"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 17. јун 2015.

Nikel - kokosov maslac sa šargarepom


Ovaj predivni maslac dobila sam u nagradnoj igri koja je bila organizovana na FB stranici Purity Box Srbija. Bila sam oduševljena kada sam ugledala svoje ime među dobitnicama jer sam zaista potajno želela da ga probam kako ovaj maslac tako uopšte bilo šta od Nikel brenda o kojem u zadnje vreme čitam samo sjajne stvari, još kad vidim kokos u sastavu nečega ja se dodatno radujem jer ga obožavam u svim oblicima :). Čim je stigao na moju adresu nisam odolela da ga načnem i počnem sa mazanjem pa vam u nastavku texta presnosim svoje utiske.


Maslac dolazi u lepoj čvrstoj plastičnoj ambalaži, ispod poklopca je zaštitna folija pa tek kad se ona ukloni stiže se do proizvoda, žuto-narandzaste je boje baš poput šargarepice ali malo svetliji. Malo je čvršće teksture, ali se lako nanosi na telo i još lakše razmazuje, po mom mišljenju više bi odgovarao osobama sa suvom kožom mada ne mora da znači, meni svakako jako odgovara jer moju sada izuzetno suvu kožu tela jako lepo hidrira i pruža joj lep osećaj. U mom slučaju brzo se upija iako deluje da je baš mastan ne ostavlja takve tragove ni po telu ni po odeći. Nisam se nadala da će mi ovog leta koža biti suvlja nego zimus pa mi je ovo došlo kao poručeno, opet prolazim kroz razne hormonalne promene pa to uvek utiče na kožu, kosu i nokte. Ovaj maslac je odlična priprema kože za sunčani period, leto, a pogotovo za one koji planiraju letovanje. Meni odlično služi za svakodnevne obaveze koje moram da obavljam ponekad i po najgorem suncu pa kad nanesem ovaj maslac znam da je moja koža zaštićena. Miris maslaca je blag, podseća na more i na onaj mris kada ležite na plaži i sunčate se a razne kreme i mleka za sunčanje sa mirisom kokosa pomešaju se u vazduhu pa ih vetrić donese ka vama.



Kokosov maslac sa šargarepom je prirodan balzam i bez konzervansa, bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i neguje i najosetljiviju kožu. Deluje podmlađujuće, regenerativno, umirujuće. Na prirodan način štiti kožu od štetnih UV zraka, ubrzava tamnjenje i produžava bronzanu preplanulost:
- zaštita za vreme sunčanja
- nakon sunčanja, za opuštanje i umirenje kože
- čuva kožu od prevremenog starenja
- umiruje kožu
- idealna svakodnevna nega za porodicu tokom cele godine

Prirodni sastav: badem, kakao maslac, kokosov maslac, maslina, susam, suncokret, beta karoten, vitamin E

Tipovi i problemi kože: opekotine

Upotreba: Nanesite balzam pre, za vreme i posle sunčanja. Možete ga koristiti tokom cele godine za relaksaciju kože, za lice i telo.

Rezultat:Osvežena, zaštićena, umirena, meka i blistava koža.
Regenerativni balzam za celu porodicu - odrasle i decu! (izvor).


Nešto o Nikelu :

NiKEL svetski nagrađivana kozmetika.
Najnagrađivanija hrvatska kozmetika koja je dobila mnogobrojna priznanja i više od 20 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Azije, Rusije, SAD-a, EU i Hrvatske. Brend NiKEL svrstan je među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj glasovima više od 23.000 potrošača. Inspirisano prirodom - ostvareno kroz nauku.
Uz biljke hrvatskog podneblja, poput 100% prirodnog anticelulitnog hita Ulja bršljana ili 100 % prirodnog anti-age hita Eliksira protiv bora s 12 biljaka iz hrvatskog Mediterana, linija NiKEL koristi i inovativne komponente uglednih svetskih istraživačkih laboratorija koje poseduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitet, one garantuju optimalnu delotvornost i bioraspoloživost. Inspirisano tradicijom - ostvareno kroz nauku. (izvor).


Pakovanje maslaca sadrži 250ml, cena mu je 2030,00RSD i možete ga poručiti ovde. Kada sumiram sve utiske mene je maslac oduševio što mirisom tako i delovanjem i sigurna sam da ću isprobati još mnoge proizvode. Naručila sam junski Purity Box povodom svog rođendana i kako me je oborio sa nogu planiram da se pretplatim na naredna 3 za početak, moram malo i da ugađam sebi ponekad, a cena kutije makar junske se isplatila još kako, pogotovo meni jer sam dobila bonus luksuznu kremu za lice kao poklon za rođus, uskoro na blogu utisci o svemu tome a do tada pišite vi meni malo, komentarišite, ne košta ništa a znači puno :).

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Purity Box Srbija kao i sajt za poručivanje i informacije o proizvodima http://www.puritybox.rs/index.

Da li ste probali neki proizvod ovog brenda, i kako vam se čini ovaj koji sam vam danas ja predstavila? 

12 коментара:

  1. Nisam probala,ali me samo tvoje predstavljanje odusevilo,pa sam pozelela da ga probam,ali mozda ko zna...,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno Tatjana nikad se ne zna treba verovati u svoje želje i one se možda ostvare kad tad, hvala za pohvalu :)

      Избриши
  2. Nisam probala NIkel proizvode, a čitam samo lepe stvari o njima. Linija sa smiljem me posebno mami.

    ОдговориИзбриши
  3. Deluje kao sjajan proizvod. Imam nesto slicno pa ako ne bude odgovaralo mogla bih probati ovaj :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je oduševio, verujem da bi svakog ko voli butere i maslace, ako probaš javi utiske i hvala za komentar :)

      Избриши
  4. Djeluje mi divno :)))) Sada ga i ja želim :)

    ОдговориИзбриши