"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 24. јун 2015.

Ns kozmetika - krema za ruke i krema za lice


Početkom maja sam počela da se upoznajem sa proizvodima NS kozmetike, da ih testiram i prenosim vam svoje utiske kroz recenzije. Do sada sam vam pisala o 4 proizvoda a za danas sam vam spremila priču o nova dva, koja su na mene ostavila utisak baš kao i predhodni, oni koji su pratili postove znaće na šta mislim. Predstaviću vam kremu za ruke sa pantenolom i dnevnu kremu za lice sa arganovim uljem i koenzimom Q10.


Krema za ruke sa pantenolom 200ml sadrži koenzim Q10, bademovo ulje, pantenol, aloe veru, ekstrakt kamilice i karbomer. Preporučeno je da se nanosi u tanjem sloju na ruke kružnim pokretima posle pranja ruku i ostaviti da se upije. Pakovanja obe kreme su već klasična i prepoznatljiva kao za sve proizvode ovog brenda, u pitanju su čvrste kvalitetne plastične kutije sa deklaracijom i sastavom proizvoda.


Od kako sam se udala probala sam više različitih krema za ruke nego ikada ranije jer ih moj muž obožava i koristi u ogromnim količinama zbog prirode posla gde mu se ruke non stop suše, a on to ne podnosi. Nailazili smo na dobre , bolje i najbolje kreme , ova je definitivno na samom vrhu liste uz Biotenove koje su nam izuzetno odgovarale. Mnogo je lepog nežnog mirisa i iste takve teksture, kada je mažete na ruke kao da mažete neki pamuk ili samu svilu, lagana je na rukama, brzo se upija, nema lepljivih tragova, koža ruku je već posle nedelju dana upotrebe vidno i osetno mekša, elastičnija i nežnija a u isto vreme zategnutija, šake lepše izgledaju na oko. Muž i ja smo se složili da je vredna blaga i trošimo je oboje svakog dana uz tužne face sada već kada vidimo da nam je pri kraju. Ja sam čak stekla neku naviku da njome mažem cele ruke do laktova pa i njih, toliko mi prija za kožu. Za sve ljubitelje ovakvih krema, kao i onih koji su u potrazi za savršenom kremom za ruke, ovo je proizvod koji moraju da probaju.


Hidrantna krema sa arganovim uljem i koenzimom Q10 (dnevna krema) 50ml: redovnom primenom obezbeđuje koži dobru hidrataciju i veću elastičnost, zbog čega licu brzo vraća svežinu. Brzo-upijajuća krema sa većim udelom hidratantnih komponenti, zatim nevena, žutog noćurka, pšeničnih klica (vitamini B grupe), vitamina E i propolisa. Ne ostavlja sjaj na koži, takođe je potencijalna podloga za šminku. Bez problema se može nanositi na čistu kožu lica i vrata više puta dnevno za sve tipove kože. (izvor).


Ovo je prvi put da sam za lice probala kremu sa propolisom i kremu koja je namenjena za sve tipove kože i bila sam vrlo radoznala kako će mi lice reagovati, nisam bila sigurna jer sam dosta osetljiva i alergična na svašta, ali sam se usudila da probam jer mi ranije krema za ruke koju sam probala sa propolisom takođe nije smetala. Ipak sam prvo testirala na ruci, namazala sam deblji sloj na unutrašnji deo ruke i prenoćila, kada sam ustala nije bilo neželjenih pojava i bila sam vrlo srećna. Nakon toga mazala sam kremu na lice svaki dan nakon ustajanja, umivanja i čišćenja lica tonikom iz AIF seta za akne. Mislim da mi je pomogla dosta da mi tonik koji sadrži alkohol u sebi ne isuši dodatno već suve delove lica. Lepo se razmazuje, lako i brzo upija, lagana je, nemasna, prija koži i primetno je hrani. Odlično služi i kao podloga za cc kremu ili puder, mada ja često ujutru samo namažem kremu na lice, i jurim da šetam Švrću pa i ne stignem da stavim nešto dodatno, to sledi tek kasnije. Zadovoljna sam kako krema deluje na moje lice, sve više se zaljubljujem u prirodnu kozmetiku, u argan jer mi prija bukvalno u svakom proizvodu za šta god da je namenjen, i sumnjam da ću ikad više moći da koristim ono što sam ranije posle saznanja i uverenja kako priroda deluje na moju kožu, kosu, raspoloženje. 


