"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 13. јун 2015.

s.he stylezone - smokey eyes pen


Dragi moji pratioci, mislim da ste svi već pročitali divne vesti koje sam objavila za svoj rođendan, ali za one koji nisu da ponovim, baš na taj dan stigao mi je mail od kompanije dm drogerije Srbija sa pohvalama za moj blog, svaki post i ono najlepše ponudom za saradnju. Možete samo zamisliti moje oduševljenje i radost jer sam kao prvo njihov verni fan i potrošač a onda mi je i negde u dubini duše bio san da nekad za vreme blogovanja ostvarim saradnju sa njima i eto desilo se čudo, i to u pravom trenutku zaista da me onako iskreeno obraduje i ulepša period u kojem se nalazim. Saradnja je sklopljena po principu da će mi svaki mesec stizati paketić proizvoda na testiranje a zatim ću ja vama pisati recenzije za iste kakve ste već navikli od mene, a evo i takve prve. Nekad će to možda biti više proizvoda odjednom, nekad zasebne recenzije, sve zavisi od toga šta dobijem i koliko vremena mi treba da steknem neke realne utiske. Danas vam predstvaljam s.he smokey eyes pen iz prvog paketića koji je stigao na moju adresu na testiranje, pored još 3 divna proizvoda. Kompaniji se zahvaljujem još jednom na ukazanoj prilici, pohvalama i poverenju <3


Svi koji me poznaju znaju da sam luda za olovkama za oči i da sam posebno slaba na njih ali nekako sam ove "debeljuce" uvek izbegavala jer nisam baš umela lepo da baratam sa njima, međutim ova olovka me je razuverila od tog ubeđenja. Naime toliko je laka za nanošenje da ni ja sama nisam mogla da poverujem za koje kratko vreme sam iscrtala oči i bila spremna za pokret. Izuzetno je meka, klizi po kapku, ne pravi isprekidane linije , ne zapinje, a boja je baš prelepa i ide uz sve, pošto sam ja neko ko ne voli mnogo crne olovke već one u boji ova u smeđoj nijansi mi je upotpunila neku kolekciju koju imam. Sa druge strane olovke nalazi se taj kao sunđerčić sa kojim možete napraviti na kapcima taj popularni smokey eyes efekat a možete i samo poravnati i ujednačiti linije koje ste izvukli. Takođe se može namazati i preko celog kapka kao neka masna senka i ako se fiksira nekom senkom za oči ili puderom u kamenu ne mrda sa očiju dok vi to ne odlučite. Baš sam se oduševila trajnošću i kvalitetom, sve pohvale, pogotovo sada u sezoni alergija kada me lipa malo malo pa resplače, olovka ne mrda nigde sa očiju. Inače mi je ovo prvi proizvod ovog brenda koji sam probala i prijatno sam iznenađena.


Koliko sam uspela da vidim na policama u DM-u i na njihovom sajtu ovaj brend ima u ponudi  još i karmine, lakove za nokte, senke, maskare, olovke i verujem još dosta toga pa sam sigurna da ću isprobati još nešto.


Da li ste vi probali nešto od ovog brenda i kako vam se čini moja nova olovka za oči? :)

8 коментара:

  1. Nikad nisam koristila ovakve "debeljuskaste" olovke, ali ova mora da se proba! 😃

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam jednom bez uspeha pokušala da nanesem ovakav tip olovke i odustala, pa sam baš prijatno iznenađena, kad probaš javi utiske :)

      Избриши
    2. "Debeljuca je kupljena!" 😃 (M)ucila sam se malo sa nanosenjem doticne , i prvih nekoliko puta mi je bilo oko nasminkano iks-oks, ali sad sam "strucnjak". Hvala za preporuku!

      Избриши
    3. Jeste malo nezgodno prvi drugi put dok se ruka ne navikne na novi oblik, baš mi je drago da ti se dopada i da sam dala dobru preporuku za kupovinu <3

      Избриши
  2. Анониман17. јун 2015. 01:52

    Od she-a sam koristila samo lakove za nokte, mada sam vidjala svašta nešto njihovo po prodavnicama. Bucmasta olovčica mi je simpatična, mada ne verujem da bih je probala, više sam fan eyelinera i senki. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja nisam ljubitel debeljuca nekako moj prvi susret sa jednom nije prošao slavno, ali ova mi se dopada i baš mi je onako za dnevne varijante super i jako se lako i brzo nanosi :)

      Избриши
  3. Tako si je opisala da sad htela ili ne ja zelim da probam :D

    ОдговориИзбриши