"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 9. јун 2015.

Marrakesh nagradna igra # 13


Dragi moji pratioci mislim da ste svi upućeni u predivne prirodne proizvode kompanije Marrakesh Srbija, naročito kada je nega kose u pitanju, međutim oni su izbacili na tržište gomilu noviteta, ako mene pitate svaki je čaroban i interesantan na svoj način, meni je poslat jedan na testiranje ali to nije sve, mislili smo i na vas pa vam ovim putem poklanjamo jedan novitet. Ako ste propustili moju recenziju o njihovom čudotvornom serumu za ispravljanje kose možete je pročitati ovde, a sada da ne dužim i da pređem na stvar :).


Kompanija vam u saradnji sa mojim blogom poklanja jedan ovaj predivni proizvod sa slike gore. U pitanju je Marrakesh sveća 3u1 proizvod koji je ujedno Aromaterapeutska sveća, hidrantno ulje i
ulje za masažu, i ne samo to on je i 100 % prirodan. Sastav proizvoda je:
Ulje od soje – Emolijent koji poboljšava teksturu kože i izjednačava pigmentaciju,
Kokosovo ulje – Emolijente sa antigljivičnim i antimikrobskim svojstvima,
Ulje konoplje – Emolijent koji ima anti-oksidaciona svojstva koja smanjuju upalu, sprečava oštećenje tkiva i pomaže oporavku kože zahvaćenu psorijazom i ekcemom,
Ulje kajsije – Emolijent koji ubrzava upijanje zbog bržeg tretmana
Ulje jojobe – Emolijentni vosak koji se isto brzo upija i ima anti – mikrobska svojstva
Ulje avokada – Emolijent koji prodire kroz epidermis sve do derma za dublji efekat i hidrataciju,
Vitamin E – Emolijent sa anti-oksidcionim svojstvima, i esencijalna ulja. cena proizvoda u prodaji je 1700,00 RSD. Možete detalje videti na ovom linku.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:
1. Lajkovati FB stranicu Marrakesh Srbija
2. Lajkovati FB stranicu bloga Sreća je zdravlje
3. Sliku sa FB stranice ( OVU SLIKU )  podelite javno (public) na svom zidu a zatim ispod nje ostavite bilo kakav komentar, svako može učestvovati samo jednom sa jednog profila.
4. Nagradna igra važi samo za SRBIJU i trajaće 15 dana , dakle do 25.06.2015 u ponoć.


*Sva pravila se moraju ispoštovati da bi ušli u trku za izvlačenje, izvlačimo jednog srećnog dobitnika uz pomoć random.org servisa i on će imati 48h da se javi sa tačnim podacima u inbox stranice ili na mail srecajezdravlje@gmail.com, ja podatke prosleđujem sponzoru a kompanija vama nagradu na kućnu adresu. Igrajte se sa nama i srećno svima :).




Još jedna bitna informacija: Marrakesh AKCIJA Body 3+1 gratis. Prirodna kozmetika za negu lica i tela - Argan i Konoplja. Nega kože, zaštita od sunca, oporavak... za: bore, strije, ožiljke, suvu kožu, pete, tetoviranu kožu, masažu lica i tela ...100 % PURE.
www.marrakesh.rs, rezervacije akcije: 011 3098 626

ZAVRŠENO! Dobitnik je  Ana Nikolić, čestitke :).

16 коментара:

  1. Divna Marrakesh kozmetika, najviše volim da koristim prirodnu kozmetiku !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se Ana ja sve više prelazim na prirodnu, sada skoro već 80 % proizvoda koristim na toj bazi i preporodila sam se, a Marrakesh kozmetika je zaista fantazija prava, ovo što sam do sada probala :)

      Избриши
  2. Ja nisam probala ovu kozmetiku ali rado bih

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala ovu kozmetiku a naravno kada bih imala priliku rado bih je isprobala...divna nagrada

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala,ali bih volela posebno zbog problema sa kozom,na nogama najvise,divan ti je post,a i kozmetika rekla bih.

    ОдговориИзбриши
  5. E ja bih volela da probam jer mi treba za opuštanje dok slikam,nešto se sve teže koncentišem.

    ОдговориИзбриши
  6. Divna nagradna igra kao i sve tvoje igre. Nisam do sad probala ovu kozmetiku, ali cu svakako jednom kad stigne na red (imam listu i moram da je postujem!) :D Posto sam vec jednom osvojila, ne ocekujem ponovo, no, svakako cu podeliti da ostale moje prijateljice vide.
    Kako idu ispiti, zapostavila sam svoj blog, ali druge blogove da citam. Vidim promene na tvom blogu, ali je i dalje divan! ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo ti uči škole lako ćemo mi sve ostalo, tako kažem i mom rođenom bratu pa i tebi :). Promene su minimalne iako bih volela da celokupan izgled promenim ne umem baš i nemam smisla za to , inače sve ostalo je isto, ista ja, iste teme, isti stil i naravno puno nagradica za verne čitaoce <3

      Избриши