Nakon testiranja i mazanja svih ovih divnih proizvoda postala sam verni fan ovog brenda i do neba sam zahvalna curama koje su mi pružile priliku i čast da ovako uživam u čarima prirode i u delima njihovih čarobnih ruku koje sve ovo prave za nas. Divim im se i želela bih da što više ljudi čuje i sazna za njih i proba njihove proizvode i sigurna sam da će se nakon toga zaljubiti totalno u sve baš kao i ja i poželeti da ih koristi zauvek. Ja ih svakako već svima preporučujem i delim flajere :).
Post o maski za kosu i pasti protiv znojenja nogu možete pročitati ovde, a o mleku za sunčanje i losionu za čišćenje lica ovde.


Nadam se da vas kroz svoje textove uspevam zainteresovati da probate makar jedan proizvod iz bogatog asortimana a sigurna sam da bi posle poželeli samo još baš kao i ja. 
Za sve informacije postoji FB stranica Ns kozmetika  kao i sajt  http://nskozmetika.webstarts.com/index.html.

*NS kozmetika se prvenstveno bavi promocijom kvalitetnih, pristupačnih i prirodnih kozmetičkih preparata domaće izrade.

 
Šta mislite o ovakvoj kozmetici i o brendu NS kozmetika koji vam stalno predstavljam ?

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Po mom misljenju, ovakva vrsta kozmetike je najbolja! Prirodna,domace izrade,da pruzi kozi ono sto joj je neophodno, na nacin na koji kozi to odgovara. Redovno pratim tvoje "izvestaje" o NS kozmetici, i bas si me zainteresovala! Samo da su mi malo blizi.... :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Jelena, slobodno se javi na FB stranicu, imaš gore u textu link i pozovi se na moj blog, reci curama šta te zanima, one će ti u roku od par dana napraviti sveže proizvode i poslati pouzećem, postoji taj način kupovine tako da nemaš razloga da tuguješ :)

      Избриши
  2. Sve sam veći fan handmade i prirodnih proizvoda, dok ovi drugi i dalje zauzimaju to neko mesto, ali im je svakog dana pozicija sve slabija. Naravno da si me zainteresovala i naravno da bih volela da isprobam sve iz njihovog asortimana. Krema za ruke mi izgleda baš fino a što se kreme za lice tiče nisam baš sigurna kako bi to kod mene funkcionisalo. Uživam da te čitam, divna si <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga, eto da i ja imam neki talenat, pa da umem lepo da pišem, pa da neki uživaju čitajući me, šta će mi veća nagrada <3 . Obavezno probaj nešto iz asortimana, ima svega, eto počni sa kremom za ruke, veruj mi poželećeš samo još i još, ja sam se zaljubila u sve što sam do sada probala , Novosađani su i to, nema sa nama šale :)

      Избриши
  3. Krema za ruke mi bas deluje zanimljivo. Ja inace imam suvu kozu i non-stop mackam ruke, ali ne volim da ''osecam'' kremu na rukama. Sad cu da kliknem na link da pogledam sta sve imaju. :) Inace, slazem se sa komentarom, odlicno pises! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi probaj jedan proizvod i zavolećeš ih sve. Hvala za pohvale i komentare, uvek znače naravno :).

      Избриши
  4. Mene si u srce pogodila sa kremom za ruke stvarno. Sve što si već napisala je zaista tako mene je još dodatno oduševio miris koji je nestvarno lep, pošto ja veoma vodim računa o čistoći ruku najviše zbog osetljivog lica u smislu da ne bih dodirivala lice nečistim rukama, dosta često ih perem. Zbog toga se koža dosta isušuje pa mi je krema pravi melem. I stvarno imam divan osećaj na rukama tokom celog dana i mirišu savršeno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da sam te obradovala i da sada na neki način potvrđuješ moje utiske o kremici :)

      Избриши