest nije me štitio dovoljno, moram biti iskrena. Za sve one koji nemaju ovih problema mislim da je idealan lagan izbor za ovo leto, miriše predivno na pravu pravcatu vanilu, osvežava i pruža divna nežan osećaj na koži pazuha, čak se može nanositi odmah  nakon brijanja nema iritacija i crvenila. Proizvod sadrži 30ml i dosta se sporo troši.


Herbateria prirodni stik za usne sadrži kakao buter, vosak, bademovo ulje, ulje jojobe, miris vanile, shea puter. Sa ovim stikom za usne sam jako zadovoljna, jako lepo neguje usne i čini ih glatkim, sanira problem ispucalih usana sa čim ja inače stalno vodim borbu, miris je malo jači, podseća me na one jelkice od vanile što se stavljaju u automobile. Malo je tvrđe teksture pa se samim tim i sporije troši, dopada i se što se ne topi na ovim letnjim temperaturama kada ga nosim sa sobom u tašnici, sve u svemu super proizvod.


Herbateria body buter kombinacija najboljih biljnih sastojaka za negu kože, ši puter, kakao puter, bilja ulja: bademovo, maslinovo, avokado, jojoba, vosak, etarska ulja i mirisi. Bez vode , emulgatora konzervansa i aditiva, miris vanile.

Od sva tri ova proizvoda buter mi se dopao najviše, i najbolje odgovarao mojoj koži, i sam miris je nekako najblaži i najlepši po mom ukusu. Jako se lako razmazuje po telu, moja koža ga upija u sekundi, ne ostavlja masne tragove a koža dugo nakon upotrebe ostaje glatka i mirisna kao da ste se kupali u nekoj kupki od vanile, zaista ostavlja mirisan trag za sobom čak i na ulici. Tekstura je onako malo više uljana da se tako izrazim, podseća me na ulja za sunčanje pa se samim tim i lakše razmazuje po koži i treba manja količina iako je ovo pakovanje od 50ml meni koristilo oko pola meseca ali ja imam dosta suvu kožu to već svi znate. Pakovanja proizvoda su obična i jednostavna ali zato njihov sastav to svakako nije.


Jako sam zadovoljna svim proizvodima, naročito buterom za telo pa bih volela da probam i onaj čokoladni. Zahvaljujem se kompaniji na ukazanom poverenju da testiram ovaj divan set i uživam u njemu, vi ove proizvode možete nabaviti u biljnoj apoteci Herbateria koja se nalazi u Somboru čini mi se  a za ostala prodajna mesta nisam sigurna pa ne bih da pišem napamet, zato za sve informacije o ovim proizvodima postoji FB stranica PrirodniLek.com kao i njihov sajt http://prirodnilek.com/.

Da li ste već probali nešto od ovih đakonija i kakvi su vaši utisci? :).

*PR proizvodi

10 коментара:

  1. Nisam probala nijedan broizvod ovog brenda, ali ovaj buter merkam vec neko vreme, medjutim ako traje pola meseca.... ne znam bas....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To ništa ne mora da znači ovo je pisano iz mog ugla, a ja imam jako suvu kožu i mazala sam ga svaki dan jer mi se mnogo dopao i to na celo telo :)

      Избриши
  2. Nisam koristila ništa od ovih đakonija, nisam ni čula za ovaj brend, ali mi je prvenstveno drago što je sve više onih koji se bave izradom prirodne kozmetike. :) Ovaj buter deluje baš fino, a kad sam pročitala da postoji i čokoladni, odmah sam zamislila taj divan miris. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je drago što dobijam priliku da am predstavljam sve ove brendove i njihovu divnu kozmetiku kao i moje koleginice, pa se nekako nadam da će sve više devojaka početi da bira neke prirodne komade i da će ih uvrstiti u svakodnevnu negu :).

      Избриши
  3. Pokušala sam kod Health Alt da osvojim ovaj čokoladni ali nisam uspela tako da ću ga možda sama kupiti. Ti si se baš izmackala xD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da baš uživam u mackanju, u zadnjih godinu dana sam se mackala kao što čitav život nisam i mogu ti reći da mi godi, pre sam bila malo lenja i mrzelo me, često sam preskakala neke bitne stvari sad vidim koliko sam grešila , javi mi utiske za čokoladni kad ga nabaciš :).

      Избриши
  4. Obozavam prirodne proizvode,ali od ovoga ovde izlozenog posebno me odusevio dezodorans,a ionako se puno znojim,pa cu ga prvom prilikom probati,divan post.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada, prvom prilikom kad ga isprobaš javi nam i tvoje utiske :)

      Избриши
  5. Odlican post. I ja prednost dajem prirodnoj kozmetici, svidja mi se stik, mada se plasim da meni ne bi bio dovoljan za velike vrucine, jer se dosta znojim. Labela su moja slabost, a miris vanile obozavam. Definitivno bih volela da ga isprobam.

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako je tako onda te ništa ne košta da poručiš i probaš koliko sam upućena dosta su povoljne cene, stik za usne je baš ona prava jaka vanila koja obara sa nogu, za ljubitelje jačih mirisa :). Hvala za komentar.

      Избриши